Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Barti3k.

KacperG12

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 51397
Login: KacperG12
Nick oskarżonego: Barti3k.
Powód skargi: Jazda pod prąd, taran i ucieczka bez płacenia.
Data zdarzenia: 04.05.2024r. 17:15
Dowody: Nagranie poniżej.
Opis sytuacji: Miałem pościg i chciałem uciec SAPD, lecz oskarżony na bezczela władował się przez moją maskę oraz uciekł bez płacenia. Normalnie bym odpuścił graczowi, lecz w takiej sytuacji jak pościg nie mogę sobie na to pozwolić.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://zapodaj.net/plik-Bjl3yLr9T1

1 minutę temu, Barti3k. napisał:

jakoż iż cię staranowałem to odjechałeś i pomyślałem że nie chcesz pieniędzy. Więc nie wiem po co ta skarga wystarczyło napisać na pm a nie płakać na Forum

Jak miałem ci napisać, skoro mam mute? Odjechałem ze względu pościgu, jaki miałem w tamtej chwili który ty zepsułeś nieumiejętną jazdą. Jeżeli nie potrafisz opanować Sultana, to lepiej zacząć od słabszych aut.

Teraz, KacperG12 napisał:

Jak miałem ci napisać, skoro mam mute? Odjechałem ze względu pościgu, jaki miałem w tamtej chwili który ty zepsułeś nieumiejętną jazdą. Jeżeli nie potrafisz opanować Sultana, to lepiej zacząć od słabszych aut.

wystraczyło napisać potem na forum lub coś w ułamku sekundy nie jestem w stanie zauważyc czy masz mute czy nie, a jak mi nic nie napisałeś i odjechałeś to co miałem innego zrobić....

13 minut temu, Barti3k. napisał:

wystraczyło napisać potem na forum lub coś w ułamku sekundy nie jestem w stanie zauważyc czy masz mute czy nie, a jak mi nic nie napisałeś i odjechałeś to co miałem innego zrobić....

Wystarczyło zachować ostrożność i nie ładować się w zakręt gdzie praktycznie zawsze jest jakiś gracz....

23 minuty temu, Barti3k. napisał:

tak jak napisałem powyżej pozostawiam to do rozpatrzenia dla Administarcji

Jeszcze masz coś do powiedzenia? Dzięki tobie i twojej jeździe straciłem możliwość brania udziału w Happy Hours oraz dostałem więzienie 3h... 
ⓘ Pozostały czas odsiadki: 179 min.

6 minut temu, KacperG12 napisał:

Jeszcze masz coś do powiedzenia? Dzięki tobie i twojej jeździe straciłem możliwość brania udziału w Happy Hours oraz dostałem więzienie 3h... 
ⓘ Pozostały czas odsiadki: 179 min.

mam coś do powiedzenia nawet jak bym w ciebie nie uderzył też mógłbys zostać złapany mordeczko, a to że wdałeś się w ucieczke to już nie moja wina. Bierzesz udział w ucieczce myśl o tym że wszystko może się wydarzyć, a nie potem płacz bo hh jest

1 minutę temu, Barti3k. napisał:

mam coś do powiedzenia nawet jak bym w ciebie nie uderzył też mógłbys zostać złapany mordeczko, a to że wdałeś się w ucieczke to już nie moja wina. Bierzesz udział w ucieczce myśl o tym że wszystko może się wydarzyć, a nie potem płacz bo hh jest

Nie zostałbym złapany ze względu takiego, iż czekała na mnie osoba z podstawionym pojazdem którym BEZ PROBLEMU bym uciekł, fakt że nie jest to twoja wina że brałem udział w pościgu, ale tak jak pisałem powyżej TWOIM OBOWIĄZKIEM JEST ZACHOWAĆ OSTROŻNOŚĆ NA DRODZE, a jeżeli ktoś ci nie napisał żebyś zapłacił to warto się nauczyć /przelej id kwota i przelać choćby te 50$. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.