Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza 9klimatyzator6

Bizon6446

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8423
Login: Bizon6446
Nick oskarżonego: 9klimatyzator6
Powód skargi: Działanie na szkode organizacji
Data zdarzenia: 07.05.2024
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2024-05-07_01-02-36.thumb.png.a89ec66af9888b4aef85644881dfd84b.pngmta-screen_2024-05-07_00-58-00.thumb.png.1b5b0612503a40664393f97c895292ab.pngmta-screen_2024-05-07_01-03-07.thumb.png.0d8c489a0ef19ea40d7ad49de8af93ba.pngmta-screen_2024-05-07_00-41-58.thumb.png.0fcfbbbfdeb89e6b7eb647e3b98935d5.png

Opis sytuacji: Witam, ten gracz został również dodany do naszej org i robił to samo co jego kolega frytka6. Lecz nie zdążył zrobić za dużo ponieważ się zorientowaliśmy że ci gracze się znają i chcą zadziałać na nasza szkode. Nie bede sie rozpisywał bo szkoda czasu na dole sa SS'y ze gracz zabrał pojazd zniszczył go w chwile po dołaczeniu do org i lokalizacja jego wskazuje ze jechał on rownież na MC do swoich kolegów. Oczekujemy zwortów kosztów za naprawe i tankowanie sultana (383.63$) oraz zgodnie z naszym regulaminem organizacji ktory gracz zaakceptował 50% na konto organizacji (191.82$) razem 575.45$.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @9klimatyzator6

Witam na samym początku chciałbym się zapytać skąd wywnioskowałeś że znam się z graczem frytka6? Poza tym nie dziw się że porzuciłem tego sultana dlatego że jak chciałem się przejechać przez sf okrężną drogą aż do ls to wywaliłeś mnie z organizacji i nie mogłem już prowadzić tym pojazdem a jak już się ciebie zapytałem w wiadomości prywatnej czemu to zrobiłeś to nie odpisywałeś mi już #stayhumble #bezspiny

Chciałbym jeszcze tylko dodać że pojazd uszkodził się dopiero jak wywaliłeś mnie z organizacji dlatego że wyrzuciło mnie od razu z niego i nie mogłem nawet zareagować jak dalej pojedzie a na szczęście krzaki przed wodą uratowały go przed wpadnięciem. Poza tym pojazd nie był zatankowany do pełna.

Nie wiem, skąd informacja, że po wyrzuceniu kogoś z organizacji wyrzuca kogoś automatycznie z pojazdu - aczkolwiek wiem, że na tej podstawie mogę stwierdzić fakt, iż zniszczyłeś te pojazdy celowo. Tym samym, jesteś zobowiązany do przelania 575$ graczowi @kirzmunt w przeciągu 24 godzin. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 8423. 

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Dziwne że masz administratora a nie wiesz o tym że jak kogoś się wyrzuci z organizacji to automatycznie wychodzi z pojazdu ale spoko. I jeszcze jedno skąd wywnioskowałeś że zrobiłem to celowo? po SS jak właściciel tankuje auto i że zostało porzucone jak mnie wyrzucił z organizacji podczas jazdy? Poza tym gracz kirzmunt napisał w skardze że praktycznie od razu mnie wyrzucił jak niby według niego zacząłem odwalać, jeśli jazdę po mapie pojazdem można nazwać odwalaniem to raczej nie wyjezdził bym prawie całego paliwa i trochę lpg. Coś mi tutaj nie pasuje poprosił bym o zmianę administratora który zajmie się tą lekko śmieszną skargą w moją stronę. Bo widząc Mixus co napisałeś w odpowiedzi nie wiem czy było sens jak w ogóle odpowiadać.

Napisałeś, że pojazd zniszczyłeś po tym, jak wyrzuciło Cię z pojazdu - jest to nieprawda, ponieważ dosłownie przed chwilą sprawdziłem system wyrzucania z pojazdu po usunięciu z organizacji - pojazd po uderzeniu w ścianę nie niszczy się. Dalej jesteś zobowiązany do uiszczenia kosztów naprawy, o których wspomniałem wyżej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.