Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mixsu

DonKretto

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DonKretto
Nick oskarżonego: Mixsu
Powód skargi: zły wymiar kary
Data zdarzenia: 29 Kwietnia 2024, 19:47
Dowody: 

Spoiler

image.png?ex=663155d5&is=66300455&hm=318 nie wiem co tu wkleić xD

Opis sytuacji: Dzisiaj o godzinie tak 19:25 zmieniłem nick z DonKretto na FamaEtFaworek tak dla żartów jeździłem normalnie po mapie obok spawnu lv i obok próby generalnej wożenia tortu, byli tam Wejperson, teez., mowmififi, lastoakarudy. Nikt z nich nie zwrócił mi uwagi abym zmienił nick więc myślałem że jest odpowiedni chwile później jadąc se w LS dostałem perma z powodu. " Notoryczne prowokacje, notoryczne zmienianie nicków na zakazane, brak przesłanek do prowadzenia normalnej rozgrywki na serwerze ". notoryczne prowokacje takie że miałem wcześniej podobne nicki ale je zmieniałem se spowrotem, a brak przesłanenek do prowadzenia normalnej rozgrywki na serwerze to tak szczerze śmiechu warte. Jak wchodzę na serwer to głównie jeżdżę sobie autem lub stoję na domku, według Mixsu chodzi o to " 2024-04-29 19:38:02    FamaEtFaworek    dobre takie ciastka 2024-04-29 19:37:57    FamaEtFaworek    lubicie faworki ? " no tak szczerze to śmiech na sali. co lepsze dnia dzisiejszego nie dostałem żadnego ale to żadnego warna na temat zmiany nicku itp. Prosiłbym o szybkie rozpatrzenie skargi oraz zrozumienie mojej sytuacji, też jako iż zbliżają się urodziny serwera o zrobienie coś z tym ponieważ od 2020 nigdy nie byłem na urodzinach serwera i chciałbym zobaczyć jak to jest. Wspomnę też że ludzie mają owiele więcej kar, bardziej wulgarnych nicków w histori i nigdy nie dostali banów za nick tylko same warny a ja mający ledwo 3 strony kar z czego 3 bany razem z dzisiejszym to no lekko śmiech. Też chciałbym wspomnieć kto to wymyślił ze za ustawienie nicku dostaje sie perma a inni za wyzywanie serwera, administratorów w reportach dostają po 7dni nieraz. Jeżeli innych to uraziło lub mixsa to bardzo przepraszam jak będzie okazja zmiany nicku odrazu to zrobię 🙂. Życzę miłych urodzin serwera oraz miłej majówki pozdro. Także wspomnę ze moge wpłacić jakąś kare na konto adm.rcon jeżeli będzie taka opcja ponieważ no zależy mi na byciu na urodzinach serwera.

Cześć,

Tak jak pisałem w apelacji - kara jest jak najbardziej słuszna, co wykazuje Twoja lista zmian nicku jak i kar. Zostałeś ostrzeżony, byś zmienił nick związany z rzekomą faworyzacji jednej z serwerowych organizacji, jest to zwykłe oczernianie, więc wiedziałeś, że takie coś nie jest akceptowalne. Nie trzeba było długo czekać na kolejną zmianę nicku ponownie na prowokującą (3 dni różnicy). Skoro wiedziałeś, że taki nick nie jest akceptowalny na serwerze to w jaki inny sposób miałbym Cię ukarać?

Co do "braku przesłanek do prowadzenia normalnej rozgrywki na serwerze" nie mam na myśli dwóch logów, które wskazałem, było to nawiązanie do tego, że nie ustawiłeś tego nicku z przypadku i dobrze wiedziałeś, że jest on prowokujący. Takie przesłanki natomiast wychodzą z Twojego ogólnego zachowania, które od paru dni jest skandaliczne. Nie za bardzo wiem, dlaczego tak usilnie przejawiasz prowokujące zachowania w kierunku organizacji, jednak wiem, że takie zachowania nie są akceptowalne. Dodatkowo, co do osób, które rzekomo "przechodziły obok tego obojętnie" - to nie. Dwie z osób, które wymieniłeś zgłosiły się do mnie odnośnie nadania Tobie kary, za w/w czyn.

Nie mniej jednak, uważam, że czas 30 dni czekania na ponowne napisanie apelacji jest zbyt długi - więc skracam ten czas do 14 dni.

Tyle ode mnie. 

1 godzinę temu, Mixsu napisał:

Cześć,

Tak jak pisałem w apelacji - kara jest jak najbardziej słuszna, co wykazuje Twoja lista zmian nicku jak i kar. Zostałeś ostrzeżony, byś zmienił nick związany z rzekomą faworyzacji jednej z serwerowych organizacji, jest to zwykłe oczernianie, więc wiedziałeś, że takie coś nie jest akceptowalne. Nie trzeba było długo czekać na kolejną zmianę nicku ponownie na prowokującą (3 dni różnicy). Skoro wiedziałeś, że taki nick nie jest akceptowalny na serwerze to w jaki inny sposób miałbym Cię ukarać?

Co do "braku przesłanek do prowadzenia normalnej rozgrywki na serwerze" nie mam na myśli dwóch logów, które wskazałem, było to nawiązanie do tego, że nie ustawiłeś tego nicku z przypadku i dobrze wiedziałeś, że jest on prowokujący. Takie przesłanki natomiast wychodzą z Twojego ogólnego zachowania, które od paru dni jest skandaliczne. Nie za bardzo wiem, dlaczego tak usilnie przejawiasz prowokujące zachowania w kierunku organizacji, jednak wiem, że takie zachowania nie są akceptowalne. Dodatkowo, co do osób, które rzekomo "przechodziły obok tego obojętnie" - to nie. Dwie z osób, które wymieniłeś zgłosiły się do mnie odnośnie nadania Tobie kary, za w/w czyn.

Nie mniej jednak, uważam, że czas 30 dni czekania na ponowne napisanie apelacji jest zbyt długi - więc skracam ten czas do 14 dni.

Tyle ode mnie. 

miałem nick mamaetfaworka czy tam mamaetfaworek przez cały dzień nawet lastoakarudy to widział bo napisałem na pm do niego zrobione ( po tym jak miałem nick FamaEtFaworka i kazał mi go zmienić ) a on juz nic nie odpisał więc myślałem że taki jak mam teraz też jest dopuszczalny jednak bardzo bym prosił o skrócenie tego czasu na mniej tak abym mógł uczęszczać w urodzinach albo jak jest taka szansa to nawet po urodzinach odbyć kare 😞 bo no nie powiem na uczestnictwie w urodzinach mi zależy 

Całość zachowania osoby Oskarżającej była nieprawidłowa i absolutnie bez wątpliwości podlegała karze. Nie dopuszczamy toksycznych zachowań, które mają na celu pomówić członków jakiejś grupy, czy społeczności. Może to być po prostu przykry odbiór dla grupy osób będącej adresatem takowych prowokacji i na to przyzwolenia nie ma. Jednakże patrząc na samą karę jaka się pojawiła to w ocenie Administracji RCON była ona zbyt surowa i całość powinna się skończyć na banie czasowym w przedziale 7-10 dni. W związku z powyższym kara Oskarżającego została zdjęta, a on sam zostaje zobowiązany do zmiany nicku w ciągu 48h. Administrator zostaje ukarany minusem. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.