Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na fnx1620

KeithCozart

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15884
Login: Ruchamwamstare
Nick oskarżonego: fnx1620
Powód skargi: Groźby karalne
Data zdarzenia: 13.04.2024
Dowody: Wstawiam filmik
Opis sytuacji: Gracz @fnx1620 po tym jak wspólnie kampiliśmy domek, latał za mną i wyzywał przez pewien okres czasu, mam udokumentowane jak wyżej wspomniany gracz grozi mi pobiciem, co nie narusza już tylko regulaminu serwera, ale również prawo, więc wnioskuje o bana dla tego gracza na minimum tydzień, żeby przemyślał swoje zachowanie. Dodam jeszcze, że chciałem mu to już odpuścić, ale po tym jak cały czas się zachowuje jednak piszę skargę. Ten gracz w ciągu zaledwie 4 miesięcy gry, zdążył zgromadzić AŻ 2 strony kar.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

skarg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.