Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Juzeff - oskarżony przez Krzych250

Krzych250

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Juzeff
Data zdarzenia: 2024-05-26
Opis zdarzenia: Domek na którym miałem lokatora został sprzedany i zostało uzgodnione z kupującym domek żeby była wezwana sara i auto dane na przecho albo miałem zabrać je dzisiaj samemu z domku. Mimo to moje auta trafiły na PP.
Dowody: 
https://imgur.com/a/IXFEYsh

Godzinę temu, Juzeff napisał:

Dostałem zgłoszenie około godziny 1:30, aby zabrać pojazdy z jego posesji. Zostało napisane normalnie: zabrać na parking policyjny. Ja swoje zadanie wypełniłem, także proszę nie mieć do mnie pretensji.

37 minut temu, Krzych250 napisał:

Dostałem informacje od starego właściciela domku @Stary_Lenki że ustalił z nowym właścicielem że moje auta mają pójść do przecho.

Nie było mnie juz o tej na serwerze wiec moze ktorys z wspollokatorow

23 godziny temu, Krzych250 napisał:

Dostałem informacje od starego właściciela domku @Stary_Lenki że ustalił z nowym właścicielem że moje auta mają pójść do przecho.

Według logów z wiadomości prywatnych to nie widać by została przekazana takowa informacja.

22 godziny temu, Stary_Lenki napisał:

potwierdzam że uzgodniłem z nowym właścicielem domku że auta mają trafić do przecho jak ich nie wezmę do 26.05 do godziny 12:00

Takowego uzgodnienia również nie widzę w wiadomości prywatnej.

Dodatkowo również nie widzę żadnej informacji która miała by zostać przekazana do pracownika (głównie chodzi mi o wiadomości prywatne w grze.)

Posiadacie inny dowód o poinformowaniu pracownika by pojazdy trafiły na przechowywalnie a nie na parking policyjny?

22 godziny temu, Stary_Lenki napisał:

Ja nie nagrywam rozmów 

Z uwagi na brak dowodu informujący pracownika by pojazdy trafiły do przechowywalni jestem zmuszony odrzucić skargę.

Na przyszłość takowy dowód posiadaj, ewentualnie poinformuj pracownika w wiadomości prywatnej w grze. Skarga odrzucona. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.