Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Co w trawie piszczy?" Kwiecień'24

worsaac
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

oa7gHMw.png
5V20MaL.png
Witajcie! Jak co miesiąc, pragniemy przedstawić wam gazetkę z informacjami z całego miesiąca, Miłej lektury!

mGaL7p5.png

Najlepszy Supporter@Limek
Najlepszy Moderator: @.Nati
Najlepszy Administrator@Ka3R
Najlepszy Administrator RCON: @Zebra
Najlepsza frakcja: San Andreas Road Assistance
Najlepszy biznes:
 ProjectFM
Najlepszy redaktor: @Limek
Najlepsza organizacja: La Cosa Nostra

Najbardziej pomocny gracz serwera: @Euzebiusz
Najbogatszy gracz: @Euzebiusz

Najlepsza praca na serwerze: Kurier
Najlepszy tuner: @Euzebiusz
Największy odwalacz: @AxoBlue

Najlepszy lider frakcji: @Braian11
Najlepszy lider biznesu: @LastoAkaRudy

n1tYkiy.png

01.04.2024

Supporter @VasteK powraca w szeregi administracji serwera.

06.04.2024

Administrator @Emciok opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.

07.04.2024

Supporter @Limek przechodzi na urlop, który potrwa do 11.04.2024.

08.04.2024

Supporter @Michas zostaje zawieszony na okres 3 dni z powodu wpłynięcia słusznej skargi.

13.04.2024

Moderator @AmzeK opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.

17.04.2024

Moderator @Wejperson zostaje awansowany na rangę Administrator.
Supporterka @Gaga zostaje awansowana na rangę Moderator.
Supporter @LastoAkaRudy zostaje awansowany na rangę Moderator.
Supporterka  @.Nati zostaje awansowana na rangę Moderator.
Supporter  @wminzok zostaje awansowany na rangę Moderator.
Supporter  @bazinga powraca w szeregi administracji serwera.

19.04.2024

Administrator @Mario92 przechodzi na urlop, który potrwa do 03.05.2024.

20.04.2024

Supporter @TheShadov. powraca w szeregi administracji serwera.
Supporterka @Leokadia powraca w szeregi administracji serwera.
Administrator @Klocek przechodzi na urlop, który potrwa do 18.05.2024.
Moderator @Mizshift przechodzi na urlop, który potrwa do 03.05.2024.

22.04.2024

Supporter @ShibaMan20 zostaje zawieszony na okres 3 dni w związku z naruszeniem wewnętrznych zasad administracji.

25.04.2024

Supporter  @houdini zostaje zawieszony na okres 10 dni w związku z wpłynięciem słusznej skargi.

p540bCm.png

FRAKCJE:

San Andreas Police Department
01.04.2024
Commander @kepuszek zostaje awansowany na stopień Deputy Chief, tym samym dołącza w szeregi Executive Staff.

03.04.2024
Deputy Chief @KamiloLZK odchodzi z frakcji na własne życzenie, tym samym zostaje wpisany na listę zasłużonych.

08.04.2024
Captain III @Szakal_ otrzymuje awans na stopień Colonel.
Captain III @Exterminix otrzymuje awans na stopień Major.
Captain III @AmzeK otrzymuje awans na stopień Major.

Wyżej wymieniona trójka dołącza do Command staff.

San Andreas Transport Corporation
07.04.2024

Z przykrością informujemy, iż Szef @TheDreamer rezygnuje z posady lidera frakcji.
Z przyjemnością informujemy, iż Zastępca Szefa @zwinny. zostaje awansowany na range Szefa, tym samym obejmując lidera frakcji.
Z przyjemnością chcę ogłosić umieszczenie @TheDreamer na liście osób zasłużonych dla frakcji w podziękowaniu za wykonaną robotę i wkład w rozwój frakcji.
Zostaje on również dodany do puli osób, które dożywotnio mogą korzystać z usług
San Andreas Transport Corporation za darmo.

24.04.2024

Menadżer @Dev odchodzi z frakcji na własne życzenie, w podziękowaniu za wkład, zostaje umieszczony na liście zasłużonych.

