Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krzychu

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

Login: lemonlambo420
Nick oskarżonego: Krzychu
Powód skargi: Niepoprawne wykonywanie swoich obowiązków
Data zdarzenia: 5 czerwca 2024
Dowody: 

[2024-06-05 21:43:44] [Output] : Otrzymałeś ostrzeżenie!
[2024-06-05 21:43:44] [Output] : Powód: Zapłać za szkody dla gracza AxoBlue - Dowód u administracji
[2024-06-05 21:43:44] [Output] : Nadane przez: Krychu

[2024-06-05 21:44:03] [Output] : >> [166] Krychu: chyba id pomyliles (nie pamiętałem sytuacji o której była mowa stąd ta sugestia)

[2024-06-05 21:44:35] [Output] : << [166] Krychu: wątpliwe, posiadamdowód jak wymusiłeś obok pp w sf

(nieznacząca nic rozmowa z moderatorem)

[2024-06-05 21:45:38] [Output] : >> [166] Krychu: mam zaplacic nie wiem za co i nie wiem ile XD

[2024-06-05 21:45:51] [Output] : << [166] Krychu: dogadaj sie z nim na pw, nick AxoBlue.

(tak jak moderator mi kazał skontaktowałem się z graczem jednak nie otrzymałem odpowiedzi, mimo wszystko sprawa została pchnięta dalej poprzez nadanie mi kary pomimo próby kontaktu z graczem)

[2024-06-05 21:49:20] [Output] : Gracz lemonlambo.at otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 1 dzień przez Krychu (web), powód: Taran. Ucieczka + Brak zapłaty za szkody

Opis sytuacji: Oskarżony jak domniemam nie sprawdził logów czy skontaktowałem się z graczem w celu wyjaśnienia sytuacji tylko zaufał w słowa osoby która napisała raporta że nie zamierzam oddać należności za wyrządzone szkody oraz nadał mi karę. 

Tak napisałeś  do niego i jedynie co napisałeś to znak zapytania (pytajnik) nawet samemu ci zasugerowałem byś w takowy sposób rozpoczął rozmowę: " ciezko zadac pytanie "ile oczekujesz za naprawe?" ". Dodatkowo od momentu nałożenia warna miałeś prawie 6 minut czasu na to by z graczem dogadać się w wiadomości prywatnej. Uważam że jest to wystarczający  czas by dogadać się z graczem. 

2 godziny temu, Krychu napisał:

Tak napisałeś  do niego i jedynie co napisałeś to znak zapytania (pytajnik) nawet samemu ci zasugerowałem byś w takowy sposób rozpoczął rozmowę: " ciezko zadac pytanie "ile oczekujesz za naprawe?" ". Dodatkowo od momentu nałożenia warna miałeś prawie 6 minut czasu na to by z graczem dogadać się w wiadomości prywatnej. Uważam że jest to wystarczający  czas by dogadać się z graczem. 

Gracz był rzekomo afk dlatego mi nie odpisywał (sprawdź jego odpowiedź w mojej skardze), skoro był afk to nic nie zmienia to czy wysyłam krótką wiadomość z powodu braku czasu czy też rozpisze się na 3 pełne zdania bo i tak mi nie odpowie. W takim razie brak zapłaty za szkody jest z mojej winy czy nie z mojej. Chęć zadość uczynienia była tylko odezwu brak :))

3 godziny temu, lemonlambo.at napisał:

W takim razie brak zapłaty za szkody jest z mojej winy czy nie z mojej. 

Głównie jest to twoja wina z uwagi że nie dość że wymusiłeś pierszeństwo, staranowałeś gracza, uciekłeś z miejsca zdarzenia i dodatkowo finalnie nie zapłaciłeś mu za wyrządzone szkody.

4 godziny temu, lemonlambo.at napisał:

Gracz był rzekomo afk dlatego mi nie odpisywał (sprawdź jego odpowiedź w mojej skardze), skoro był afk to nic nie zmienia to czy wysyłam krótką wiadomość z powodu braku czasu czy też rozpisze się na 3 pełne zdania bo i tak mi nie odpowie. 

A co to ma do rzeczy czy  gracz jest afk  czy też nie. Twoim obowiązkiem było zapłacenie mu za wyrządzone szkody. Lepiej od razu zapłacić za szkody niż ciągnąć to w nieskończoność. 

1 godzinę temu, Krychu napisał:

Głównie jest to twoja wina z uwagi że nie dość że wymusiłeś pierszeństwo, staranowałeś gracza, uciekłeś z miejsca zdarzenia i dodatkowo finalnie nie zapłaciłeś mu za wyrządzone szkody.

A co to ma do rzeczy czy  gracz jest afk  czy też nie. Twoim obowiązkiem było zapłacenie mu za wyrządzone szkody. Lepiej od razu zapłacić za szkody niż ciągnąć to w nieskończoność. 

Jak pisałem ci na pm nie pamiętałem sytuacji, miałem dużo do zrobienia a mało czasu, nie usprawiedliwia mnie to jednak też nie zmienia to faktu że zwrócić koszta naprawy chciałem lecz nie wiedziałem ile. Gdybyś napisał odrazu kwotę to gracz dostał by przelew zamiast wiadomości.

Nie widzę pytania do pokrzywdzonego użytkownika, a wysłanie samego znaku "?" nie daje jasności i nie zastąpi pytania zadanego o kwotę naprawy. Dla mnie Moderator postąpił słusznie i miał prawo nadać karę, gdyż Oskarżający nie wykazywał chęci na zadośćuczynienie za szkody. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.