Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na _pepe_

Cristiano

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mejfuj
Nick oskarżonego: _pepe_
Powód skargi: obrażanie
Data zdarzenia: 20.01.2021
Dowody: https://imgur.com/a/lMbU4GP
Opis sytuacji: trzech graczy podjechało do mnie, zamiast na spokojnie wszystko wyjaśnić - zaczęli mnie obrażać, poczułem się urażony tym incydentem więc proszę go o ukaranie.

Kolega użytkownika _pepe_ czyli Pan "Nexusovskyy" który jest supporterem nie zareagował a za to dał mojemu przyjacielowi uciszenie na 7 dni (więcej tu)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/fLdp7lr

Ale pies jest wyzwiskiem, poczułem się obrażany, więc otrzymał karę. (Napisał to po otrzymaniu zpj). 

Masz przejebane nie jest wg. mnie wyzwiskiem, podejdzie to pod BK lecz gracz nie pisał wulgarnych słów co minutę, lecz jak ktoś wymusi pierszeństwo jadąc pod prąd po czym ucieka to potrafi się taka osoba zagotować.

Skoro twierdzisz, że twój kolega działał pod wpływem emocji, to samo można powiedzieć o moim który widząc jak nie reagujesz na wulgaryzmy innego gracza oraz jak zabierasz mi prawo jazdy, mógł użyć niestosownych słów. Skoro ty poczułeś się obrażony słowem „Ale pies”, ja także mogłem poczuć się obrażony słowami „Masz przejebane”, po za tym nie wiesz do kogo były skierowane słowa mojego kolegi, to że były one skierowane do ciebie to tylko twoja spekulacja. „Masz przejebane” może nie jest do końca wyzwiskiem lecz zastraszaniem na pewno.

18.3. Zabronione jest prowadzenie rozmów na tematy religijne, rasistowskie, ksenofobiczne oraz tematy uważane powszechnie za niestosowne.

Moim zdaniem zastraszanie podchodzi pod temat uważany powszechnie za niestosowny, na dodatek twierdzisz, że gracz nie pisał wulgaryzmów co minutę natomiast mój znajomy nie użył żadnego wulgaryzmu i dostał wyciszenie na 7 dni. Dlatego liczę, że gracz zostanie ukarany największą możliwą karą.

Z poważaniem mejfuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.