Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Sonda uliczna na temat serwerowej Redakcji.

xanny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

d80Q7GI.png

M3o7SmR.png

Witam serdecznie, Deputy Director @xanny z Redakcji Project News, dzisiaj oficjalnie tym materiałem otwieramy dział sond ulicznych! Na celownik temat naszej serwerowej Redakcji, zapraszam.

vgC1HDp.png

Pierwszym naszym graczem, który udzielił nam opinii, jest to Police Officer III @Mendozza.

5V20MaL.png
x: @xanny M: @Mendozza

x: Witam serdecznie Deputy Director xanny z Project News! Tworzę sondę uliczną na temat redakcji serwerowej, byłbyś zainteresowany na udzielenie mi krótkich opinii dot. tej kwestii?
MJasne.

x: Na początku powiedz, jak często sprawdzasz dział Redakcji na forum?
MSporadycznie, wiadomo czasem fajnie, jest wbić i poczytać różne newsy dotyczące serwera.

x: Jaki dział w Redakcji najczęściej przeglądasz?
MBez wątpienia "co w trawie piszczy" natomiast zdarza mi się czasem przeczytać jakiś wywiad.

x: Czy nasze materiały w głównej mierze przyciągają Cię do czytania ich?
MMyślę, że tak.

x: Czy uważasz, że to, co przekazujemy w materiałach, jest ciekawe i ma sens?
MBez wątpienia tak, materiały są ciekawe i przejrzałe.

x: Jakbyś mógł zmienić coś w Redakcji oczami czytelnika, znalazłoby się coś?
MNie, tak jak wspominałem wyżej - treść jest zrozumiała i czytelna.

x: Jakie masz zdanie o Project News, jest potrzebny serwerowi czy nie odczułbyś znacznej różnicy bez niego?
MJest to fajna sprawa dla osób mniej uczestniczących w życiu serwera, myślę, że redakcja to fajna baza informacji.

x: To było na tyle, dziękuje za wzięcie udziału w sondzie ulicznej Project News. Jeżeli masz życzenie kogoś pozdrowić, to właśnie teraz możesz to zrobić.
MPozdrawiam całe SAPD i organizacje Cartel, Miłego.

Dm0gP0z.gif

Tym razem na celownik wziąłem Moderatora @Defol!

5V20MaL.png
x: @xanny De: @Defol

x: Witam serdecznie Deputy Director xanny z Project News! Tworzę sondę uliczną na temat redakcji serwerowej, byłbyś zainteresowany na udzielenie mi krótkich opinii dot. tej kwestii?
De: Witam, oczywiście, że tak!

De: Do działu Redakcji zaglądam dość często, przeważnie 2-3 razy dziennie.

De: Najczęściej przeglądam dział wywiadów. Lubię poznawać imiona graczy i to, czym się na co dzień zajmują.

De: Nie wszystkie, ale zazwyczaj tak.

De: Uważam, że Wasze treści są ciekawe i bardzo wciągające. Mają sens, ponieważ zawsze można poznać trochę społeczność, działanie frakcji i wiedzieć co się dzieje na serwerze.

De: Wprowadziłbym więcej aktywności angażujących graczy. Obecnie udział graczy w życiu redakcji ogranicza się jedynie do brania udziału w plebiscytach. Ciekawe byłyby różnego rodzaju ankiety na temat różnych dziedzin serwerowych.

x: Jakie masz zdanie o Project News, jest potrzebny serwerowi czy nie odczułbyś znacznej różnicy bez niego?
De: Uważam, że udział redakcji w życiu serwera jest bardzo ważny. Redakcja na naszym serwerze jest niezbędna.

x: To było na tyle, dziękuje za wzięcie udziału w sondzie ulicznej Project News. Jeżeli masz życzenie kogoś pozdrowić, to właśnie teraz możesz to zrobić.
De: Pozdrawiam @Leokadia, @Szender, @Nataliaaa i VeXa.

3uhQ3l6.gif

Następnie kolejną osobą jest Lider biznesu Posorants Group @Hubi15.

5V20MaL.png

x: @xanny H: @Hubi15

H: Cześć, chętnie odpowiem na Twoje pytania.

H: Jeśli mam być szczery, to stosunkowo rzadko. Zaglądam tam w momentach, gdy jakaś twórczość Redakcji dotyczy bezpośrednio mnie lub biznesu Posorants Group. Śledzę również plebiscyty. Wracając do pytania, myślę, że maksymalnie raz na dwa tygodnie.

