Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na houdini

eXplosion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: eXplosion
Nick oskarżonego:  houdini  
Powód skargi:  niesłusznie nadana kara 
Data zdarzenia:  03.06.2024
Dowody:  panel kar na forum (jestem na telefonie i zbytnio jak nie mam dodać ss)
Opis sytuacji:  Supporter houdini nadał mi karę za niejaki ,,taran’’ do którego z mojej osoby nie doszło, podobno na klipie było widać że zrobiłem to celowo, wiem o jaką sytuację chodzi, lecz jestem pewny w 100% że nie popełniłem zarzuconego mi czynu, ponieważ nie jestem żadnym odwalaczem itp, miałem brak jakikolwiek kar do tego momentu, byłem w akademii więc tym bardziej bym się nie dopuszczał takich rzeczy, wracając sytuacja z mojej osoby wygląda tak że przejeżdżałem obok gracza (nicku nie pamiętam) przy mechaniku SF i naprawiając swój pojazd owy gracz napisał że ma klipa, ja mu odpisałem że przecież w niego nie uderzyłem ani nic z tych rzeczy, po czym Licencja została mi zabrana przez supportera. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji bo jestem pewny że było to spowodowane jakimś lagiem a nie było to nic specjalnie zamierzonego, panowały u mnie bardzo złe warunki pogodowe więc to mogło być przyczyną.

Po przeanalizowaniu nagrania załączonego w reporcie, nie doszło tam do żadnego desynchro czy też laga, dlatego kara jest jak najbardziej słuszna. Klip został już wysłany do osoby sprawdzającej skargi i do czasu jej wypowiedzi będzie to moja jedyna odpowiedź.

Sytuacja o której rozmawiamy po analizie w gronie RCON, naszym zdaniem ma znamiona desynchronizacji. Gracz, który został staranowany widział co innego, niż gracz wjeżdżający do warsztatu mechanicznego. Moim zdaniem postępowanie Supportera było całkowicie nie na miejscu. Nawet jeśli doszloby do taranu to pierwsza rzecz jaka powinna zostać zrobiona to nadanie warna, a nie od razu kary i to tak długiej jak 24h. Gracz próbował się dogadać i widać całkowity brak empatii i zrozumienia ze strony Supportera. Dla mnie ta sytuacja jest niedopuszczalna i nie powinna mieć miejsca. Karę unieważniam, ale zobowiązuję @eXplosiondo zapłaty 500$ zadośćuczynienia dla @Xanadiells (UID: 18063) do daty 10.06.2024r (Dowód należy przesłać do mnie w wiadomości prywatnej na forum lub Discord).

Jako konsekwencja kary Oskarżający został usunięty z akademii frakcji SAPD, w związku z czym przywracam go do tej frakcji (Należy się zgłosić do zarządu frakcji w celu ustalenia dalszego przebiegu akademii). Zarząd frakcji jest zobowiązany umożliwić przejście akademii dla Oskarżajacego w dogodny dla niego sposób.

Oskarżony Supporter zostaje ukarany minusem. Skargę uznaje za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.