Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Brak oddania długu za Opony w pojeździe.

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 498
Login: MikeY^
Nick oskarżonego: Tomavek
Powód skargi: Brak oddania kwoty naprawy za opony
Data zdarzenia: 04.04.2024
Dowody: Podeśle niżej.
Opis sytuacji: Witam, na początkach obecnego miesiąca dostałem klucze do pojazdu marki Bulllet. Z racji że pękły opony postanowiłem skontaktować się z właścicelem nt @tomavek Aczkolwiek gracz ten uznal ze jesli uzytkuje pojazd to mam placic za wszystko... nie zgadzam sie z tym.. zostawil opony w nietuzinkowym stanie dlatego też pisze skarge i zwrot moje gotówki.. w postaci 7.5 tyś dolarów. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/EffVkM4

Ponadto tu posiadam screena na którego Gracz nie odpowiedział: https://imgur.com/jYtJYhs

Miałem nadzieje że mi to odda ale no jednak sie myliłem... Screeny naprawy opon: poniżej

mta-screen_2024-04-04_18-51-21.png

mta-screen_2024-04-04_18-52-10.png

Witam serdecznie, nigdzie nie pisałem ci abyś naprawiał opony w moim samochodzie. Zrobiłeś to z własnej dobrej woli to dlaczego mam ci oddawać pieniądze? Użytkowałeś samochód pękły ci opony to proste że wymieniasz. Ja osobiscie mógłbym jechac bez opon mi to nie przeszkadza. Pozdrawiam cieplutko!

Tak jak piszę gracz wyżej, nigdzie nie widzę wymiany zdań dot. naprawy opon, skoro korzystasz z samochodu gracza i pęknie Ci opona, to logiczne, że ją wymieniasz na własny koszt.. W tym przypadku nie mogę pociągnąć oskarżonego do odpowiedzialności.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.