BIZNESY:

ProjectFM:
01.04.2024
DJ @bialyja powraca na stanowisko Opiekun Szkółki.

Blood Fight:
24.04.2024
Menadżer @berz_ powraca w szeregi biznesu. Tym samym wraca do grona zarządu.

DIMFnYY.png

D@-dzusia- | J: @j3Zxq.

D: Witam, z tej strony Senior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project NewsChciałbyś udzielić mi wywiadu?
JHej, jasne. Bardzo chętnie odpowiem na zadane pytania.

D: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
J: Mam na imię Kacper, w tym roku kończę 21 lat i pochodzę z niewielkiej wsi w województwie lubelskim.
Na co dzień interesuje się wszystkim
, co jest związane z grami/komputerami, a oprócz tego bardzo lubię czytać wszelkiego rodzaju książki.

D: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
J: Po upadku PYLife postanowiłem zakończyć granie w mta, jednak mój kuzyn @Leszek*nt zaproponował mi, żebym tutaj trochę pograł i może się przekonał.
Skończyło się na tym, że aktualnie jestem tu liderem organizacji, byłym liderem biznesu i udało mi się dostać do administracji.

D: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
J: Aktualnie moim największym celem jest przywrócenie organizacji do życia po lekkim upadku i oprócz tego, chciałbym piąć się w górę w administracji, jak i frakcji.

D: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
J: Nie mam zbyt dużego majątku, gdyż zawsze poświęcałem czas na zabawę, a nie zarabianie.
Jeżeli chodzi o moje pojazdy, to Sultan FT zrobiony od zera, Glendale z eventu i czyste Buffalo, które również zamierzam zrobić od zera.

D: Jest coś, co byś zmienił lub dodał na serwerze?
J: Szczerze to nic mi nie przychodzi do głowy, aby coś zmienić, natomiast jeżeli chodzi o dodanie, to na pewno mój biznes, który od roku już czeka w aplikacjach.

D: Jesteś Supporterem. Opowiesz coś więcej o tej roli i jej zadaniach oraz obowiązkach? Z jakimi trudnościami wiąże się ta funkcja?
J: Jako supporter, głównie skupiam się na wykonywaniu reportów nadsyłanych przez graczy oraz moderacji discorda i forum. Jeżeli chodzi o trudności, to na pewno trzeba pilnować norm tygodniowych oraz podejmować odpowiednie decyzje, aby nie zostać ukaranym w przypadku przewinienia.

D: Pełnisz funkcje EMS trainee we frakcji SAMD. Opowiesz coś o tej roli?
J: Tak naprawdę jest to akademia, więc nie mam za dużo roboty, jednak jestem już po egzaminie i oczekuję na ogłoszenie wyników.

D: Na serwerze masz przegrane ponad 2231 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
J: Bardzo dobrze wspominam ten czas, udało mi się dużo osiągnąć i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej.
Jeżeli chodzi o osoby, z którymi spędziłem te chwile, to jest ich bardzo dużo, natomiast najlepiej wspominam czas, kiedy dostałem się do zarządu organizacji (której obecnie jestem liderem) i razem z @ToKrawczyk i @WhiteTiger* miałem wpływ na jej rozwój.

D: Jak oceniasz eventy serwerowe?
J: Uważam, że jest to bardzo fajna odskocznia od „obowiązków” na serwerze i dzięki temu każdy może miło spędzić czas i robić coś innego niż zazwyczaj.

D: Powiesz nam coś więcej o organizacji, w której jesteś liderem?
JJest to organizacja, w której wszyscy jesteśmy sobie bliscy i rangi nie mają wpływu na nasze relacje, tylko każdy jest traktowany na równi. Oprócz tego można bardzo miło spędzić czas na rozmowach na discordzie
Aktualnie trwa rekrutacja, także zapraszam wszystkich czytelników, którzy szukają organizacji do złożenia podania.

D: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
J: Chciałbym pozdrowić całą organizację Network Trouble, frakcję SAMD i wszystkich czytelników.

D: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
J: Dziękuję również. Powodzenia!

