Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mr.DubayShake

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  70532
Login: oliwierbluza1
Nick oskarżonego:   @Mr.DubayShake
Powód skargi:   Brak poprawy od ostatnich skarg, dalsze groźby i wyzwiska w kierunku moim i organizacji .Eclipse
Data zdarzenia:  ostatnie 2 miesiące
Dowody:  

Obraz
Obraz
ObrazObraz

I do tego należy dodać poprzednie zachowania gracza, czyli najazdy i nasyłanie gracza @kwiatumordo na naszą bazę organizacji, czego świadkiem jest m.in. administrator reezen, aczkolwiek mam też nagrania w razie potrzeby.
Opis sytuacji:  Gracz nie poprawił swojego zachowania i stosunku wobec mnie jak i wobec całej organizacji .Eclipse. Regularnie wysyła on w naszą stronę groźby i pogróżki oraz dalej próbuje wyłudzić informacje o moim miejscu zamieszkania.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.png.b776c7ad8df41a960f20153bc1e959e4.png

dalej czekam na dowody gdzie 2 msc temu waszą org obrażałem xdd jak najeżdzaliście naszą org to all dowody widziała administracja jak hjubi czy tam nikolaus skargę pisali więc znajdź coś sensownego a nie odgrzewasz kotleta z przed 2 msc gdzie wszystko zostało wyjaśnione 

1 primo połowa widocznych na zdjęciach dowodów jest z dzisiaj a nie 2 miesięcy

2 primo jak wy nas najeżdżaliście to też to administracja widziała

3 primo jawnie mi grozisz co widać

4 primo wyłudzasz dane i to nie tylko ode mnie z czego wiem

5 primo tu używa się języka formalnego więc ogarnij się trochę

4 primo wyłudzasz dane i to nie tylko ode mnie z czego wiem - jak ktoś kozaczy przez neta to się ich pyta o adres tyle jak dorośniesz to może zrozumiesz że kozaków za klawiaturą jest wielu ale gdy przychodzi co do czego to podają fake adresy 

5 primo tu używa się języka formalnego więc ogarnij się trochę - a jak chcesz zostać chemikiem to było trzeba iść do szkoły 

3 primo jawnie mi grozisz co widać napisanie do kogoś żeby podał adres jest grożeniem ok to chyba w innych światach żyjemy i uznajemy co innego napisanie do kogoś żeby podał adres nie jest grożeniem rozumiem jakbym ci napisał że podaj adres to cię zastrzelę lub zabije a tego nie napisałem więc słabe te grożenie jesli szukasz atencji to poszukaj jej gdzie indziej fejmu  ci nie dam od swojej strony więc nic ci to nie da 

Login: oliwierbluza1
Nick: oliwierbluza1
UID: 70532
Osoba z którą chciałbyś zawalczyć: @Mr.DubayShake @MLLC^Baleron
Czy akceptujesz regulamin i potwierdzasz swoją obecność w 100%? Tak 
Coś od siebie: czas komuś wklepać

ja uznaję to za prowokacje jak chcesz komuś wklepać to wystarczy się gdzie ustawić IRL a nie w gierce się bić która jest starsza od ciebie 

2 primo jak wy nas najeżdżaliście to też to administracja widziała- co do najeżdżania daj dowody pamiętaj że nie każdego da się ogarnąć w org a to że @kwiatumordo robił to na swoją odpowiedzialność to pytaj jego dlaczego tak postąpił ja jako Lider org - nie mam czasu zajmować się każdym i pilnować każdego gracza lub chodzić za nimi każdy odpowiada za siebie wy też nas najeżdżaliście ze swoją ekipą za którą zostaliście ukarani JA BYŁEM POD WASZĄ BAZĄ I TO OBOK NIEJ TYLKO RAZ ! i gracz @reezento widział że staliśmy obok w nie w bazie tak jak to wy robiliście - później mnie już tam nie było szkoda mi na was czasu mam inne zajęcie niż stanie pod waszą bazą i przeszkadzanie w rozgrywce 

