Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na k0p3r (spr. 15.04.2024)

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 78200
Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: @K0p3r
Powód skargi: rozwalony pojazd org, zkatowane i popekane opony, opuszczenie organizacji, ucieczka od odpowiedzialności.
Data zdarzenia: dzisiaj
Dowody: https://imgur.com/a/NEWuDgK
(za naprawe było ok. 513$ lecz nie zrobił mi się screen ;/ )

Opis sytuacji: gracz zostawił pojazd rozwalony. Właściciel pojazdu ( @KlakierSzary ) wymieniał je niedawno na nowe, gracz je zkatował.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @K0p3r

jak cos to ja pisałem z puczy na ten temat i mu napisałem ze zapłacę i nie miał problemu wiec nie wiem po co ta skarga a ja zniszczyłem jedną opone a ty naprawiles wszystkie wiec place za moja szkode a nie za to ze naprawiles wszystkie opony

moge ci podeslac rozmowe z puczy z dc jak problem masz

5 godzin temu, K0p3r napisał:

a ja zniszczyłem jedną opone a ty naprawiles wszystkie wiec place za moja szkode a nie za to ze naprawiles wszystkie opony

to że tylko jedna pękła nie oznacza że nie uszkodziłeś wszystkich, oppony wymieniałem 2 dni temu na nowe, więc zapłacisz za wszystkie 😉

tylko ze jak wsiadlem i pojezdzilem przez jakies 10min i pekla wiec to nie tylko ja zepsolem

place zamoja szkode a nie za to wiec tak patszysz to inni czemu n9ie placatez co jezdzili 

zepsolem tylk ojedna opone a nie 4

wiec place za to co zepsolem 

a byly juz zuzyte jak wsiadlem bo ktos booksowal nimi kolo bazy nie bede placil za kogos kto tez jezdzil 

13 minut temu, K0p3r napisał:

a byly juz zuzyte jak wsiadlem

No nie do końca kochaniutki, bo tego samego dnia miały po 70-90% raptem po twoich jazdach wszystkie 4 są skatowane.

14 minut temu, K0p3r napisał:

ktos booksowal nimi kolo bazy nie bede placil za kogos kto tez jezdzil 

Dokładnie tak, ktoś boxował, Ty, o czym powiedziało mi kilka osób.

14 minut temu, K0p3r napisał:

wiec place za to co zepsolem 

Dokładnie tak, czyli za wszystkie 4 które zostały przez ciebie skatowane do praktycznie 0 🙂

Gracz nie ma obowiązku płacenia za wszystkie opony, gdyż na dowodzie widać, że tylko i wyłącznie jedna była w 100% zniszczona. Nie mamy wykazu, kto ile zużył bieżnika, bez przesady. 

@K0p3r - otrzymujesz 3 dni (tj. 15.04.2024, godz. 23:59) na uzbieranie oraz przelanie 2.700$ na konto gracza @AxoBlue. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 78200.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

31 minut temu, Mixsu napisał:

Gracz nie ma obowiązku płacenia za wszystkie opony, gdyż na dowodzie widać, że tylko i wyłącznie jedna była w 100% zniszczona. Nie mamy wykazu, kto ile zużył bieżnika, bez przesady. 

@K0p3r - otrzymujesz 3 dni (tj. 15.04.2024, godz. 23:59) na uzbieranie oraz przelanie 2.700$ na konto gracza @AxoBlue. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 78200.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

rozumiem że jest to zezwolenie aby dołączać do innych organizacji i upalać im opony do 2% na każdym aucie po czym zwyczajnie odejść, bo właściciel pojazdu nigdy nie ma co do niego racji 🙂 
Mixsu na rcona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.