Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Nelbo_62

Wiciu.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: nelbo_62

Data zdarzenia: 03-05-2024

Opis zdarzenia: Stałem na mechaniku i chciałem wyjść przed budynek zobaczyć kto naprawia swoje furki, lecz gdy wyszedłem pracownik SARA przejechał mnie lawetą i ku mojemu zdziwieniu jadąc, nawet się nie zatrzymał tylko cofał dalej oraz odjechał jakby nigdy nic się nie wydarzyło. Nawet gdy wstałem to gracz dalej chciał jechać do tyłu. Jestem niezadowolony z zachowania tego gracza jak i pracownika frakcji, którą powinien godnie reprezentować.

Dowody: 

Witam, iż cofając lawetą nie zauważyłem iż gracz wbiegł mi pod tył pojazdu. Kiedy zauważyłem że gracz leży za pojazdem zatrzymałem się. Po drugie gracz widać że specjalnie wbiegł pod tył lawety.Według mnie wina nie jest jednostronna ponieważ jak i ja, jak i gracz powinien uważać w takich zatłoczonych miejscach. 

Witam

Na nagraniu widać czarno na białym, że nawet po zatrzymaniu jechałeś dalej nie zważając na mnie. Nie ma szans, że mnie nie widziałeś ponieważ kamera w lawecie ma duże pole widzenia więc musiałeś mnie widzieć mnie od początku oraz przez taki długi czas cofając jest to nie możliwe żebyś mnie nie widział. Nawet nie odezwałeś się słowem, wystarczyło zwykłe przepraszam, lecz jak widać jechałeś dalej.

No dobra tylko na nagraniu widać jak specjalnie wbigasz pod tył pojazdu. Jak się z tego wytłumaczysz ? Po drugie skąd możesz wiedzieć jakie pole widzenia ma ktoś kto jeździ w lawecie? I 

Zareagowałem z opóźnieniem co popiera mój argument, i za co ja miałem cię przepraszać za to że mi pod koła wbigasz?

Najpierw to może uspokójmy się bo zamiast prowadzić kulturalną konwersację to zadajesz mi szereg pytań podniosłym tonem. Na nagraniu widać, że znajdowałem się na twojej drodze cofania i nie zrobiłem tego specjalnie, tylko chciałem zobaczyć kto jest na mechaniku z ciekawości. Laweta czy też inne pojazdy powinny mieć chyba kamerkę żeby było widać tył pojazdu, inaczej graczom by jeździło się nie wygodnie i byłoby przez to więcej kar z tytułem "vdm", poza tym mam kolegę w SARA który potwierdził moją opinię wyrażoną powyżej na temat kamery. Gracz jak i kierowca powinny uważać obydwoje w takich miejscach, tutaj się zgodzę lecz perfidnie jechałeś dalej do tyłu a jak wstałem nadal chciałeś cofać i nie masz na to wytłumaczenia ponieważ nagranie przedstawia jasno tą sytuację. Jedne na co możemy teraz czekać to zarząd który subiektywnie oceni sytuację.
Pozdrawiam

Witam 

Z filmiku wynika co innego, widać jak specjalnie wbigasz pod lawetę. Najpierw zatrzymujesz się na podwójnych liniach i widzisz kamerą że cofam to specjalnie wbiegłeś. Jeśli Cię to ciekawi kto jest to uważaj i nie podchodź pod tył pojazdu. Jestem świadomy że nie zatrzymałem się odrazu. Proszę, przyjrzyj się uważnie co zrobiłeś w tam tej sytuacji.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.