Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na frakcję SAPD

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Treść wątku: Skarga na frakcję

Login: AxoBlue

Nick: AxoBlue

Data zdarzenia: wczoraj, około godziny 23:10 - 23:16/15

Opis sytuacji: Wczoraj napisałem skargę o to że wyrzuciło mi internet podczas zatrzymania, skarga została odrzucona tylko ciekawe czemu? Ponieważ lider frakcji najprawdopodobniej był tak leniwy lub jest że nawet nie chce mu się wprowadzić krótkiego dochodzenia nt, wywalenia internetu lub poprostu nie chce mu się trzymać długo skarg napisanych z sensem.image.png.c84a73c5af3f194e6bd68284cd1a3d0e.png Nie ma tu nic na temat WYRZUCENIA INTERNETU,  z tego co wiem Network Trouble pojawia się wtedy gdy internet zostaje rozłączony z urządzeniem z którego korzysta dana osoba, dowód jest poniżej jeśli nagranie wygaśnie jestem w stanie przesłać je ponownie, ogólnie chodzi o to że był to crash internetu a nie wyjście z serwera ani reconnect był  to Network Trouble którego ja nie kontroluje informowałem również vercy na discordzie że zaraz wbije ponieważ wyrzuciło mi internet oraz muszę go ogarnąć moje łącze internetowe nie jest jednak najlepsze. "Zważając na twoją bujną kartotekę + częste sytuacje z wyjściem z serwera" o co chodzi? to że może raz/dwa wyszłem podczas bycia w radiowozie gdy mandat był tak mały że nie opłacało się siedzieć w radiowozie? jest to moje pierwsze wyrzucenie internetu po poscigu więc nie wiem o co chodzi z tym wychodzeniem z serwera oraz zważając na moją bujną kartotekę to że często przebywam w więzieniu to nie znaczy że jestem jakimś zwierzęciem lub innym człowiekiem żebym był traktowany inaczej.

Świadkowie: @Lesiuu @Szym9n4k mogą potwierdzić że nie raz wywalało mi gre i mówiłem im o tym np na discordzie oraz po wejsciu do gry po jej wyrzuceniu przez network trouble oraz mogą potwierdzić to że często wkłada moją postać podczas jazdy w ziemię oraz teleportuje mnie/zatrzymuje w miejscu u nich.

Dowody:https://streamable.com/9uvyk8(miejsce wyrzucenia internetu oraz dowód na network trouble.)

Witam, odnosząc się do tego co napisał Lider SAPD czyt.

Cytat

Funkcjonariusz postąpił prawidłowo, a więc skarga zostaje odrzucona. 

Nie będziemy teraz dywagować, lub dochodzić czy faktycznie utraciłeś łącze z Internetem. Zważając na twoją bujną kartotekę + częste sytuacje z wyjściem z serwera, została na ciebie nałożona kara zgodnie z taryfikatorem obowiązującym na serwerze. 

W 100% zgadzam się z jego tłumaczenie. Jako administracja nie posiadamy odpowiednich narzędzi do stwierdzenia czy kogoś wyrzuciło czy może jednak sam wyszedł z gry. Tym bardziej osoby z frakcji nie mają możliwości zweryfikowania takich rzeczy. Niezależnie od tego nawet jeżeli masz problemy z łączem internetowym to jest to TWÓJ problem. I tak jak funkcjonariusze wyciągnęli z tego konsekwencje, bo potraktowali to jak zwykłe rc. Tak nawet my jako administracja ukaralibyśmy Cię chociażby ostrzeżeniem abyś ogarnął lagi (jeżeli takowe byłyby widoczne).

Dodam też, że nawet jeżeli zrobisz nagranie jak masz NT, to niestety da się go w bardzo prosty sposób wywołać samemu, wystarczy odpiąć się od sieci (WI-FI), odłączyć kabel lub też zresetować router.

Ostatecznie skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.