Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News- Wywiady z Pracownikami frakcji SARA.

Klaudinho7

Rekomendowane odpowiedzi

Vy7LB3E.png

mSu4qkK.png

Witajcie, z tej strony Junior Pressman @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiady z Pracownikami frakcji San Andreas Road Assistance, @RYDER* oraz @Killereq535. Bez zbędnego przedłużania zapraszam do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

K: @Klaudinho7 | R: @RYDER*

K: Witam, z tej strony Junior Pressman @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Jesteś chętny na to, aby udzielić mi wywiadu?
R: Tak, bardzo chętnie.

K: Na początku opowiedz nam trochę o sobie, żeby każdy mógł cię lepiej poznać.
R: Mam na imię Kuba, lecz większość zna mnie pod pseudonimem RYDER*, interesuje się głównie marką BMW dlatego też prawie od początku mojej kariery serwerowej, jeżdżę różnym Sentinelami oraz jestem współwłaścicielem klubu Sentinel Klub San Andreas. Jako ciekawostkę mogę dodać, że do tej pory mam kontakt do obecnego właściciela mojego pierwszego Sentinela, którego miałem na serwerze.

K: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
R: Kiedyś kolega, zaproponował mi zagranie w MTA, więc poszukaliśmy jakiegoś serwera. Na początek trafiliśmy na konkurencyjny serwer, lecz nie spodobał mi się wygląd serwera, przez co zaczęliśmy szukać innych serwerów. I to właśnie ProjectRPG przypadł mi do gustu. Gram tu już prawie od 2 lat.

K: Skąd wziął się pomysł na taki nick?
R: Na początku grania na ProjectRPG miałem nick Kubazz, lecz nie był on jakiś fajny, więc wpadłem na pomysł, że skoro moją ulubioną postacią w GTA:SA był Ryder, to wpadłem na pomysł, że właśnie taki nick sobie zrobię.

K: Czy masz jakieś cele na serwerze Project RPG?
R: Hmm, na pewno chciałbym kiedyś posiadać jakieś fajne drogie i szybkie furki oraz zrobić FT w Sentinelu.

K: Na serwerze przegrałeś ponad 914 godzin. Jakie najciekawsze auto znajduje się w twojej kolekcji i na ile wyceniasz swój majątek?
R: Majątku za dużego nie posiadam, lecz najdroższym autem w kolekcji jest oczywiście mój Sentinel PFT, za którego dałem 400k. Do tego kilka gruzów oraz 70k w gotówce więc myślę, że około 500k majątku mam.

5uuUtP2.png

K: Jeśli, byś mógł to, co byś chciał zmienić na serwerze Project RPG?
R: Na pewno zmieniłbym podmianki pojazdów na takie bardziej autorskie.

K: Jakie są twoje zadania, będąc we frakcji SARA? Co skłoniło cię do napisania podania?
R: Moimi zadaniami we frakcji jest holowanie pojazdów, naprawa dziur oraz pomaganie kierowcą w potrzebie. Do frakcji skłoniło mnie to, że mam tam dużo znajomych oraz to, że jest to dość ciekawa i nienudna praca.

K: Na ile oceniasz tę frakcję od 1 do 10?
R: Myślę, że na spokojnie 9/10

K: Gdyby nie SARA, to do jakiej innej frakcji chciałbyś dołączyć?
R: Spróbowałbym swoich sił w SAPD

K: Dziękuję ci za ten piękny wywiad, chcesz kogoś pozdrowić?
R: Również dziękuję. Pozdrawiam  @Yuzuchi, @Kubacki_PL, @Wiciu.,@Igi_Ignacy oraz całą frakcję SARA.

XGwBbve.png
K: @Klaudinho7 | K: @Killereq535

K: Witam, z tej strony Junior Pressman @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Jesteś chętny na to, aby udzielić mi wywiadu?
K: Witam pewnie, udzielę ci wywiadu i odpowiem na pytania, które zadasz.

K: Na początku opowiedz nam trochę o sobie, aby każdy mógł cię lepiej poznać.
K: Mam na Imię Paweł mam 19 lat od września tamtego roku rozpocząłem naukę w szkole branżowej 2 stopnia w kierunku technik pojazdów samochodowych. Mam 3 rodzeństwa, z czego ja jestem najstarszy. Zamieszkuje w Miejscowości Tuliszków położonej w Województwie wielkopolskim.

K: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
K: Historia z trafieniem na serwer wzięła się od kolegi, z którym 8 lat chodziłem do tej samej klasy.

K: Skąd wziął się pomysł na taki nick?
K: Mój Nick wziął się od gry Pokemon GO.

K: Czy masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
K: Cele Są Spore i ambitne, ale nie chce zdradzać.

K: Na serwerze przegrałeś ponad 5323 godzin. Jakie najciekawsze auto znajduje się w twojej kolekcji i na ile wyceniasz swój majątek?
K: Najciekawsze auto w kolekcji to raczej auta na id, ale jak już mam wybierać to Buffalo Challenger ID 4524. Wyceniam mój majątek na około 15kk.

4RnUUem.png

K: Jeśli, byś mógł to, co byś chciał zmienić na serwerze ProjectRPG?
K: Chciałbym dodać pojazdy elektryczne.

K: Jakie są twoje zadania, będąc we frakcji SARA? Co skłoniło cię do napisania podania?
K: We frakcji SARA jestem już 3 raz. A do podania skłoniła mnie sama chęć bycia w jakiejś frakcji.

K: Na ile oceniasz tę frakcję od 1 do 10?
K: Mocne 10 i więcej.

K: Gdyby nie SARA, to do jakiej innej frakcji chciałbyś dołączyć?
K: Do żadnej innej frakcji nie chciałbym dołączyć. Tylko SARA.

K: Dziękuję ci za ten piękny wywiad, chcesz kogoś pozdrowić?
K: Dzięki za wywiad. Chce pozdrowić @wojtpower, @Mizshift, @Grzyb., @microb i całą społeczność ProjectPRG.

XGwBbve.png

To na tyle. Mam nadzieje ze poznaliście lepiej gracza @Killereq535 oraz gracza @RYDER*.

Życzę wszystkim miłego dnia.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

G8mXiP9.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.