Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Capitan RozimoN

Nexus

Rekomendowane odpowiedzi

N8Kp76K.pngmSu4qkK.png
Cześć, z tej strony Trainee @TheMarioZ Redakcji Prasowej Project news. Na dzisiejszy wywiad zaprosiłem Capitan @RozimoN z frakcji SAFD. A więc nie przedłużając, zapraszam do czytania!

LKZ38Vt.png

T: @TheMario | R: @RozimoN

T: Witam z tej strony Trainee TheMario z Redakcji Project News. Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań?
R:
 Witam, z tej strony pracownik San Andreas Fire Department, Captain RozimoN. Jasne, że odpowiem.

T: Świetnie, a więc opowiedz coś o sobie.
R: 
Odchodząc od MTA, to nazywam się Rafał, mam 18 lat oraz interesuję się służbami mundurowymi, w głównej mierze jest to Wojsko Polskie oraz straż pożarna.
Od małego marzyłem o byciu strażakiem, lecz z biegiem lat uznałem, że moje miejsce będzie w szeregach wojska, a więc tym samym zasiliłem szeregi 252 Kompanii lekkiej piechoty w Zamościu, składając tym samym uroczystą przysięgę 10 lutego 2024 roku. Natomiast co do Straży pożarnej to nie odbiegłem od tego do końca, po prostu zasiliłem szeregi Ochotniczej straży pożarnej u mnie na wsi. Na ogół do moich codziennych zainteresowań będą motocykle, głównie turystyki oraz stare motorowery z czasu PRL-u, lubię sobie przy nich grzebać oraz robić rakietę, która wyśle, pierwszego człowieka na marsa. Z reguły jestem w 4 klasie technikum informatycznego i po skończonej szkole, zależnie od tego, jak mi pójdzie, matura myślę nad pójściem do WAT' u (czyt. Wojskowa akademia techniczna) i potem związanie swojej przyszłości z wojskiem na kolejne długie lata. Z charakteru jestem spokojną osobą i potrafię zachować zimną krew w sytuacjach stresowych, nie obchodzą mnie teraźniejsze trendy ciągłego picia i palenia wśród teraźniejszej młodzieży, po prostu podążam swoimi ścieżkami.

T: A opowiedziałbyś nam swoją historię w SAFD?
R: Jasne, na ogół jest to moja pierwsza frakcja, gdzie pierwsze korzenie zapuściłem tutaj w 2021 roku, chyba październik ¿, Lecz długo się nią nie na cieszyłem, ponieważ dostałem, karę serwerową co wiązało się z wydaleniem struktur, to wydalenie zmotywowało mnie do urwania kontaktu z osobami, które zachęciły mnie do "odwalania" i swoją drugą szansę otrzymałem w 2022 roku, dokładnie w maju. Tam już akademię dotrwałem to końca, lecz mała ilość czasu oraz wycieczka do zakopanego na parę dni zadecydowała, o moich 2 podejściach do egzaminu końcowego co niestety również wiązało się z wydaleniem, no i po niespełna paru miesiącach otrzymałem kolejną, jak i już ostania szansę na dostanie się tutaj, mianowicie końcówka sierpnia 2022 roku.
Wtedy pamiętam, poczułem, się jakbym już coś potrafił z akademii majowej i się po prostu zmobilizowałem, egzamin robił mi @BareY i jego wynik był na poziomie 100%, i od tego czasu regularnie wychodzę na serwer, bo gdyby nie ta frakcja myślę, że już dawno bym o nim zapomniał. Jak to każda historia, podczas pobytu tutaj miałem kilka wzlotów i upadków, decydującą decyzją na mój dalszy pobyt we frakcji był lipiec 2023 roku, kiedy miałem dylemat pomiędzy urlopem a odejściem, na moje szczęście osoby, których niestety już tutaj nie ma, mnie zmotywowały do pozostania tutaj i wziąłem, po prostu urlop na 14 dni. Do tego czasu zdobyłem stopień 
Captain, jestem już jedyną osobą, która jest już w byłym Training Staffie, który zniesiony, aby odblokować możliwość dalszego awansowania, pozostałym pracownikom za plusy i jako jedyny mam jeszcze swoje funkcje.

T: WOW to bardzo dobrze, że gdy zostałeś wydalony z SAFD, to się nie poddawałeś i próbowałeś do niej wrócić. Dobrze, a teraz powiedz, nam co najbardziej lubisz robić we frakcji SAFD?
R: Cóż, jest to frakcja, która pozwala nam na niby wiele niby nie, na wiele pozwalają nam nasze materiały a na niewiele możliwości serwerowe, tzn. brak dużej ilości sprzętu, działających skryptów oraz stosunkowo rzadkie i niewielkie aktualizacje, ale najbardziej co lubię tutaj robić to w sumie uczenie nowych akademików, których niestety nie ma zbyt wiele po tej rekrutacji oraz wyjazdy na akcje z dziedziny ratownictwa technicznego lub np. masowe katastrofy, które też niestety są stosunkowo rzadkie.

T:Dzięki czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
R: Jasne, pozdrowienia przesyłam do @BareY, który mnie egzaminował, do @OktA, który kiedyś był moim szkoleniowcem, do @Badus2115 dzięki któremu poznałem ten serwer, do @Reiji_Sakamaki lidera SAFD, który dał mi szansę oraz @HymelJadwiga za bycie najbardziej orginalną sigmą, jak i @alfred.

NqTDZki.png

Mam nadzieję, że wywiad się spodobał. Życzę miłego dnia!

YS1ikn5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

xKH9HxQ.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.