H: Jeśli chodzi o działy, to najczęściej przeglądam dział "artykuły" i "wywiady", rzadziej zaglądam do działu "plebiscyty". Ostatnio też zainteresował mnie dział "gazetka".

H: Nie wiem, czy w głównej mierze, ale są materiały, które zachęcają mnie do zapoznania się z nimi. Oczywiste jest, że są również takie, które mnie całkowicie nie interesują. To normalne, nie wszystko musi trafiać do mnie. To, co nie trafia do mnie, może trafić do kogoś innego.

H: Uważam, że materiały Redakcji, które czytam, są jak bardzo ciekawe i mają sens.

H: Ciężkie pytanie, jako gracz mam raczej dobre zdanie na temat Redakcji. Jako lider biznesu też nie mam większych zastrzeżeń, może poprawiłbym komunikację. Zdarzało się, że rzeczy, które miały być wykonane, były umówione, nie były realizowane.

H: Project News jest jak najbardziej potrzebne na serwerze. Myślę, że brak redakcji spowodowałby dużą pustkę na serwerowym forum. Jak już wspominałem, zdanie mam raczej dobre.

H: Dziękuję również, pozdrawiam cały biznes Posorants Group, frakcję SAPD oraz organizację Fama Et Gloria.

35MalRf.gif

Udział w sondzie wziął też były Moderator @AmzeK.

5V20MaL.png

x: @xanny A: @AmzeK

A: Tak.

A: Czasem przeglądam.

A: Wywiady.

A: Przeglądam wywiady tylko i wyłącznie te, które są napisane przez odpowiednie osoby.

A: W głównej mierze tak, ale zauważyłem, że często brakuje pomysłów.

A: Chciałbym, abyście bardziej jako zarząd ingerowali w to, co jest wypuszczane na światło dzienne do czytania dla graczy.

A: Uważam, że Wasza aktywność jest potrzebna serwerowi, gracze się nie nudzą i są zachęcani często do jakichkolwiek wywiadów, można sobie cokolwiek innego poczytać na forum, macie również wiele innych działów, które myślę, że przyciągną zainteresowanie gracza.

A: Nikogo.

LKHoMtG.gif

Ostatnią osobą jest pracownik frakcji SATC @Jakubexx

5V20MaL.png

x: @xanny J: @Jakubexx

J: Witam, z tej strony Młodszy Przewoźnik Jakubexx z San Andreas Transport Corporation. Z wielką chęcią odpowiem na wszystkie pytania.

J: Raz na parę dni, najczęściej, kiedy jadę do szkoły autobusem.

J: Najczęściej zaglądam w dział wywiady, lubię poznać historię innych graczy na serwerze.

J: Tak, aczkolwiek materiał musi być dobrze napisany, zwracając uwagę na ważne elementy.

J: Jak najbardziej.

J: Raczej na myśl nic mi nie przychodzi, może jedynie powiększenie Ekipy project news kilkukrotnie, ponieważ jest to super biznes.

J: Jest potrzebny, na pewno bardzo urozmaica to całą rozgrywkę na serwerze ProjectPRG.

J: Dziękuję za zaproszenie! Pozdrawiam całą organizację Cartel Sinaloa oraz wasz biznes, buziaki!

nFZm1rL.gif

ogLhwZW.png

Każdy z moich uczestników się wypowiedział, więc przejdźmy teraz do podsumowania całej sondy nt. Redakcji. Opinie dot. 1 pytania były bardzo zmieszane, aczkolwiek od czasu, do czasu gracze sprawdzają nasze materiały. Najczęściej według sondy, dominuję dział: Wywiady, aczkolwiek nie brakuję też innych form, które są przez biznes reprezentowane takie jak artykuły, plebiscyty oraz nasza gazetka serwerowa. Materiały redakcji zwykle przyciągają odbiorców, aczkolwiek jeżeli są napisane w sposób poprawny i ciekawy. Większa część uczestników odpowiedziała, że nasze artykuły mają sens i są ciekawe dla oka. Co do pomysłów nt. biznesu, były ciekawe i na pewno do zrobienia. W ostatnim pytaniu każdy odpowiedział, że Redakcja Project News jest ważnym elementem serwera, bez którego byłoby nudno na ProjectRPG.

KsDF6Sj.png

Dziękuję za przeczytanie owego materiału, liczę na pozostawienie po sobie znaku i opinii w komentarzach, zachęcam do zapoznania się z innymi materiałami Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Project News:

image.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Edytowane przez xanny
  • Super 15

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.