Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Odzyskanie konta [kradzież]

yungsiurgito

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj próbując zalogować się na serwer nie mogłem ktoś zmienił mi hasło. Na forum hasło na konto zostało również zmienione, odzyskałem konto e-mailem oraz zauważyłem na e-mailu, że ktoś z innego urządzenia się zalogował. Zobaczyłem na profil na forum gdzie widać statystyki z gry i znikneło mi ponad 20k. Dzień wcześniej wymieniłem się z supportem nick: princepollo, dałem mu previon id 447 za tampe 2.7pb z bodykitem daytony. ID tampy nie pamiętam, lecz było to coś ok. 11k-12k. Mam ss'y z serwera (zwykła jazda, transakcje itp.) oraz mam IP tego kto włamał mi się na konto, i jest one inne niż moje dotychczasowe [Mogę podać na forum {pv}]. Chyba to wszystko, pisałem to chaotycznie może być kilka błędów ort. itp 

PS. Konto odzyskałem, ale nie mam nic na nim [tampa opisana wyżej + ponad 20k], można sprawdzić w logach, lub zapytać gracza princepolo, że wymieniałem się z nim.

POCZTA  1.jpg

poczta 2.jpg

2 ss z gry.jpg

ss z gry 3.jpg

ss z gry 4.jpg

ss z gry 5.jpg

1 ss z gry.jpg

Cześć,

szczęśliwie mogłem dokonać przywrócenia tego pojazdu na Twoje konto. Nie zdarza się to często, lecz można tego uniknąć, stosując np. weryfikację dwuetapową.
Więcej informacji nt. tej metody ochrony znajduje się w specjalnym wątku: https://projectrpg.pl/announcement/40-🔐-zabezpiecz-swoje-konto-na-projectrpg-jeszcze-lepiej/

Gdyby brakowało w pojeździe jakiś tuningów, bądź coś się nie zgadzało - napisz w wiadomości prywatnej do mnie.

Osoba, która wtargnęła na Twoje konto została zbanowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.