Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Nati

guzioo77

Rekomendowane odpowiedzi

Login: guzek
Nick oskarżonego: @.Nati
Powód skargi: Chamskie zachowanie, obraza gracza i go olewanie. 
Data zdarzenia: 19:00-19:05 16.05.2024 
Dowody: 
[2024-05-16 19:02:42] [Output] : G> .Nati: jako gracze jestescie bardzo niegrzeczni a nie mam ochoty was pilnowac
[2024
-05-16 19:03:22] [Output] : G> .Nati: to g1 w klatce bym musiala robic
( tu są główne logi ale zaraz wyśle zdjęcie z telefonu całe logi, bo przez laptopa nie udało mi się ss zrobić )
Opis sytuacji: Pisałem z jednym z graczy na czacie /g o pracy kuriera i kopalni, zaczęliśmy je porównywać no i ja zacząłem pisać, że kopalnia jest nie opłacalna, że jest gorsza od kuriera, po tych wiadomościach dołączyła do dyskusji oskarżona Moderatorka, zaczęła pisać w tonie ' śmiania się" ze mnie bynajmniej to ja to tak odebrałem i widać, że to wygląda nie zbyt fajnie, po tym spytałem się owej moderatorki, czemu nie może odpowiedzieć na moje pytanie które jest w logu to zostałem olany i urażony jak widać w logach. Napisała ona, że my gracze jesteśmy 'niegrzeczni' ja rozumiem żarty, ale chyba moderator nie powinien takich wiadomości pisać do innych graczy a do tego żeby trzymał nas w klatce, bo brzmi to jakbym np, ja był jakąś małpą żeby trzymać mnie w klatce, bo jestem jakiś dziki? ja wiem może to być pisane dla żartów, ale zauważyłem, że osoba oskarżona na czacie /g często pisze na nim i odzywa się w taki sposób, ale tym razem ja zostałem tak potraktowany i czuję się urażony jak dostałem taką wiadomość jako gracz, bo to i tak nie zostało napisane tylko do mnie lecz do wszystkich graczy dlatego pisze tą skargę, bo uważam to już jako przegięcie i domagam się przeprosin i wyjęcia z tego zachowania jakichkolwiek konsekwencji, pominę to jeśli to prawda co .Nati oskarżona osoba napisała, że Sky się śmiał z osób które zarabiają na maxymalnym poziomie kopalni 7.000$ bo to też nie jest fajne zachowanie w stosunku graczy jako jeszcze ARCON i właściciel serwera, jeśli tak było to zapewne film który dałem do propozycji o poprawę pracy kopalni też został wyśmiany i olany pomimo, że osoba która go zrobiła i włożyła tyle pracy, czasu i cierpliwości zostaje tak potraktowana. A słabe jest to, że nikt od administracji serwera nie wyjaśnij tej sytuacji ola ją jak w przypadku .Nati lecz też Sky'a ale ta skarga jest w stronę Moderatorki i też na to pytanie mnie źle potraktowano i wyśmiano czy też nabijaniu się z tych co pracują ciężko i dobrze a mają mniejszy zarobek który niby jest spory jak jest dowód, że nie. Naprawdę zawiodłem się na tym co zostało skierowanie w moją stronę jak i wszystkich graczy.

rn_image_picker_lib_temp_d559cede-0567-47a2-862d-b317823bd7b3.jpg

rn_image_picker_lib_temp_80a3654b-660d-4249-8dac-f27069488564.jpg

Nigdy w życiu nie ukarałam nikogo za własne zdanie, jeśli nie łamało ono regulaminu serwera. W tym przypadku również uważam, że nie doszło do złamania jakiegokolwiek punktu z regulaminu. To była normalna rozmowa między graczami serwera. Uważasz, że olałam Cię, a ja po prostu byłam zajęta swoją grą, a odpisywałam na to, co zdążyłam zauważyć. Ja rozumiem, że możesz nie wiedzieć o co chodzi z klatką, więc wyjaśnię Ci to. Klatka sprawiłaby, że miałabym w jednym miejscu każdą osobę, za którą jestem odpowiedzialna tworząc G1. Widziałabym i słyszałabym wszystko co robicie, co piszecie i co mówicie do siebie.

Co do kopalni - sam twórca niejednokrotnie podkreślał, że jest to jedna z najlepszych prac na serwerze i trzeba po prostu wiedzieć jak na niej pracować by uzyskać jak najlepszy możliwy wynik finansowy.

Kto prowadzi normalną rozmowę z graczem jak tak go określa? brzmi to urażająco chyba zwykły gracz potrafi tak napisać, ale jako administrator serwera nie wypadało by pisać w taki sposób do graczy. Nie uważasz jeśli jesteś aktywna na randze to powinnaś jak najbardziej skupić się na tym co piszą inni i co ty piszesz? a nie zajmujesz się 'swoją grą'. czuje, że zostałem nie fajnie potraktowany przez ciebie, nie widziałem sensu i potrzeby pisać w taki głupi sposób o tych wszystkich klatkach co pisałaś.

A co do kopalni, to czemu się śmiejecie z graczy którzy nie wiedzą, że można więcej zarobić na tej pracy? zamiast powiedzieć dać jakieś wskazówki aby graczowi lepiej się grało i przyjemniej by mógł więcej zarobić to jest wyśmiany i olany? jakby no to już drugie slabe zachowanie ze strony administracji. Lepiej poczekam na odpowiedź ARCON a najlepiej Sky'a żeby to było wytłumaczone po ludzku i z szacunkiem a nie wyśmianiem gracza.

To była normalna rozmowa.

Wszystko wyjaśniłam Ci w odpowiedzi wyżej.

Wielokrotnie było podkreślane, że trzeba się naprawdę napracować (ironia) aby na kopalni zarobić 7k. Jestem winna temu, że ktoś pozwolił sobie wyrazić swoją opinię, a ja ją podzieliłam?

Gdybym miała odpisywać na wszystko co jest do mnie pisane, prawdopodobnie nie wyszłabym z serwera przez następne 24 godziny. Nie jest możliwym ogarnięcie wszystkich rzeczy na raz, a nie było to zgłoszenie, abym mogła skupić się tylko na Tobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.