1 primo połowa widocznych na zdjęciach dowodów jest z dzisiaj a nie 2 miesięcy - widzę tam rozmowę z dziś a to co sobie aktualnie teraz liczę nie jest w żaden sposób karane pokaż mi regulamin gdzie nie mogę napisać że będę sobie kasę liczyć jak znajdziesz to napisz a nie jak to skończ tracić mój cenny czas bo serio mam inne rzeczy na głowię niż siedzenie na forum i jakiemuś Noname odpisywać który płacze o jakieś skargi pisz do kwiata nie do mnie tyle 

a tak ogólnie to gracz kwiatu już dawno nie jest w naszej org 

1 powód https://imgur.com/isLcSIG stanie przy kogoś bazie nie jest zabronione 

2 powód  https://imgur.com/LjwLzVr niby nasyłam na was ludzi tylko że oni robili to na własną odp a tu dowód  https://imgur.com/uJFqow3 gracz @kwiatumordorobił to na swoją odpowiedzialność 

3 powód nieważne kto by mnie oznaczył w jakieś gierce zawsze pytam o jego adres i ta wiadomość nie jest związana ani z serwerem tylko z twoim dopiskiem czas komuś wklepać dlatego do ciebie napisałem ja rozwiązuje takie sprawy IRL a nie w jakieś gierce. 

4 powód co do kwiatu to sobie z nim wyjaśniaj kto wam tam wjeżdżał na bazę ja się pod tym nie podpisuje + każdy odpowiada za siebie ja tylko stanąłem raz obok waszej bazie a ty jak poparzony zacząłeś grozić jakimiś nagraniami a nawet ich nie posiadałeś  a całą sytuacje widział gracz @kwiatumordooraz @reezentyle ode mnie .

7 godzin temu, Mr.DubayShake napisał:

4 primo wyłudzasz dane i to nie tylko ode mnie z czego wiem - jak ktoś kozaczy przez neta to się ich pyta o adres tyle jak dorośniesz to może zrozumiesz że kozaków za klawiaturą jest wielu ale gdy przychodzi co do czego to podają fake adresy 

Dokładnie tak działają groźby i pomijając ten fakt to ty tu kozaczysz

5 primo tu używa się języka formalnego więc ogarnij się trochę - a jak chcesz zostać chemikiem to było trzeba iść do szkoły 

Mówię tylko, że język świadczy o kulturze osobistej a jak widać u ciebie jest dość słabo w tej kwestii

3 primo jawnie mi grozisz co widać napisanie do kogoś żeby podał adres jest grożeniem ok to chyba w innych światach żyjemy i uznajemy co innego napisanie do kogoś żeby podał adres nie jest grożeniem rozumiem jakbym ci napisał że podaj adres to cię zastrzelę lub zabije a tego nie napisałem więc słabe te grożenie jesli szukasz atencji to poszukaj jej gdzie indziej fejmu  ci nie dam od swojej strony więc nic ci to nie da 

Nie ja szukam atencji bo to ty za każdym razem do mnie piszesz a nie ja do ciebie, poza tym każda forma przemocy i grożeniu nią jest groźbą jak tego nie rozumiesz to polecam inwestycję w słownik

Login: oliwierbluza1
Nick: oliwierbluza1
UID: 70532
Osoba z którą chciałbyś zawalczyć: @Mr.DubayShake @MLLC^Baleron
Czy akceptujesz regulamin i potwierdzasz swoją obecność w 100%? Tak 
Coś od siebie: czas komuś wklepać

ja uznaję to za prowokacje jak chcesz komuś wklepać to wystarczy się gdzie ustawić IRL a nie w gierce się bić która jest starsza od ciebie 

Nie jest to prowokacja tylko zwykłe rzucenie wyzwania, a co do wieku to po twoim sposobie wypowiadania się to bardziej u ciebie widać, że ta "gierka jest starsza od ciebie"

2 primo jak wy nas najeżdżaliście to też to administracja widziała- co do najeżdżania daj dowody pamiętaj że nie każdego da się ogarnąć w org a to że @kwiatumordo robił to na swoją odpowiedzialność to pytaj jego dlaczego tak postąpił ja jako Lider org - nie mam czasu zajmować się każdym i pilnować każdego gracza lub chodzić za nimi każdy odpowiada za siebie wy też nas najeżdżaliście ze swoją ekipą za którą zostaliście ukarani JA BYŁEM POD WASZĄ BAZĄ I TO OBOK NIEJ TYLKO RAZ ! i gracz @reezento widział że staliśmy obok w nie w bazie tak jak to wy robiliście - później mnie już tam nie było szkoda mi na was czasu mam inne zajęcie niż stanie pod waszą bazą i przeszkadzanie w rozgrywce 

A to że najeżdżałeś nas razem z nim to jego wina? Co on cię tam przymusem zaciągnął? Kazał Ci wsiadzać za kierownicę? 

