Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Hospital Junior Manager teez.

hefe

Rekomendowane odpowiedzi

naglowek.png.f31431ec4277cfdc4eb4d5a18231058f.png
mSu4qkK.png

Witajcie, z tej strony Pressman @hefe z Redakcji Project NewsDzisiaj przygotowałem dla was wywiad z Hospital Junior Manager @teez.. Bez dłuższego przedłużania, zapraszam do czytania!
LKZ38Vt.png

H: @hefe | T: @teez.

H: Witam, z tej strony Pressman @hefe z Redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.
T: Cześć, bez problemu!

H: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie!
T: Witam wszystkich tu zgromadzonych. Jestem Sebastian, lecz większość zna mnie jako teez. Aktualnie idę na studia oraz staram się rozwijać swoje pasje.

H: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG i jak wyglądały twoje początki?
T: Na serwer trafiłem przypadkiem. Podczas pandemii znudzony innymi grami postanowiłem po rocznej przerwie odpalić MTA i zobaczyć co ciekawego się dzieje. Wszedłem na project’a ze względu na dużą ilość osób na serwerze i tak zostałem do tej pory. Początki jak to zawsze były trudne. Najpierw magazyn, a potem dostałem się do frakcji SAMD. I poszło już jakoś z górki.

H: Skąd wziął się pomysł na twój nick?
T: Mój nick to dosłownie literka „Z” (zet) czytana od tyłu. Z racji, iż tak krótki nick, jak „tez” mi się nie podobał, to postanowiłem, wydłużyć go dodając jedno „e”. I tak właśnie powstał nick „ teez”.

H: Ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek i czy posiadasz jakieś serwerowe cele?
T: Aktualnie posiadam około 2100h. Godziny same się wbijały, jak grałem wspólnie ze znajomymi. Majątek ciężko mi ocenić, wydaje, mi się, że jest to około 5-6mln. Moim aktualnym serwerowym celem jest zakup News Choppera oraz DeLuxo. Mam nadzieje, że uda się je zrealizować prędzej czy później.

H: Czym na co dzień się poruszasz po drogach San Andreas?
T: Aktualnie poruszam się Infernusem oraz Sultanem.

ramka2.thumb.png.9b744e05b65a5b971d9873729471dfd8.png

H: Czy zechciałbyś opowiedzieć coś o tych pojazdach?
T: No pewnie. Są to dwa moje oczka w głowie, kupione z salonu i własnoręcznie zrobione.

H: Podziel się z nami, co posiada infernus!
T: Infernus był, moim celem odkąd zacząłem grę na serwerze i nie sądziłem, że w końcu uda się go zakupić. Posiada on limitowany licznik i jest zrobiony tak, aby cieszył moje oko.

H: Powiedz nam, co takiego urzekło Cię w Sultanie!
T: Sultan to typowe auto do jeżdżenia, zazwyczaj nim wykonuje różne eventy czy szukam znajdziek. Nie jest on może najszybszym autem, ale świetnie się prowadzi i po prostu mi odpowiada.

H: Wiemy, że we frakcji SAMD masz poboczną rangę Trainer, Opowiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach i od jak długiego czasu jesteś już we frakcji?
T: Tak, posiadam Szkoleniowca we frakcji, jak i egzaminatora. Szkoleniowiec, jak to sama nazwa mówi, głównie zajmuje się szkoleniem akademii SAMD. To oni pomagają nowym pracownikom nabyć wiedzy potrzebnej do zdania egzaminu oraz pomagają zarządowi w szkoleniach pełnoprawnych pracowników. We frakcji znajduje się od końca października 2021 roku. Spędziłem i poświeciłem w tej frakcji dużo czasu, którego nie żałuje.

H: Jak dostać się do Frakcji SAMD?
T: Hah, dostać się można jedynie poprzez rekrutacje na forum.

H: Czy miałeś okazję pracować w innej Frakcji, jeśli tak to, w jakiej i na ile mógłbyś ocenić frakcje SAMD?
T: Miałem okazje być we frakcji SAPD, nie była to moja bajka i o wiele lepiej odnajduje się w roli ratownika medycznego. Jeżeli chodzi, o ocenę frakcji to jest mi ciężko to zrobić. Frakcja działa dobrze, lecz jak zawsze zdarzają się jakieś nieprawidłowości, które razem z zarządem od razu usuwamy i naprawiamy. Frakcja SAMD to zgrany zespół osób, którzy potrafią ze sobą współpracować oraz są przyjaźnie do siebie nastawieni. Ogólna opinia o frakcji jest pozytywna. Zachęcam każdego do przekonania się na własnej skórze.

H: Z kim z frakcji najlepiej Ci się pracuję i dlaczego?
T: Szczerze, z każdym pracuje mi się równie dobrze. Każdy z nas we frakcji posiada podstawowa wiedze na tematy medyczne, dlatego nie ma, dla mnie osoby, z która pracuje mi się najlepiej. W pracy ważne jest docenianie różnorodności i umiejętności każdego pracownika. Każdy z nas ma swoje mocne strony i wkłada wysiłek w rozwój w różnych dziedzinach. Dzięki temu każdy pracownik jest ważny i wnosi coś cennego do zespołu.

H: Twoją główną rangą w SAMD jest Hospital Junior Manager, czy mógłbyś, powiedzieć czym się zajmujesz na tym stanowisku?
T: Tak, jestem w zarządzie frakcji. Głównie zajmujemy się rozwiązywaniem konfliktów czy tworzeniem podsumowań tygodniowych. Dodatkowo działam również w materiałach oraz pomagam jednostce CSR. Co, więcej doradzamy liderowi oraz wspólnie podejmujemy te ważniejsze decyzje.

H: Jakie było twoje najcięższe wezwanie na służbie?
T: Wydaje mi się, że było to chwile po mojej akademii. Cysterna, zawierająca chemikalia, wydachowała na środku autostrady. Było dużo rannych, a zanim mogliśmy, podjąć jakiekolwiek działania, to musieliśmy czekać na zakończenie działań przez SAFD. Było to zdarzenie, które najbardziej zapadło mi w pamięć. Spędziliśmy tam dobre parę godzin.

H: Bardzo dziękuje Ci za przeprowadzony wywiad. A ostatnim pytaniem będzie to czy chciałbyś kogoś pozdrowić, jeśli tak to śmiało pozdrawiaj!
T: Pozdrawiam organizację Fama Et Gloria i @Kawaii.
XGwBbve.png
ACwsmII.png

H: Psy czy koty?
T: Psy.

H: Wieś czy miasto?
T: Miasto.

H: Zima czy lato?
T: Lato.

H: Słone czy słodkie?
T: Słone.

H: Kawa czy herbata?
T: Kawa.

H: Kebab czy pizza?
T: Pizza.

H: Android czy IOS?
T: iOS.

H: Filmy czy książki?
T: Filmy.
AUVKk2o.png

ramka.thumb.png.33bfbbfc7b6b35eb05876bf19b6c846b.png

ramka1.thumb.png.8312fb68db15b16dfe2478796a5f4937.png
KsDF6Sj.png

To by było na tyle, dziękuję @teez.. Życzę Miłego Dnia nie tylko dla naszego Hospital Junior Manager'a ale też dla każdego czytelnika, do zobaczenia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
hefe.png?ex=66622835&is=6660d6b5&hm=903932245b1ff12466b537cbf2c80d135abdb40fb3eed231d1d3fbe5db13122d&rtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.