Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na klidi

peWNTuwoey

Rekomendowane odpowiedzi

ID: 3073
Login:  peWNTuwoey
Nick oskarżonego:  klidi
Powód skargi:  przedłużenie rat
Data zdarzenia:  16-05-2024
Dowody: 

Spoiler

obraz_2024-05-16_215121060.png

Opis sytuacji:  (apelacja była już zatwierdzana wcześniej przez @sHHaCo) Witam, gracz mnie poinformował, że nie wyrobi się z oddaniem mi pełnej sumy długu w dogadanym terminie.  Czy możemy go przedłużyć i czy może mi dać przykładowo teraz tyle ile ma (chyba 1,5kk) i reszte donieść jak sie wyrobi? @klidiile potrzebujesz czasu na oddanie reszty?
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  pw forum

W takiej sytuacji przelej do gracza @peWNTuwoey kwotę 1.5kk i w wiadomościach prywatnych na serwerze oznaczcie, iż jest to częściowa spłata rat. Na zebranie pozostałej kwoty 700k wyznaczam Ci na razie 2 tygodnie. Jeżeli nie uda Ci się uzbierać gotówki, ale będzie widać, że to robisz, to ten termin będziemy przedłużać. O swoich postępach informuj mnie na bieżąco, tj. za tydzień (24.05.2024 r.) i za dwa tygodnie (31.05.2024 r.), za pomocą odpowiedzi w tym wątku. 

16 minut temu, peWNTuwoey napisał:

to do kiedy ma czas? @sHHaCo

Gracz ma wyznaczony czas na spłatę do końca dzisiejszego dnia. Aktualnie brakuje mu 140k. Mając jednak na uwadze, że na bieżąco zarabia, to myślę, że zasadnym będzie wydłużenie tego okresu. Zwłaszcza wobec faktu, iż w przypadku nałożenia kolejnej kary, proces spłaty niepotrzebnie się wydłuży. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.