Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wojna Gangów

H4stler

Rekomendowane odpowiedzi

vsUZYo5.png

BcvvSBA.png

Witam serdecznie Trainee @xRumcajs w dzisiejszym materiale przedstawię wam mrożącą krew żyłach wojnę między gangami, która miała miejsce wczoraj, zapraszam do przeczytania!

34yiMrE.png

Około godziny 23:00 padły pierwsze strzały na dzielnicy Grove Street, która zajmowana jest przez tak zwany gang "Families''. Strzał ten przerodził się w prawdziwą wojnę gangów, w której brali udział również "Ballasi''. Tak naprawdę nie wiadomo, kto oddał pierwszy strzał, za to wiadomo, co się działo dalej. Przez pierwsze 30 minut w wojnie udział brało mało osób, lecz z biegiem czasu zjechali się wszyscy, którzy należą do obu gangów i zaczęła się prawdziwa strzelanina. W dalszej części materiału podam ogromną ilość informacji, więc zachęcam do dalszego czytania!

VDgjwdI.png

Jak wiadomo nie od dziś, Los Santos nie jest bezpiecznym miastem. Większość dzielnic zajmowana jest przez gangi. Wiadomo, że oba gangi się nie lubią. Większość sporów, strzelanin itd. wynika z tego, że obie bandy przeszkadzają sobie w interesach narkotykowych. Nie jest jeszcze znany powód wojny, ale za to mamy wiele informacji, które z ciekawości was zainteresują. Pierwsza rzecz, która chciałbym zaznaczyć to to, że nie udało mi się z nikim zrobić wywiadu, który mógłbym wam udostępnić z racji, tego, iż taka osoba najprawdopodobniej miałaby spore kłopoty. Z relacji świadków, którzy chcieli pozostać anonimowi, wojna trwała kilka godzin. Oprócz członków gangu zginęło dużo cywili, niewinnych ludzi, którzy znaleźli się tam przez przypadek, a nawet policjanci. Zrobiłem kilka zdjęć z ukrycia i bezpiecznej odległości jak wygląda aktualnie dzielnica Grove Street, oto one:

xLJA0Jp.gif

X7GzCDj.png

Jak można zobaczyć, wszystko zostało zniszczone całkowicie. Pozostało wiele wraków samochodów, były spalone i wysadzone. Aktualnie cała dzielnica i jej obręb jest sparaliżowana, ludzie boją się wychodzić z domów, ponieważ nie wiadomo co może na nich czekać. Wiele ciał zostały zabranych przez służby. Z informacji wynika, że aktualnie wiadomo o śmierci ponad 2 tysięcy osób. Służby zabezpieczają dzielnice narażone na ataki. W całym Los Santos został wprowadzony kod czarny, dlatego na ulicach można zauważyć jednostki wojskowe. Takiej wojny gangów nie było od bardzo długiego czasu i jest to potężny cios dla mieszkańców miasta. Obydwa gangi zniknęły, po prostu wyparowały. Policja nie jest w stanie namierzyć nikogo, kto mógłby być powiązany, z którymś z szajki. Dotarliśmy również do informacji, z których wynika, że wojna częściowo odbywała się na dzielnicy Los Santos Market. Nie ma tam ani śladów strzelaniny, ponieważ obie bandy były w pojazdach i strzelały do siebie podczas ucieczki. Wiemy to wszystko dzięki nagraniom z kamer oraz relacji mieszkańców. Cała sytuacja działa się w przedziale 4 maja godzina 23:00 do 5 maja około godziny 3:00. Był to najprawdopodobniej zaplanowany atak gangu "Ballas''. Nie jestem w stanie opisać emocji, jakie odczuwałem, robiąc te zdjęcia. Oprócz pojazdów spalone zostały również domy, w których mieszkali członkowie gangów, jak i zwykli ludzie. Policja postanowiła nie udzielać ze mną wywiadu, ponieważ chcą zbadać całą sprawę i dopiero wtedy podać jakiekolwiek publiczne informacje. Wiadome jest jedno, ta sytuacja zamroziła miasto i oddała bolesny cios w mieszkańców, jak i w struktury miasta. Po tej sytuacji policja, na pewno zwiększy bezpieczeństwo mieszkańców, zajmie się gangami oraz narkotykami, które są ich głównym źródłem dochodu. Aktualnie podałem wszystkie informacje, jakie wiem, czekam na dalszy rozwój i będę was informować na bieżąco.

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie mojego artykułu do końca, zachęcam do zostawienia po sobie opinii na jego temat.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

PZkzrf3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.