1 primo połowa widocznych na zdjęciach dowodów jest z dzisiaj a nie 2 miesięcy - widzę tam rozmowę z dziś a to co sobie aktualnie teraz liczę nie jest w żaden sposób karane pokaż mi regulamin gdzie nie mogę napisać że będę sobie kasę liczyć jak znajdziesz to napisz a nie jak to skończ tracić mój cenny czas bo serio mam inne rzeczy na głowię niż siedzenie na forum i jakiemuś Noname odpisywać który płacze o jakieś skargi pisz do kwiata nie do mnie tyle 

a tak ogólnie to gracz kwiatu już dawno nie jest w naszej org 

1 powód https://imgur.com/isLcSIG stanie przy kogoś bazie nie jest zabronione 

2 powód  https://imgur.com/LjwLzVr niby nasyłam na was ludzi tylko że oni robili to na własną odp a tu dowód  https://imgur.com/uJFqow3 gracz @kwiatumordorobił to na swoją odpowiedzialność 

Nikt nie każe Ci odpowiadać w skardze więc sam decydujesz co robisz że swoim czasem i czy odpisujesz czy nie, a co do kwiatumordo to skarga była już oddzielna i nawet udało mi się skonwertować 2 nagranie z dowodami, aczkolwiek nie udostępnię go bo on w przeciwieństwie do ciebie odczepił się od nas i nam nie przeszkadza i nie grozi tak jak ty. 

3 powód nieważne kto by mnie oznaczył w jakieś gierce zawsze pytam o jego adres i ta wiadomość nie jest związana ani z serwerem tylko z twoim dopiskiem czas komuś wklepać dlatego do ciebie napisałem ja rozwiązuje takie sprawy IRL a nie w jakieś gierce. 

Dobrze wiedzieć, że często wyłudzasz adresy zamieszkania i myślę że administracja też się tym zainteresuje. A co do dopisku to biznes Blood Fight od tego służy - jest to biznes polegający na turniejach w sztuki walki. 

4 powód co do kwiatu to sobie z nim wyjaśniaj kto wam tam wjeżdżał na bazę ja się pod tym nie podpisuje + każdy odpowiada za siebie ja tylko stanąłem raz obok waszej bazie a ty jak poparzony zacząłeś grozić jakimiś nagraniami a nawet ich nie posiadałeś  a całą sytuacje widział gracz @kwiatumordooraz @reezentyle ode mnie .

Na prośbę administracji chętnie je udostępnienie, poza tym były już prezentowane zarządowi  .Eclipse a same nagrania mają po 15 minut. 

4 godziny temu, oliwierbluza1 napisał:

Dokładnie tak działają groźby i pomijając ten fakt to ty tu kozaczysz

Mówię tylko, że język świadczy o kulturze osobistej a jak widać u ciebie jest dość słabo w tej kwestii

Nie ja szukam atencji bo to ty za każdym razem do mnie piszesz a nie ja do ciebie, poza tym każda forma przemocy i grożeniu nią jest groźbą jak tego nie rozumiesz to polecam inwestycję w słownik

Nie jest to prowokacja tylko zwykłe rzucenie wyzwania, a co do wieku to po twoim sposobie wypowiadania się to bardziej u ciebie widać, że ta "gierka jest starsza od ciebie"

A to że najeżdżałeś nas razem z nim to jego wina? Co on cię tam przymusem zaciągnął? Kazał Ci wsiadzać za kierownicę? 

Nikt nie każe Ci odpowiadać w skardze więc sam decydujesz co robisz że swoim czasem i czy odpisujesz czy nie, a co do kwiatumordo to skarga była już oddzielna i nawet udało mi się skonwertować 2 nagranie z dowodami, aczkolwiek nie udostępnię go bo on w przeciwieństwie do ciebie odczepił się od nas i nam nie przeszkadza i nie grozi tak jak ty. 

Dobrze wiedzieć, że często wyłudzasz adresy zamieszkania i myślę że administracja też się tym zainteresuje. A co do dopisku to biznes Blood Fight od tego służy - jest to biznes polegający na turniejach w sztuki walki. 