TALgGKB.png

21.04.2024
W San Fierro na dzielnicy Downtown rozpoczął się remont drogi.

budowasf.gif

W Los Santos na dzielnicy Market rozpoczął się remont drogi.

ezgif.com-animated-gif-maker (20).gif

(Autor map: @herculess)

30.04.2024
Do sklepów 24/7 zostało dodane urodzinowe konfetti.

gYqyf0I.png

W tym miesiącu, pod naszą redakcyjną lupę wzięliśmy gracza @AroN.
Adrian, bo tak ma na imię osoba przeze mnie opisywana - ma za sobą 18 lat, interesuje się on głównie motoryzacją i ratownictwem medycznym oraz pożarniczym. W wolnym czasie rozwija swoją pasję do motoryzacji, słucha muzyki, trenuje i interesuje się siatkówką, a także spotyka się ze znajomymi. Jak wspomniałem wcześniej, Adrian interesuje się motoryzacją, uczęszcza on do 5-letniego Technikum na kierunku "Mechanik Pojazdów Samochodowych". Swoje konto utworzył we wrześniu 2022 roku, natomiast dopiero od marca ubiegłego roku zaczął regularną grę na serwerze. Zaczynał jak prawie każdy z nas - na magazynierze, gdzie "wyexpił" swoje konto, jednocześnie wbijając potrzebne godziny, by dostać się do frakcji San Andreas Medical Department, a następnie przeszedł pomyślnie etap akademii. Jako iż interesuje się on w znacznym stopniu ratownictwem medycznym, pisał on wszelakie pomocnicze materiały, tym samym odciążając tamtejszy zarząd frakcji, który wynagradzał to @AroN.'owi na wszelaki sposób, głównie awansowaniem go, które doprowadziło go do solidnego stanowiska we frakcji, jakim był stopień Paramedic III, a następnie odszedł z SAMD z powodu wypalenia po około 10-11 miesiącach służby, by poświęcić się frakcji San Andreas Police Department, która niestety nie przypadła mu wtedy do gustu i po około miesiącu postanowił opuścić szeregi SAPD i ponownie zawitać w szeregi frakcji SAMD, w której uzyskał po powrocie stopień Paramedic II. Adrian do dnia dzisiejszego zasila szeregi Medical Department, w którym uzyskał stopień Resident, pełni takie role jak egzaminator, zarząd redakcji frakcji, dyspozytor, szkoleniowiec podjednostki. Przegrał on na serwerze około 1770 godzin, podczas których również miał okazję zasmakować gry w biznesach serwerowych, a tym razem trafiło na Posorants Group, który na moment przebywania w nim, jak sam powiedział - był trochę zaniedbany i przejęli nad nim władze opiekunowie biznesów, którzy otworzyli rekrutacje na stanowisko lidera biznesu, na które niestety nie dostał się, pomimo napisanego wniosku. Po jakimś czasie opuścił on biznes i pozostał jedynie we frakcji oraz organizacji dla jego znajomych - The Hunters. Adrian postawił sobie na cel na serwerze uzyskanie najwyższego możliwego stopnia pracowniczego we frakcji SAMD, w której nie ukrywa, że chciałby dołączyć do zarządu frakcji, a także dołączenie do serwerowej ekipy administracji. Prócz tego, zdobycie jak największego majątku, w przyszłości być może kupienie tunera mechanicznego lub wizualnego. Odbiegając od serwerowych tematów, Adrian chciałby w przyszłości założyć rodzinę, podróżować po świecie, czy też ewentualnie skończyć studia ratownicze, kontynuując swoją pasję do ratownictwa w tym zawodzie. 

UXaOn62.png

Znx5LRw.png

Rh9M0XQ.png

8eybfgF.png

Realizacja: Junior Reporter @worsaac
1. miejsca plebiscytu: Director @Rafaal
Zmiany w administracji: Senior Reporter @-dzusia-
Wywiad z członkiem ekipy: Senior Reporter @-dzusia-
Serwerowe aktualizacje: Senior Reporter @-dzusia-
Ważniejsze zmiany we frakcjach/biznesach: Senior Reporter @-dzusia-
Sylwetka gracza: Senior Pressman  @Noobcio

Edytowane przez xanny
  • Super 10
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.