Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Ago_Miki, Inspektorem frakcji SARA!

hefe

Rekomendowane odpowiedzi

r3HrPd9.png

34yiMrE.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Trainee @hefe. Dzisiaj przedstawię wam wywiad, z członkiem frakcji San Andreas Road Assistance (SARA) jest to: Inspektor @AGO_Miki, Dziękuję Ci bardzo, że zgodziłeś się udzielić wywiadu. Bez dłuższego przedłużania zapraszam do czytania!

LKZ38Vt.png

H: @hefe| M: @AGO_Miki

H: Witam, z tej strony Trainee @hefe  z Redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.
M: Witam, Inspektor @AGO_Miki z SA Road Assistance! Nie ma problemu oczywiście, odpowiem na wszystkie twoje pytania.

H: Więc tak czy mógłbyś przedstawić się naszym czytelnikom, aby dowiedzieli się czegoś o tobie?
M: No to tak, witam wszystkich czytelników mam na imię Mikołaj, mam 17 lat pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego na co dzień interesuje się piłką nożna i motoryzacją, a na naszym serwerze zacząłem grę już ponad 2 lata temu.

H: W piłkę grasz amatorsko czy może w jakiejś drużynie z przyjemnością się dowiemy?
M: Amatorsko.

H: Interesujesz się motoryzacja, nie mógłbym przejść koło tej odpowiedzi obojętnie, nie zadając ci tego pytania!
M: BMW, dlaczego? Po prostu od dzieciństwa mam styczność z tą marką.

H: Skąd wziął się pomysł na twój nick?
M: Co do mojego pomysłu na nick to mogę go spokojnie rozdzielić na dwie strony: AGO - Kiedyś razem z grupką znajomych założyliśmy tak zwany, team, który właśnie miał początek AGO, co do Miki, no to nie ma, co się rozpisywać jest to po prostu zdrobnienie mojego imienia.

H: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG i jak wyglądały twoje początki?
M: Na serwer ProjectRPG trafiłem dzięki mojemu przyjacielowi ''ADEQU'' to on pokazał mi ten serwer i nauczył podstaw, co do moich początków tutaj to nie było nic nadzwyczajnego, zakup pierwszego auta, praca na kurierze czy kosiarkach, później miałem kilkumiesięczną przerwę od MTA, lecz wróciłem tutaj i po dostaniu się do frakcji SARA wszystko się zmieniło, poznałem masę nowych osób oraz nauczyłem się wielu nowych rzeczy.

H: Ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek i czy posiadasz jakieś serwerowe cele?
M: Obecnie na serwerze mam przegrane już 1895 godzin, mój majątek jest wyceniany na okolice 3,5kk, chociaż sam sądzę, że jak na tyle godzin ile mam przegranych na serwerze nie jest to jakaś niesamowita liczba, jeśli chodzi o moje cele na serwerze, to mam właściwie dwa jedyne pierwszym jest szansa na dostanie się, do administracji serwerowej natomiast drugim dostanie się do zarządu frakcji SARA.

H: Czym na co dzień się poruszasz po drogach San Andreas?
M: Na co dzień prywatnie poruszam, się dwoma pojazdami jest, to Buffalo Challenger oraz Turismo Competizione.

H: Czy zechciałbyś opowiedzieć coś o tych pojazdach?
M: A więc zaczynając, od Buffalo jest już, ze mną dwa miesiące, posiada set lazurowy i jest zrobione na Total Full Tune, jestem z tego autka dumny, iż zawsze z nim zachodzę daleko na eventach typu G1 i jest doceniane wśród społeczności serwera. Przechodząc, do Turismo to jest, ze mną od niedawna jest, powiedzmy, mój taki ''dream car'' serwerowy i planuje podobnie jak bufka zrobić go na FT.

