Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Szymwoj45

geekedszymek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <89404>
Login: <geekedszymek>
Nick oskarżonego: <Szymwoj45>
Powód skargi: <Nie poinformowanie mnie przed zakupem o tym, że pojazd znajduje się na pp.>
Data zdarzenia: <14.05.2024>
Dowody: <logi +screenshot>
Opis sytuacji: <Gracz przed zakupem przeze mnie Clovera nie poinformował mnie o tym, że takowe auto znajduje się na parkingu policyjnym. Musiałem zapłacić z mej kieszeni za wyciągniecie go.>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Tutaj zamieść zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze>

Zrzut ekranu (1617).png

Zrzut ekranu (1618).png

8 godzin temu, Szymwoj45 napisał:

Dzień dobry  nie wiedziałęm ,że pojazd jest w pp myślałem ,że jest na parkingu opłaconym ale chyba sara wzieła to auto 

Pozwolę sobie dodać jedno zdanie. Było to twoje jedyne auto na tamtą chwile, ponieważ sprawdzałem panel pojazdy na forum. Auto zostało odholowane jeszcze 13.05.2024 roku z czego wynika, że prawdopodobnie dobrze wiedziałeś o tym, że auto znajduje się na PP. 

21 minut temu, Szymwoj45 napisał:

Pozwole se dodać ,że nie wiedziałem ,że auto jest brane przez sare nmy.śloałem ,że jest na parkingu 

W takim razie jesteś zobowiązany do zapłaty, za wyciągnięcie pojazdu z parkingu policyjnego. Wykonaj przelew bezpośrednio do gracza @geekedszymek, bądź przez bank Los Santos na UID 89404 w wysokości 500$. Wykonaj przelew do jutra, tj. 16.05.2024 do godziny 16:00. Jeżeli zrobisz to szybciej, to poinformuj mnie o tym tutaj w wątku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.