Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Nexusvskyy

Montana.DDL*

Rekomendowane odpowiedzi

§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Krótki opis. 

Zamówiłeś taxi, gdy podjechałem stwierdziłeś, że już znalazłeś sobie ubera lecz zamówienia nie anulowałeś, już wtedy zaczęły się twoje szczeniackie odzywki.

image.png.5f0ad44d23fa768bf91cb5a129e1d249.png image.png.91b68b6a9b284620a09b602dfda917ef.png image.png.16fde42d99bf1a88bcfb1d0112d4534d.png

po czym twój uber, który powinien dostać odemnie prawko przy moim wymijaniu was przyspieszył, wtedy po chwili wziąłem następny kurs,

jechałem do LS i pewien gracz zajechał mi drogę lecz ty ze swoim uberkiem podjechałeś i zacząłeś dalej prowokować tekstami typu

NEXUS ODWALA   NEXUS TARANUJE, 

całą sytuację stwierdziłeś, że masz nagraną, więc chętnie rconi zobaczą to moje odwalanie. 

Po upłynięciu 5 minut zacząłeś pisać na chacie premium właśnie to za co otrzymałeś mute. Nie udawaj niewinnego skoro jesteś sam winny swojej kary. Otrzymałeś odemnie niejedną karę mute za CBK. 

Czekam na wypowiedź rcon, 

pozdrawiam Nexus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.