Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ADi777

BobrittoBandito

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.pngLogin: Dzik*
Nick oskarżonego: ADi777
Powód skargi: Taranowanie na tunerze wpychanie sie 
Data zdarzenia: 20.01.2021
Dowody:

Opis sytuacji: Stałem sobie w kolejce do tune wjechałem normalnie i ten wjechal za mną staranował mnie , nie zapłacił. 

mta-screen_2021-01-20_13-52-01.png

mta-screen_2021-01-20_13-46-52.png

Przyjechałeś ostatni i nic nie widziałeś nawet kolejka była po lewej stronie byl flash i gościu na sanchezie i stali po lewej stronie więc ustawiłem się po lewej stronie i kierowca waltona do mnie że wyjechałem z kolejki gdzie odjechałem aby flash mógł wyjechać więc lekko cofnąłem i waltona się wepchał

3 minuty temu, Fl0ci* napisał:

Potwierdzam, @ADi777 stałeś za Flashem i potem z tej kolejki wyjechałeś i robiłeś "swoją". A na tej co stałeś przed Flashem to została większość pojazdów a ty jako jedyny wyjechałeś z niej. Gdy Walton wjechał na tuning to się w niego za przeproszeniem wpieprzyłeś a ja zablokowałem wyjazd po to aby wykonać ss'a oraz napisać reporta którego nikt nie przyjął. Pozdrawiam.

Jak byś widział cała akcję to byś coś innego pisał i robił

Koledzy nie są dowodami, tylko i wyłącznie ewidencja w postaci ss / nagrań.

image.png.52c351c5dfd08b4410962482c3b63717.png | image.png.625616b064c57e2d23ba16f53efe226a.png

Ciut za wcześnie poinformowałeś.

§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Pomijam fakt, bo oskarżony już się wypowiedział.

Na drugim załączniku widać po postaci we flashu, że nie cofa w związku z czym to ona jest powodem prędkości w twoim aucie. Bardzo łatwo idzie z tym powiązać fakt, że zapewnie w Ciebie wjechał.

Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.