Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona Pochwała dla pracownika frakcji - Falc1

FlattyFlat

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:FlattyFlat
Nick pracownika:@Falc1
Powód: Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo miły oraz bezpieczny i szybki transport z punktu A do punktu B
Dowody:
[2024-04-21 22:24:56] [Output] :  Taksówkarz Falc1 zmierza w twoim kierunku!
[2024-04-21 22:28:28] [Output] : (306) Falc1: Witam, z tej strony *Nowy Kierowca* Falc1 z San Andreas Transport Corporation! Dokąd ma prowadzić nasz dzisiejszy kurs?
[2024-04-21 22:35:06] [Output] : (306) Falc1: Jesteśmy na miejscu, myślę, że się spisałem, życzę miłego dnia i polecam się na przyszłość
[2024-04-21 22:35:10] [Output] : Kurs dobiegł‚ końca. Zapłacono 72.94$ za przebyty dystans 23.68km.
[2024-04-21 22:35:11] [Output] : (199) FlattyFlat: 5 na 5

Opis sytuacji: wysłałem prośbe o taxi, nie musiałem długo czekać, owy taksówkarz szybko przyjął, jak podjechał to spytał sie jakie życzę sobie radio, miło się z nim rozmawiało na voice chatcie, spytał sie jak dzień mija, przeprosił że, na około musimy jechać z powodu zamkniętej drogi, a na koniec życzył miłego dnia. Polecam bardzo serdecznie tego taksówkarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.