Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga vercy

smacznychleb.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

Login: smacznychleb
Nick oskarżonego: vercy
Powód skargi: Bez podstawne mutowanie mikrofonu
Data zdarzenia: 17.04.2024
Dowody: Niestety nie mam zapewne wojownik posiada.
Opis sytuacji: Pięknie stałem sobie na parkingu na spawnie i wysyłałem sobie ogłoszenia na og po chwili chłop stanął mi na masce i mnie zmutował prawdopodobnie podczas pisania  kliknąłem aktywację mikrofonu a że muzyka leciała to nic na to nie poradzę nie dziwię się w sumie że serwer ma coraz mniej graczy z takim podejściem do ludzi którzy tu grają wystarczyło w sumie podejść i coś napisać że muzyka mi leci czy coś a tu nic z bomby podszedł i mnie zmutował....

Witam, chciałbym pierw przypomnieć, że istnieje dział apelacji od kar, gdzie moglibyśmy sobie wszystko wyjaśnić i nie pisać zbędnej skargi, ale do rzeczy. W prywatnej wiadomości pisałeś mi, że to niby ty śpiewałeś, co od razu zdało mi się absurdalnym wytłumaczeniem. Tutaj zaś piszesz, że był to missclick, w takim razie, kogo ty chcesz oszukać? Na dodatek, gdy puściłeś muzykę po raz pierwszy podbiegłem do Ciebie i zacząłem sprawdzać twoje ostatnie kary, gdy wróciłem zacząłeś jechać i puściłeś ponownie tym razem już przy mnie muzykę na vc, czy był to misslick? Nie mi to oceniać. Nie mam obowiązku nadawania pierw warnów za przewinienia graczy, co za tym idzie zdecydowałem się, że nadam Ci karę wyciszenia bez wcześniej wspomnianego warna. Dowodu nie posiadam, gdyż ponownie nie mam obowiązku dokumentowania każdego złamania regulaminu serwera przez gracza oraz nie spodziewałem się, że napiszesz skargę. Tyle ode mnie, czekam na werdykt i życzę miłego dnia/nocy.

Zacznijmy od jednego ważnego faktu że sama muzyka leciała pewno u mnie w tle i byłem wstanie naciskać klawisz aktywacji mikrofonu przypadkowo. Dlatego gdy stałeś u mnie na masce nie obchodziło mnie to w sumie bo nie spodziewałem się że było cokolwiek słychać. W sumie dobrze wiedzieć i jest to ciekawe że na niskiej randze jaka jest supporter nie musicie dokumentować nic. W sumie przez takie typy ludzi jak ty którzy są szeryfami takich serwerów spada liczba graczy i opinia serwera idzie w dół a wystarczyło napisać żebym nie puszczał muzyki na vc i wtedy bym ogarnął że miałem włączony mikrofon. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.