Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Deputy Chief kepuszek.

Tony*

Rekomendowane odpowiedzi

4N3dO2g.png

tUZkVsm.png

Witajcie, z tej strony Trainee @WAF3L z Redakcji Prasowej Project News, a dzisiaj przedstawiam Wam wywiad z członkiem zarządu San Andreas Police Department oraz z członkiem organizacji Cartel @kepuszek, zapraszam do zapoznania się z materiałem!

BoCYJMw.png

W: @WAF3L | K: @kepuszek

W: Witam, z tej strony Trainee @WAF3L z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś mi udzielić wywiadu?
K: Tak oczywiście. Co dla mnie przygotowałeś?

W: Super, to na początek przedstaw się i opowiedz coś o sobie.
K: Nazywam się Bartek i pochodzę z województwa lubelskiego. Moją pasją jest jazda na motocyklu, ale lubię również popykać z ziomkami w piłkę. Chodzę do 4 klasy technikum oraz jestem w trakcie kursów na ratownika wodnego.

W: Jak trafiłeś na platformę MTA i na serwer ProjectRPG?
K: Na MTA trafiłem dużo wcześniej przed PRPG. Moi koledzy, którzy grali wtedy, na wielu innych serwerach zaprosili mnie, abym z nimi pograł. Niestety w tamtym momencie mój prehistoryczny komputer nie wyrabiał na innych serwerach i najzwyczajniej w świecie po 5min rozgrywki dostawałem crasha. Całkiem inaczej było w przypadku PRPG, gdyż zniechęcony po ostatnich przygodach z MTA postanowiłem się przełamać i dołączyć do mich kolegów właśnie tutaj. W głowie miałem cały czas, że zaraz pewnie dostanę crasha, ale to się nie zdarzyło. Dlatego też od tamtej pory gram tu na tym serwerze. Co ciekawe próbowałem wtedy również zalogować się, na inne serwery myślałem, że coś się zmieniło i już działa normalnie, ale byłem w błędzie i na innych serwerach w dalszym ciągu dostawałem crasha a tutaj nie.

W: Na serwerze spędziłeś ponad 1900 godzin, jak wspominasz dotychczasową rozgrywkę i jaki majątek przez ten czas udało Ci się osiągnąć?
K: Po ponad 3 latach rozgrywki najlepiej wspominam początki, pamiętam jak, na samym początku zbierałem 4 tys. na pierwszego waltona, które zdawało się wtedy ogromną ilością. Moje pierwsze dachowania i bieg przez pół mapy po naprawkę... ahh piękne czasy. Pierwsze kroki w innych pracach niż magazyn, ponieważ tam zaczynałem, były całkiem fajną sprawą do odkrywania. Przypały i inne śmieszne sytuacje sprawiają, że początki są najpiękniejszym wspomnieniem. Potem, z biegiem czasu, gdy dorastałem, dołączałem do frakcji, biznesów oraz nawet tworząc biznes, musiałem zaprzestać tak beztroskiej rozgrywki i zacząć pokazywać się z coraz to lepszej strony. Przez te 1900 godzin uzbierałem, moim zdaniem dość pokaźny majątek. Na własność posiadam: Banshee Viper GTS na ft, longa na pft, patriota na pft, vincenta kombi na pft, 13 lub 11 ns, nie pamiętam dokładnie. Jeżeli do majątku zaliczamy też frakcję, to mogę poszczycić się stopniem zarządowym.

W: Jesteś w organizacji Cartel, czy mógłbyś nam opowiedzieć coś więcej na temat tej organizacji?
K: Tak, zgadza się, jestem w takiej organizacji. Są tam osoby głównie z SAPD, ale również znajomi członków lub inni gracze, którzy przeszli bramkę wejściową, jaką jest głosowanie wśród wszystkich członków organizacji na temat dodania kogoś. Można powiedzieć, że jest zamkniętą organizacją.

W: Super, jesteś także we frakcji San Andreas Police Department, w której jesteś członkiem Executive Staff, zasilając stopień Deputy Chief, jakie są twoje obowiązki?
K: Do moich obowiązków należy, chociażby rozliczanie funkcjonariuszy z normy, sprawdzanie skarg, egzaminowanie oraz nadzorowanie wszystkich funkcjonariuszy na służbie. Jest też wiele innych obowiązków, ale wolę o nich nie mówić. We frakcji zasilam również stopień Vice Directora, we FBI stanowiąc tam członka zarządu odpowiedzialnego za dywizję Federal Bureau of Investigation.

W: Jeśli nie frakcja SAPD to jaka inna?
K: Na razie SAPD jest dla mnie najciekawszą frakcją i nie przymierzam się do odchodzenia z niej. Gdyby miało, to nastąpić, to najprawdopodobniej chciałbym zasilić szeregi SAFD, która jest moim zdaniem drugą najciekawszą frakcją na PRPG.

W: Aktualnie nie jesteś w żadnym biznesie, lecz byłeś już między innymi w Posorants Group, czy chciałbyś kiedyś wrócić do biznesu?
K: W mojej karierze serwerowej byłem w dwóch biznesach, pierwszym był Project News, w którym pełniłem funkcję graphic designera oraz po moim odejściu miałem tytuł zasłużonego, lecz niestety został mi on odebrany. Drugim biznesem, tym razem już stworzonym przeze mnie oraz mojego kolegę @CeglaXD, którego serdecznie chciałbym pozdrowić z tego miejsca, jest Posorants Group. Niestety, ale tamtejsza sytuacja, która mnie zastała oraz możliwości, jakie dostałem, poniekąd zmusiły mnie do odejścia z biznesu, co też uczyniłem. Na obecną chwilę nie planuję wracać ani dołączać do żadnego biznesu, gdyż najzwyczajniej w świecie nie miałbym na to czasu, ale również dlatego, że żaden obecny biznes nie przekonuje mnie swoją formą do dołączenia do niego.

W: Czy chciałbyś kiedyś zasilić grono Administracji serwera?
K: Gdy stawiałem moje pierwsze kroki, na serwerze było to wręcz moim marzeniem, niestety nie było mi dane zasiąść w ich gronie. Obecnie, po wielu nieudanych próbach oraz braku tak wielkiej chęci zasilenia tego grona rezygnuję z tego pomysłu i nie napiszę już żadnej rekrutacji do serwerowej ekipy.

W: Odbiegając od tematu MTA, co według Ciebie jest najważniejsze w życiu?
K: Moim zdaniem najważniejsze jest to, aby robić w życiu, to co się lubi i czerpać z tego jak największą przyjemność.

W: Okej, na koniec czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Oczywiście, pozdrawiam całą frakcję SAPD, spoconego @AmzeK, maszynistę @Mendozza, moich przyjaciół @jasiek324 oraz @CeglaXD.
W: Oczywiście pozdrawiamy serdecznie, a ja dziękuje Ci za wywiad!

NqTDZki.png

Dziękuje za przeczytanie tego materiału, mam nadzieje, że wam się spodobał, życzę Wam miłego dnia!

YS1ikn5.png

Dla Redakcji Project News:
1lPBvmq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.