Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Juzeff - oskarżony przez Serniszek94

_Szlachcic_

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:  Juzeff
Data zdarzenia:  26 Maja b.r. 22:48
Opis zdarzenia:  Zaparkowałem pojazdem marki Buffalo na parkingu znajdującym się na Spawn San Fierro, Zgodnie z przepisami pojazd powinien mieć opłacony bilet parkingowy jak uważa oskarżony aby mógł stać na miejscu parkingowym lecz w czasie postoju pojazdu znajdowałem się przy swoim pojeździe. Poprosiłem znajomego aby porozmawiał z pracownikiem aby zweryfikował zdjęcie które otrzyma od pracownika, gdyż według mnie z doświadczenia pracownik nie może odholować pojazdu jeżeli jego właściciel / kierowca znajduje się obok. Niestety pracownik nie chciał na spokojnie porozmawiać i udostępnić SS przed odholowaniem pojazdu aby wytłumaczyć sytuację więc wnioskuję o wyjaśnienie sytuacji na forum.
Dowody:  https://imgur.com/a/HH2lEba

Przepraszam bardzo ale zgodnie z tym co mówiono nam będąc w frakcji SARA nie możemy odholować pojazdu jeżeli właściciel / kierowca znajduje się w pojeździe oraz przy pojeździe dosłownie. Na ukazanym SS pokazujesz iż stoję centralnie przy pojeździe gdzie czekałem przy nim aż kolega się zjawi na serwerze pilnując swojego pojazdu. Rozumiem zasady że jeżeli pozostawiam pojazd i sobie idę muszę opłacić bilet parkingowy aby informował że dany pojazd może tam stać. Jeżeli uważałeś że nie mogę tak stać i czekać przy pojeździe za kolegą mogłeś poinformować mnie o tej sytuacji bym wtedy opłacił bilet parkingowy i usiadł bym np. na ławkę lecz ty postanowiłeś odholować mój pojazd siłą choć cały czas znajdowałem się przy swoim pojeździe i nie odchodziłem od niego na krok.  Proszę zarząd o rozsądne wyjaśnienie tej sytuacji gdyż po zaistniałej sytuacji popytałem obecnych i byłych pracowników frakcji SARA czy mój pojazd w tej sytuacji został prawidłowo odholowany odpowiedzi były w większości iż mogłem stać przy pojeździe nie opłacając biletu , pracownik nie powinien odholować pojazdu jeżeli byłem przy nim.

@Juzeff faktycznie pojazd stał te 10 minut, lecz w pierwszej kolejności powinieneś upomnieć/poinformować gracza by ten opłacił bilet. Z uwagi na brak informacji by gracz opłacił bilet przelej 500$ na konto gracza @Serniczek94

Co do ciebie @Serniczek94 jak już czekasz na "kolege" to opłać chociaż bilet, lepiej stracić 50$ na bilet niż 500$ na wyciągnięcie auta z parkingu policyjnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.