Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z reconnectem podczas dołączania na serwer.

MarekPrzelot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Otóż mam taki drobny problemik. Nie jest to bardzo uciążliwe, lecz irytujące. Podczas gdy zaczynają ładować się modele reconnectuje mnie z serwerem (jak po wpisaniu komendy /reconnect) przez co muszę ustawiać kilka bindów jeszcze raz. Nie jest to problem najwyższych lotów, jednakże jest to irytujące, ponieważ co odpalenie serwera trzeba odpalać te ustawienia. Wcześniej po reconnect'cie też tak miałem, aczkolwiek nie przeszkadzało to, praktycznie nie używam tej komendy. Po tym "wymuszonym" rc wszystko jest w normie.

Nie jestem jedyną osobą której tak się dzieje.

https://streamable.com/62xmfn

(generalnie z menu MTA nie było obrazu, więc przyciąłem od momentu pierwszego ładowania się gry)

.:EDIT:.
Stacje radiowe i głośność również się resetują, co już jest bardziej irytujące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.