Na prośbę administracji chętnie je udostępnienie, poza tym były już prezentowane zarządowi  .Eclipse a same nagrania mają po 15 minut. 

nikt naszej org od ponad 2-3 tyg nie nachodzi więc skończ pisać brednie małolat bo serio ty jak i te twoje zwierzęta już są nudne dlatego zmieniam nazwe org + inną baze żeby mieć spokój od was niech każdy idzie w swoją strone i tyle a nie jakieś śmieszne reacje pod każdym moim dodanym postem dodajecie bo płaczki z twojej org nie mogą pogodzić się ze stratą członków ludzie odchodzili od was z własnej woli i może się tu każdy wypowiedzieć ale to każdy co do najazdu na waszą bazę to zrobiłem to tylko raz bo chciałem sprawdzić swoją była bazę czy coś się w niej zmieniło a ty od razu wybiegłeś że ci VDM robie XD niezły VDM stanie w miejscu i nic nie robienie od paru min przecież wy za byle jakie nasze przewinienie piszecie od razu skargi bo się pogodzić nie możecie z tym że wasi i zarządu niko + hjubi na bana wylecieli przez kilka dni umyślnie nam przeszkadzaliście JAK CHCECIE TO BANUJCIE ALE KARMA WRÓCI TO MOJA OSTATNIA ODPOWIEDZ I PRZESTAŃ MNIE OZNACZAĆ BO JESTEM W TRASIE TERAZ I NIE CHCE MI SIĘ ODPISYWAĆ JAKIMUŚ NONAME CO PRZEZ GIERKĘ PRÓBUJE SPIĆ TROCHĘ ATENCJI !!

Jakby było tak jak piszesz, czyli że każdy się rozchodzi w swoją stronę to było by dobrze ale NIE BO ty musisz bezpodstawnie mnie przyczepiać, przezywać mnie i mi grozić mimo, że nic Ci nie zrobiłem. Dodatkowo całkowicie zmieniasz temat aby uniknąć odpowiedzialności. A co do "ty i te twoje zwierzęta" to kolejny dowód, że nie potrafisz zachować ani grama kultury osobistej wobec innych i ponownie obrażasz mnie i całą organizację   .Eclipse

29 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

Jakby było tak jak piszesz, czyli że każdy się rozchodzi w swoją stronę to było by dobrze ale NIE BO ty musisz bezpodstawnie mnie przyczepiać, przezywać mnie i mi grozić mimo, że nic Ci nie zrobiłem. Dodatkowo całkowicie zmieniasz temat aby uniknąć odpowiedzialności. A co do "ty i te twoje zwierzęta" to kolejny dowód, że nie potrafisz zachować ani grama kultury osobistej wobec innych i ponownie obrażasz mnie i całą organizację   .Eclipse

jakbym obraził ciebie od spelli i twoją org to rozumiem gdzie niby obrażam twoją upadłą org no gdzie przeciez was juz na serwerze nawet nie widać każdy poszedł w swoją strone to wy pod każdą wypowiedzią moją czy moich członków dajecie jakieś śmieszne reakcje czym samym nas zaczepiacie tak samo ty mnie zaczepiłeś galą po prostu się odczepmy all od siebie i będzie dobrze mi się nie chce wysłuchiwać że eclips tamto i sramto w dupie to mam na dc nawet o waszym temacie nie wspominamy bo szkoda nam na to czasu i tak drążyć będzie i wałkować cały czas ten sam temat macie baze w ls czy też nie i tam sobie możecie siedzieć nikt do was tam wgl nie przyjeżdza bo szkoda czasu i nerwów jakbyście się normalnie i godnie zachowali  to takich sytuacji by nie było a teraz wielki płacz bo wam org upada a co twój nikolasek pisał no org upada a jak widać to wgl was na mapie nie ma lub gracie na konkurencji stary serio mam was po dziurki w nosie KAŻDY NIECH IDZIE WKOŃCU W SWOJĄ STRONĘ I NIE OZNACZAJCIE MNIE I INNYCH CZŁONKÓW DO ZACZEPKI DAJMY SOBIE SIANA I PROWADZMY ROZGRYWKI W ZGODZIE JAK TO PRZYSTAŁO NA ORG TYLE 

No nie wiem czy taka upadła jeżeli mamy dużo aktywnych członków, cały czas ogłaszamy rekrutację i rekrutujemy, mieliśmy Billboard przez jakiś czas i rywalizujemy (głównie z Balleronem który jakoś nie ma problemu do tego, że rzuciłem mu wyzwanie na pojedynek na gali) o strefę DM. A ty co takiego masz do pokazania? Poza tym jak masz tuszować fakty, pisać nie na temat i do tego jeszcze używać wulgarnego języka to nie wypowiadaj się wcale bo ty się ani nie bronisz tak jak na dział skarg przystało, ani nie przyznasz racji, której nie ominiesz tylko piszesz od rzeczy o zamkniętych sprawach zaśmiecając forum

