Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na caesarek

S4JMON

Rekomendowane odpowiedzi

Login: S4JMON
Nick oskarżonego: caesarek
Powód skargi: Niechęć do pomocy, oraz rozpatrzenia raporta.
Data zdarzenia: 30.04.2024 do 01.05.2024
Dowody: 

[2024-05-01 15:55:25] [Output] : ✔ Supporter caesarek odrzucił twoje zgłoszenie!

[2024-04-30 20:04:39] [Output] : ✔ Supporter caesarek odrzucił twoje zgłoszenie!

[2024-04-30 21:37:06] [Output] : ✔ Supporter caesarek przyjął twoje zgłoszenie!
[2024-04-30 21:37:09] [Output] : << [5] caesarek: juz ci odpowiadalem.

Z tego co się nie mylę był jeszcze czwarty odrzucony raport, ale nie mogę się go dokopać.

Opis sytuacji: Supporter caesarek notorycznie odrzuca moje zgłoszenia w reporcie o treści "Czy mógłby ktoś sprawdzić moje warny na serwerze?". Jestem graczem, który sam te warny mógł otrzymać, a wglądu do nich nie mam, więc jak mi się wydaje mam prawo do zapytania się tego. Napisał on także "z jakiegoś powodu nie są one widoczne", okej nie są widoczne dla każdego, ale dla mnie czemu mają być zakazane do wglądu?
Oczywiście już kiedyś rafciok.cj, oraz inny supporter, którego nazwy nie pamiętam sprawdzał mi to bez żadnego problemu, a pan caesarek notorycznie to odrzuca zamiast dać sobie spokój i pozwolić komuś innemu zająć się tym zgłoszeniem, to nie, bo on musi odrzucić zawsze jako pierwszy. Czekam na wyjaśnienia od RCON, czy taka informacja może być do wglądu poprzez gracza, który nabył sam warna. W takim razie panie caesarek czemu gdy gracz dostanie warna wyświetla mu się to na ekranie? Może z jakiegoś powodu nie powinno być to widoczne dla gracza, hm? 

Cześć S4JMON,

Nie mam tutaj jak się wytłumaczyć, polegałem na podpowiedziach Administratora, które niestety były błędne co mnie oczywiście nie uniewinnia. Po skardze RCON napisał, że warny powinny być do wglądu graczy, przepraszam za problem, a wszystkie twoje warny wyślę ci w wiadomości prywatnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.