Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na AxoBlue

Maszek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6674
Login: Maszek
Nick oskarżonego: AxoBlue
Powód skargi: Jazda pod prąd
Data zdarzenia: 24.05.2024 około 16:24
Dowody: https://imgur.com/a/d7VriIp
Opis sytuacji: Będąc w LV okolice LV Airport ruszyłem spod przecho gdzie stałem chwilę by sprawdzić wiadomość na telefonie. Gdy ruszyłem w/w oskarżony gracz wyjechał mi prawie na czołowe zderzenie nie stosując się do PRD panującego na serwerze. Taką jazdą może wyrządzić krzywdę dla innych graczy, którzy mogą nie posiadać opcji powtórek z gry. Proszę o rzetelne ukaranie gracza za swoje zachowanie
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/cUNinmo

1 minutę temu, AxoBlue napisał:

kolego moge ci przelać 50$ jak ci tak bardzo zalezy wyjechales mi na czolowke

Kolego, to nie pierwszy raz dziś jak nie stosujesz się do PRD, i czy w tym momencie chcesz abym za 50$ wycofał skargę gdzie widać jak jedziesz pod prąd? To chyba jest próba przekupienia.

kolego, wczesniej mi celowo wyjechales na czolowe a jak tak bardzo ci zalezy zeby uprzykrzac kazdemu gre to masz 50$ bo ci peknie cos xdddd

i wgl tak bardzo ci zalezy zeby na zlosc mi zrobić? xdd

nic nikomu sie nie stalo wiec nie rozumiem problemu xd

Teraz, AxoBlue napisał:

kolego, wczesniej mi celowo wyjechales na czolowe a jak tak bardzo sie splakales to masz 50$ bo ci peknie cos xdddd

i wgl tak bardzo ci zalezy zeby na zlosc mi zrobić? xdd

Nie po prostu nie stosujesz się do PRD na serwerze

nie nagrywam cj xdbeka

powtarzam chyba drugi raz nikomu nic sie nie stało wiec nie rozumiem skargi ale jak mam cos dostac to może ostrzeżenie bo teraz to nie odwalam xd

za takie cos dałbym sam ostrzezenie ale ty tak widze kochasz robic na złość ze musisz skargi pisać dla atencji ngl

Sprostuje całą sytuację która nastąpiła, przyznaje się pojechałem pod prąd lecz było to z pośpiechu ponieważ spieszyłem się po kolegę który był na spawnie w las venturas, nikogo nie uszkodziłem oraz nikogo nie staranowałem więc nie rozumiem sensu skargi która napisałeś, co do prawie utworzenia kolizji, Nie uszkodziłem twojego pojazdu myślisz, ciekawe dlaczego? Ponieważ gdy jadę tamtędy uważam na drodze gdy nią podążam więc nie chciałem nikomu zrobić na złość,

10 godzin temu, Maszek napisał:

Kolego, to nie pierwszy raz dziś jak nie stosujesz się do PRD, i czy w tym momencie chcesz abym za 50$ wycofał skargę gdzie widać jak jedziesz pod prąd? To chyba jest próba przekupienia.

Nie jest to żadna próba przekupienia tylko zapłata za to że wyjechałeś mi na maskę w ls gdzie jest remont a skoro jest remont to poprostu pojechałem pod prąd ale ty mi wtedy celowo wyjechałeś w maske więc dlatego otrzymałeś pieniądze przelałem je bo myślałem że chodziło o tamto zdarzenie ale skoro nie rozumiesz co to uczciwość to polecam Wikipedię.

10 godzin temu, Maszek napisał:

Taką jazdą może wyrządzić krzywdę dla innych graczy, którzy mogą nie posiadać opcji powtórek z gry. Proszę o rzetelne ukaranie gracza za swoje zachowanie.

Nawet jeśli uszkodziłbym ci pojazd lub innemu graczowi to zapłaciłbym za każdy taran z mojej strony gdy komuś wyjadę missem lub nie wykrece na zakręcie płace tyle ile uważam za słuszne zawsze gdy place za taran pisze coś w stylu "sorka" "sor" "sorki ziom ile płacić" jeśli uważasz że powoduje takie zagrożenie w ruchu drogowym to możesz czuć się niebezpieczne lecz pilnuje to co robię oraz nie robię nikomu nic na złość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.