Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leokadia

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login:   MikeY^
Nick oskarżonego:  Leokadia
Powód skargi:  Wprowadzanie w błąd, odrzucenie z powodu jej wymyślonego powodu (zobaczyła że jest apelacja to z automatu odrzuciła, nie prosiłem nawet o sprawdzenie we wiadomości prywatnej czy w apelacji)
Data zdarzenia: z 08.05 na 09.05 / 2024 roku.
Dowody: https://imgur.com/BDXNVbL
Opis sytuacji: Witam dnia 08.05.2024 napisałem apelację od kary która została mi nadana przez wymyślony powód supportera/rki Leokadia. Po tym fakcie poszedłem sobie pograć w CS'A aczkolwiek po 1 w nocy postanowiłem iż spojrze sobie na apelacje czy została przyjęta i tutaj rozpoczyna się KINO AKCJI. Ów osoba oskarżona odrzuciła apelację z powodem jak ona to ujęła "§ 5
Zakazuje się proszenia administracji o rozpatrzenie wniosku. Po takim incydencie apelacja zostanie odrzucona,
Proszeniem o rozpatrzenie wniosku jest również oznaczanie administracji w treści apelacji lub odpowiedziach, które łamią regulamin forum." Napomne tylko że wspomniałem aby ów osoba oskarżona wyjaśniła mi w apelacji gdzie popełniłem błąd że dostałem kare wyciszenia na okres 2 dni... Przyczyny nie podała, z automatu zamknęła apelacje i przeniosła ją do archiwum co jest troche dziwne. "podejrzewam że mute właśnie przez to wleciało aczkolwiek nie było tam słów wulgarnych co wówczas przekłada sie na to że nie wiem za co dostałem kare wyciszenia i co ciekawe dlaczego na 2 dni... Wyjaśnisz @Leokadia?" Dziwnym paradoksem jest to że ów osoba znajdująca się na randze Supportera do rangi się całkowicie poczuwa, nadajac m.in ostrzeżenia które nie kalkulują się z prawdą.. (Posiadam na to dowody).. ale nie o tym miałem pisać.. Skargę pisze z wyżej wyjaśnionego powodu, nie jest to za nadaną karę bo kare moge odczekać i wróce silniejszy ale poczuwanie sie tej osoby przekracza ludzkie granice. 

Dowód poinformowania o skardze: https://imgur.com/a/sia4W1r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.