Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Jubileuszowa XX edycja Racing Club

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

CkNr3dL.png

mSu4qkK.png

Witajcie. Ja jestem Senior Journalist @xHamster z Redakcji Prasowej Project News i wraz z Pressman @Noobcio oraz Junior Pressman @hefe i @czarny_czesiu przygotowaliśmy relację z XX edycji eventu wyścigowego organizowanego przez biznes Racing Club. Zapraszamy do lektury.

X7GzCDj.png

W dniu 25 kwietnia 2024r. ruszyły zapisy na XX jubileuszową edycję eventu Racing Club. Była to również edycja związana z czwartą rocznicą urodzin serwera ProjectRPG. Trasa wyścigu przebiegała przez dzielnicę San Fierro. Była to prosta, aczkolwiek kręta droga. Udział w wyścigu wzięły 32 osoby. 20 osób znajdowało się na liście rezerwowych na wypadek, gdyby osoby z głównej listy nie zjawiły się na starcie. Zawodnicy ścigali się pojazdami marki Infernus.

6Sfgab6.gif
XGwBbve.png

C28HWXD.png

LKZ38Vt.png

Wywiad z organizatorem wydarzenia @Leszek*nt przygotował Pressman @Noobcio z Redakcji Prasowej Project News.

N: @Noobcio | L: @Leszek*nt

N: Jak długo planowaliście jubileuszową edycję wyścigu? Co było najcięższe do zrealizowania?
L:
Planowaliśmy edycję jubileuszową od dwóch miesięcy przed samym wydarzeniem. Pierwszy termin nie doszedł do skutku z powodu problemów technicznych. W drugim terminie zdecydowaliśmy się zmienić koncepcję, wprowadzając drabinkę z podwójną eliminacją, aby zapewnić możliwość kontynuacji rywalizacji dla uczestników odpadających z dalszych rund. Na wydarzeniu uczestniczyło pięciu przedstawicieli biznesu, jednak nie mam dokładnych danych dotyczących liczby osób z frakcji, ale było ich znacząco dużo.

N: Jak oceniasz dzisiejszy event? Co poprawiłbyś lub lepiej rozplanował na następny raz?
L:
Dzisiejszy event był bardzo dobry, jedynie, do czego mógłbym się przyczepić to do obecności graczy na tym evencie. Na następny raz na pewno powiększę liczbę osób na liście rezerwowej.

N: Z jakimi biznesami oraz frakcjami najlepiej Ci się współpracuje? Co chciałbyś zrealizować z tym związanego w niedalekiej przyszłości?
L:
Najlepiej współpracuje mi się raczej z Project News, jeżeli chodzi o frakcje, to nie mam tutaj jakiegoś faworyta. Frakcje zawsze są licznie reprezentowane i rzadko kiedy pojawiają się jakiekolwiek problemy z nimi. Może w przyszłości zrobimy event dla samych frakcji... Kto wie...

N: Zapytam jeszcze na sam koniec, czy jest osoba, bądź też kilka osób, które chciałbyś z tego miejsca pozdrowić?
L:
Pozdrawiam nieliczną organizacje Network Trouble, biznes Racing Club oraz całą frakcję SAMD. Dzięki za wywad!

N: Ja również Tobie dziękuję za wywiad, czekamy na kolejne tak huczne wydarzenia organizowane przez Racing Club!

X7GzCDj.png
Trasa przejazdu była zabezpieczana przez frakcję SAFD, SARA oraz SAPD, natomiast nasi medycy z frakcji SAMD rozstawili punkt medycy, gdzie można było oddać krew. Po raz pierwszy został wprowadzony nowy format. Był to format podwójnej eliminacji, tzn. osoby z przegranych par spadały do drabinki przegranych i następnie walczyły między sobą. We finale zmierzył się gracz, który dostał się na szczyt drabinki zwycięzców oraz gracz, który dostał się na szczyty drabinki przegranych. Nagrodą za zajęcie pierwszego miejsca był pojazd niespodzianka, za zajęcie drugiego oraz trzeciego miejsca na podium była gotówka serwerowa, w wysokości 75,000$ (drugie miejsce) oraz 50,000$ (trzecie miejsce). Zwycięzcami jubileuszowej XX edycji Racing Club zostali @trident, który zgarnął 50,000$ za trzecie miejsce. Drugie miejsce zajął @cucumber, który wygrał 75,000$, a pojazd niespodzianka za zajęcie pierwszego miejsca zgarnął @Tomcio.. Pojazd ten to Stallion GTT na limitowanym secie. Każdy uczestnik za wzięcie udziału w wydarzeniu zgarnął po 5,000$. 

Wydarzenie rozpoczęło się 1 maja 2024r. o godzinie 18⁰⁰ od zapoznania trasy przez uczestników oraz widzów. Przejazd ten zorganizowany został przez frakcję SATC, która podstawiła cztery busy. Pracownicy tej frakcji dowozili głównie ze spawnów również graczy na linię startu. Podczas trwania wydarzenia zadawane były pytania, za które można było otrzymać nagrodę w postaci gotówki serwerowej, a warunkiem otrzymania jej było przebywanie w pobliżu trwającego eventu.

hVDcLyg.png

LKZ38Vt.png

A teraz zapraszam do przeczytania wywiadu z zawodnikiem, a zarazem ze zwycięzcą eventu @Tomcio. . Wywiad przygotował Junior Pressman @czarny_czesiu.

Cz: @czarny_czesiu | T: @Tomcio.

Cz: Na start powiedz nam czy spodziewałeś się wygranej w jubileuszowej edycji Racing Club?
T:
Tak naprawdę to wygranie było moim głównym celem, natomiast po przegraniu jednej z rund zwątpiłem w zwycięstwo, lecz mimo przegranej nie poddałem się i dałem z siebie wszystko, żeby zwyciężyć kolejną edycję Racing Club.

Cz: Czy według Ciebie nowy format wyścigów z drabinką przegranych to dobry pomysł?
T:
Jest to dość ciekawa forma dla osób, które odpadły w jednej z rund, ponieważ wtedy mają szanse na powrót do rywalizacji o pierwsze miejsce. Na szczęście udało mi się wyjść z tabelki przegranych i trafić do finału.

Cz: Co sadzisz o swoich przeciwnikach?
T:
Nie ukrywam, każdy mój przeciwnik wykazał się umiejętnościami w prowadzeniu pojazdów, co jest jak najbardziej na plus.

Cz: Co sadzisz o głównej nagrodzie, czyli Stallonie GTT? Czy planujesz go sprzedać, czy zostawić dla siebie jako pamiątkę?
T:
Raczej zostawię go na pamiątkę i nie mam zamiaru go sprzedawać.

Cz: Czy masz zamiar brać udział w kolejnych edycjach Racing Club?
T:
Jak najbardziej.

Cz: Dzięki wielkie za tę rozmowę, gratuluję wygranej i życzę Ci powodzenia w kolejnych edycjach Racing Club.
T:
Nie ma za co, dziękuję.

AUVKk2o.png

Zapraszam do zajrzenia w spoiler, gdzie znajdują się zdjęcia z ostatniej edycji Racing Club.

Spoiler

Z9lYVCK.gif

KEsdyt3.gif

VADooXz.gif

WlVbSZX.gif

zK6dtof.gif

hi8mybN.gif

XBY0MKl.gif

EjkxP91.gif

8eybfgF.png

vL8jqSY.png5m85mQ5.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.