50 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

No nie wiem czy taka upadła jeżeli mamy dużo aktywnych członków, cały czas ogłaszamy rekrutację i rekrutujemy, mieliśmy Billboard przez jakiś czas i rywalizujemy (głównie z Balleronem który jakoś nie ma problemu do tego, że rzuciłem mu wyzwanie na pojedynek na gali) o strefę DM. A ty co takiego masz do pokazania? Poza tym jak masz tuszować fakty, pisać nie na temat i do tego jeszcze używać wulgarnego języka to nie wypowiadaj się wcale bo ty się ani nie bronisz tak jak na dział skarg przystało, ani nie przyznasz racji, której nie ominiesz tylko piszesz od rzeczy o zamkniętych sprawach zaśmiecając 

Bez komentarza nie chce mi się z tb wałkować po raz 100 1 tematu i tak i tak będziemy go walkokowqc czy to z 1 strony czy 2 

9 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

Nawet podczas pisania seplenisz? Ciekawe.. 

Ciekawy jest również fakt usunięcia ostatniej wiadomości na komunikatorze discord. Czyżbyś miał coś na sumieniu? 

usuwam i blokuje takich NONAME  jak ty żeby w przyszłości mi tyłka nie zawracali że coś potrzebują lub będą potrzebowali się z moją osobą w jakiś sposób skontaktować a do ukrycia nic nie mam jak masz jakieś dowody to idź na policje pewnie cię wyśmieją ale możesz spróbować no chyba że nie chodzisz  się rozwalać to już inny temat 

Teraz, oliwierbluza1 napisał:

Nie masz nic do ukrycia i usuwasz wiadomości? Ta, akurat

usuwam wiadomości z osobami z którymi wiem że będą truć mi dupę czy to na forum czy dc dlatego ich blokuje jakbym miał coś do ukrycia to szybko by wyszło i bym nie siedział i nie pisał z tobą tutaj tylko w sądzie 

Kto komu truje dupe? Ty do mnie wypisywałeś cały czas to napisałem skargę żebyś się w końcu ogarnął, a administracja to wyegzekwowała i wyciągnęła z tego konsekwencję. A i jeżeli usuwasz wiadomości, to oznacza, że masz coś do ukrycia więc zdecyduj się w końcu

napiszę ci to ostatni raz NIC NIE MAM DO UKRYCIA  mam to gdzieś co z tego będzie szybciej mnie przybliży to do pewnej sprawy i to nie jest sprawdza związana z waszą org , tobą czy MTA tylko pewną platformą której nazwy tutaj nie będę wymieniać bo po co komu to wiedzieć 

Teraz, oliwierbluza1 napisał:

Jeżeli nie masz nic do ukrycia to po co usuwasz wiadomości? 

Poza tym celowo zmieniasz temat żeby odsunąć od siebie inne autentyczne dowody których ani nie usuniesz, ani nie podrobisz

pamiętaj że mam 4 dc i czasami przychodzą powiadomienia ale to może problem z dc z 2 konta ale to mniejsza nigdy dowodów ani niczego nie podrobiłem ale miło że o tym wspominasz 

Dobra niech ktoś tą skargą się zajmuję albo banuje albo odrzuca bo ja nie mam czasu wchodzić na forum telefon dostałem i o 4 rano mam wyjazd z towarem budowlanym na Hamburg także nie będę miał czasu wchodzić oznaczone osoby lub inne niech to rozpatrzą tyle . @Sky @Mixsu 

Godzinę temu, Mr.DubayShake napisał:

pamiętaj że mam 4 dc i czasami przychodzą powiadomienia ale to może problem z dc z 2 konta ale to mniejsza nigdy dowodów ani niczego nie podrobiłem ale miło że o tym wspominasz 

Ja nie mówie o dowodach z discorda, tylko o wiadomościach w grze, na forum i tych napisanych powyżej. 

Patrząc przez pryzmat załączonych przez Ciebie dowodów nie jestem w stanie zauważyć długotrwałego "nękania" organizacji czy Ciebie samego. Jedyne co widzę, to Wasze prowokacje w jedną, jak i w drugą stronę w odpowiedziach do tej skargi. Nie muszę chyba tłumaczyć, że jeżeli za kimś się nie przepada to stara się unikać jakiegokolwiek kontaktu. 

Nie mniej jednak @Mr.DubayShake proszę o zaprzestanie pisania prowokacyjnych tekstów w stronę gracza @oliwierbluza1 oraz organizacji.

Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.