EoIWM2a.png

H: Jak dostać się do Frakcji SARA?
M: Myślę, że nikogo nie zdziwię, mówiąc, że najważniejsze jest oczywiście napisanie podania do naszej frakcji, ale dobre podanie to nie wszystko, bo również są potrzebne chęci do gry oraz umiejętność współpracy z innymi osobami.

H: Wiemy, że jesteś Inspektorem we frakcji SARA czy mógłbyś, opowiedzieć na, czym polega ta rola i od jak długiego czasu jesteś już we frakcji?
M: Zaczynając, od drugiej części pytania we frakcji SARA jestem, już dokładnie rok i 3 miesiące, jeśli chodzi o moją rolę we frakcji to mam dużo do roboty od holowania pojazdów przez łatanie naszych wadliwych dróg San Andreas, naprawę fotoradarów, oświetleń drogowych oraz progów zwalniających po zwykłe patrolowanie ulic San Andreas. Dodatkowo pełnie we frakcji stopnie poboczne takie jak kwatermistrz, szkoleniowiec oraz egzaminator, przez co nie ma czasu na nudę i właśnie za to uwielbiam te frakcje.

H: Na czym polega ranga kwatermistrz we frakcji?
M: Dba o autka frakcji.

H: Czytelników ciekawi na pewno to jak zostać takim Inspektorem opowiedz coś o tym!?
M: Przede wszystkim, żeby zostać Inspektorem w naszej frakcji liczy się wytrwałość oraz chęć pracy dla naszej frakcji.

Oz5HapS.png

H: Czy miałeś okazję pracować w innej Frakcji, jeśli tak to, w jakiej i na, ile mógłbyś ocenić frakcje SARA w przedziale od 1 do 10?
M: Niestety nie miałem okazji pracować w innej frakcji niż SARA, lecz myślę, że właśnie ta frakcji to był u mnie strzał w dziesiątkę i oceniam tę frakcję na 9,5/10.

H: Z kim z frakcji najlepiej Ci się pracuję i dlaczego? 
M: Najlepiej we frakcji pracuje mi się z @Kaczorowskyyy, ponieważ jest to taki już serwerowy ''przyjaciel'' z którym się dogaduję i rozumiem bez słów.

H: Zbliżamy się do końca wywiadu. Bardzo dziękuje Ci za przeprowadzony wywiad. A ostatnim pytaniem będzie to czy chciałbyś kogoś pozdrowić, jeśli tak to śmiało pozdrawiaj!
M: Również pięknie Ci dziękuje za wywiad, a lista osób, które pozdrawiam to: @Braian11, @Krychu, @Toya, @xPawel69, @czeslawmuwi, @wminzok, @Mizshift, @Kaczorowskyyy, @Wujaszek., @lil_toscik,@Speciarz@sosnalolek@shvky@Kubacki_PL@MrGamerYT@TurboWojtek@D4rkNight@C3glus@d4nny@Mr_Guzik@ADEQU@CharlotteVanessa@Lakuczen@Limek@slever@KuczyN@LastoAkaRudy, organizacje La Cosa Nostra, całą frakcję SARA, czytelników i ciebie @hefe!

ACwsmII.png

H: Buffalo  czy Turismo?
M: Buffalo.

H: Wyjście ze znajomymi na miasto czy zostanie samemu w dom? 
M: Wyjście ze znajomymi na miasto.

H: Psy czy Koty?
M: Koty.

H: Chipsy czy Popcorn?
M: Popcorn.

H: Wieś czy Miasto?
M: Wieś.

H: Kawa czy Herbata?
M:Zdecydowanie Kawa.

H: Motocykl czy Samochód?
M: Samochód.

H: Serial czy komedia?
M: Serial.

H: Szkoła czy Praca?
M: Szkoła.
KsDF6Sj.png

To by było na tyle, dziękuję @AGO_Mikiza pozdrowienia również pozdrawiam i Życzę Miłego wieczoru bądź dnia nie tylko dla naszego Inspektora, lecz i dla każdego czytelnika, do zobaczenia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

6wGyuzR.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.