Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na KarajAzSpuchnie

XSante

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 73235
Login: CzarnuchAfryka1
Nick oskarżonego: KarajAzSpuchnie
Powód skargi: Zakupione auto okazało się być w pp za większą kwote niz gracz powiedział, oraz był cały uszkodzony a miał być naprawiony
Data zdarzenia: 03.06.2024 ~15:40
Dowody: Supporter Amiczek powiedział że będzie w logach
Opis sytuacji: Zakupywałem od człowieka pojazd, uprzedził mnie że jest w pp, zapytałem czy jest za wodowanie co odpisal ze tak, pojazd również miał być naprawiony w pp co też okazało się być kłamstwem gdyż jest cały uszkodzony. Użytkownik odrazu zlogał po sprzedaży.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Gracz nie posiada konta na forum/ synchronizacji także jedyne co moge zrobić to go tu oznaczam @KarajAzSpuchnie 

Nie wiem w jaki sposób możesz powołać się na mnie skoro napisałem Ci, że nie ma. A myślałem, że chodzi o to czy ogólnie logi z pp możemy zobaczyć. Tutaj na dole mamy logi, jak gracz pisze do mnie poprzez /pm. A samej w sobie sytuacji nie widziałem, ponieważ nie przyjąłem żadnego reporta ani nic z tym związanego.

[2024-06-03 15:50:42] [Output] : << [141] XSante: a masz jakis log jak wyjmuje z pp czy nie
[2024-06-03 15:50:59] [Output] : >> [141] XSante: nie mam
[2024-06-03 15:51:04] [Output] : << [141] XSante: no dobra walic

I dodam tylko, że to są jedyne pm'ki z graczem dzisiejszego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.