Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Brukarz

warjot

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 31417
Login: MaTi_14
Nick oskarżonego: Brukarz
Powód skargi: oszustwo
Data zdarzenia: 06.05.2024
Dowody: proszę uprzejmie o sprawdzenie moich logów tam znajduję się transakcja z graczem @Brukarz
Opis sytuacji: Witam ogólnie to podszedł do mnie gracz wymieniony wyżej i zapytał czy chce kupić 2445pp powiedziałem do niego ze mogłbym po niższej cenie rynkowej 12$ za 1pp wyszło około 29k podeszlismy do biura i dokonalismy wymiany jako iż ja byłem zaspany i nie spojrzałem na walute i okazało sie ze gracz nie dał PP tylko $ i nie dostałem 2445pp tylko 2445$ skapnołem sie dopiero po odpaleniu f5 napisałem do gracza dlaczego nie mam pp on mnie wyśmiał i napisał ze wychodzi z gry po czym nie było z nim kontaktu już. Pozdrawiam
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.d48010e2f421e7fd82a2c91a6d2934a0.png

Szczerze to nie wiem oco chodzi, ja mu sprzedałem auto  i później pp i napisalem mu że boli mnie ząb i że kończę rozgrywkę ma tamten dzień bo chciałem odpocząć, więc nie pisz że wyśmiałem cię bo uprzejme napisałem że boli mnie ząb i wyłączam komputer

I ty jesli coś kupujesz powinieneś zapoznać się z tym czy wszystko się zgadza

21 godzin temu, Brukarz napisał:

Szczerze to nie wiem oco chodzi, ja mu sprzedałem auto  i później pp i napisalem mu że boli mnie ząb i że kończę rozgrywkę ma tamten dzień bo chciałem odpocząć, więc nie pisz że wyśmiałem cię bo uprzejme napisałem że boli mnie ząb i wyłączam komputer

I ty jesli coś kupujesz powinieneś zapoznać się z tym czy wszystko się zgadza

Z tego co zerkam w logach, to faktycznie umówiliście się na sprzedaż punktów premium. W takim razie zarządzam odmianę, którą macie dokonać do jutra tj. 09.05.2024 do godziny 18;00

29,000 do zwrotu dla gracza @MaTi_14, a 2,445$ dla @Brukarz - jeżeli to wykonacie, to poinformujcie mnie o tym tutaj w wątku.

2 godziny temu, reezen napisał:

Z tego co zerkam w logach, to faktycznie umówiliście się na sprzedaż punktów premium. W takim razie zarządzam odmianę, którą macie dokonać do jutra tj. 09.05.2024 do godziny 18;00

29,000 do zwrotu dla gracza @Brukarz, a 2,445$ dla @MaTi_14 - jeżeli to wykonacie, to poinformujcie mnie o tym tutaj w wątku.

@reezen odwrotnie napisałeś ziomuś 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.