Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PolisheQ

tomavek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: tomavszymanek
Nick oskarżonego: PolisheQ
Powód skargi: Wprowadzanie w absurdalny błąd gracza.
Data zdarzenia: 21.05.2024 16:11
Dowody:

[2024-05-21 16:10:44] [Output] : (59) PolisheQ: moĹĽe wjechac po klienta
[2024-05-21 16:11:19] [Output] : (59) PolisheQ: Witam, z tej strony Kierowca PolisheQ z San Andreas Transport Corporation!
[2024-05-21 16:11:24] [Output] : (59) PolisheQ: jestem drugi raz
[2024-05-21 16:11:27] [Output] : (59) PolisheQ: ma supporcie
[2024-05-21 16:11:32] [Output] : (59) PolisheQ: i wiem co robie

Opis sytuacji: Witam serdecznie, przychodzę ze skargą na PolisheQ, ponieważ wprowadza w błąd graczy. Przybyłem na giełdę LV (Średnia), patrzę a tam gracz @jordi jest na służbie i przebywa na terenie giełdy co jest zakazane w regulaminie frakcji San Andreas Transport Corporation. A więc podszedłem do gracza jordi i zwróciłem słuszną uwagę że powinien stamtąd wyjechać, jest Adeptem uczy się więc jest to zrozumiałe, chwilę pózniej pojawia się oskarżony PolisheQ który wprost napisał że może wjechać po klienta, chyba doświadczony Supporter który jest po raz drugi na tej randze i w dodatku we frakcji SATC powinien wiedzieć takie rzeczy. Z tego co mi wiadomo gracz powinien napisać do klienta że czeka przed terenem giełdy. Osoba która przebywała na terenie giełdy na służbie mogła zostać wydalona z frakcji przez właśnie takiego osobnika jak PolisheQ. 

Witam zacznę od tego że, faktycznie popełniłem błąd lecz nie jest on związany strikte z rangą supporta a z frakcją jaką jest SATC owszem wprowadziłem cię w błąd niestety zdarza się. Jednak że nie rozumiem sensu pisania skargi jeśli ten błąd nie miał realnego wpływu na twoją i kolegi rozgrywkę. Od siebie dodam jeszcze że pojawiłem tam się ze względu na wiele reportów wysyłanych na ciebie wraz z kolegą ponieważ mimo to że wiedzieliście że pracownik SATC nie może tam wjechać wciąż blokowaliście wyjazd aby utrudnić @jordipracę. EDIT: Dodam jeszcze że 3 ostatnie logi są wyrwane z kontekstu były one odpowiedzią do tego że zostałem nazwany z tego co pamiętam świeżakiem w momencie kiedy pojazd gracza @Yomenik*został wytepany na przecho po wielu ostrzeżeniach.

Nie mam więcej nic do dodania każdemu się zdarzy  popełnić błąd i nie sądzę aby miało to jakiś większy wpływ na rozgrywkę. Tyle od mnie i czekam na decyzje administracji RCON.

Hej, czyli uważasz że to co napisałeś nie wpływa na rozgrywkę? Oczywiście że wpływa ponieważ gracz mógł zostać wydalony z frakcji za popełnianie takiego błędu. Nie pisałbym tej skargi gdybym kiedyś nie był w takiej sytuacji, pewna osoba z administracji powiedziała mi rzecz która okazała się niezgodna z regulaminem popełniałem ją regularnie i zostałem wydalony. Co do blokowania wyjazdu, chciałem wjechać na giełdę aczkolwiek auta które chciały wyjechać, mnie zblokowały w końcu ruch mamy prawostronny tak?  co robili dalsi gracze to nie mam pojęcia i nie miałem na to wpływu.

33 minuty temu, tomavek napisał:

Oczywiście że wpływa ponieważ gracz mógł zostać wydalony z frakcji za popełnianie takiego błędu.

Gracz wjechał na giełde przed moim przyjęciem reportów moje słowa nie miały żadnego wpływu na to że, to zrobił.

Nie pisałbym tej skargi gdybym kiedyś nie był w takiej sytuacji, pewna osoba z administracji powiedziała mi rzecz która okazała się niezgodna z regulaminem popełniałem ją regularnie i zostałem wydalony.

Tutaj jedyne co napisze to, to że chodzi o regulamin SATC a nie serwerowy + sam punkt w regulaminie nie jest opisany jako zakaz wjazdu na giełdę a 

3. Pracownik nie może załatwiać spraw prywatnych będąc na służbie.

lecz nie zmienia to faktu że się nie doinformowałem i oczywiście wprowadziłem cię a raczej twojego kolegę w błąd.

Co do blokowania wyjazdu, chciałem wjechać na giełdę aczkolwiek auta które chciały wyjechać, mnie zblokowały w końcu ruch mamy prawostronny tak?

Dobrze wiesz jak wygląda wjazd na giełdę i jesteś świadomy że go blokowałeś obserwowałem całą sytuację i dopiero po otrzymaniu warna stwierdziłeś że odjedziesz po czym twój kolega zaczął znowu blokować lecz innym pojazdem. 

Tyle mam do powiedzienia tak jak pisałem wyżej czekam na decyzję ARCON więcej już nie odpowiem w tym temacie chyba że będzie to związane z samymi rconami.

Supporter rzeczywiście popełnił błąd, jednakże nie był on znaczący. Upominam Supportera aby w przyszlości najpierw dowiedzial się o stanie faktycznym, zanim wyda jakiś osąd i wejdzie w interakcje z graczami w podobny sposób co podany wyżej. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.