Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na caesarek

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: caesarek
Powód skargi: Nie słuszne zabranie prawa jazdy
Data zdarzenia: 09.04.2024
Dowody: https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/26lBghVNkc4R4s/E7QQhqxZdEQ9?invite=cr-MSxIeUMsMjAwODEzNDg3
Elegy i blokada WOLNEGO PASU, blokowanie drogi przez graczy,: https://imgur.com/a/Qs0QApF

Opis sytuacji: Dzis, Gracze BLOKOWALI PRZEJAZD, śpieszyłem się po kolege ale gracz postanowił postawić swoją postać na MOIM pasie ruchu przez co go przejechałem, nie było to celowe oraz poprostu chamskie z strony graczy, mówili na to "bariera antypolicyjna", Nie ma to sensu oraz jest to czystą "faworyzacją" w strone graczy.
1. CELOWE BLOKOWANIE DROGI
gracze celowo zastawiali swoimi postaciami droge i pas/pasy nie wiadomo z jakiego powodu, poprostu jest to chamskie utrudnianie rozgrywki za co zabrano mi prawo jazdy, ja sie pytam dlaczego? Skoro to oni blokowali droge pod koniec nagrania widać jak elegy jednego z graczy blokuje pas którym mógłbym ominąć tą blokadę, Lecz poprostu gracze postanowili zablokować droge. Jest to poprostu jakby to nazwać chamskie zachowanie, jeden z administratorów interweniował lecz nie dało to żadnych efektów. Przez co zostało zabrane mi prawo jazdy
[2024-04-09 20:45:27] [Output] : Gracz AxoBlue otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 12 godzin przez caesarek (web), powód: Celowy VDM (dowód dostarczony adm.)
  [2024-04-09 20:45:27] [Output] : ⓘ Otrzymałeś zakaz prowadzenia pojazdów na 12 godzin przez caesarek z powodem: Celowy VDM (dowód dostarczony adm.)
[2024-04-09 20:46:09] [Output] : >> [238] caesarek: a auto?
 [2024-04-09 20:46:17] [Output] : >> [238] caesarek: pozatym to on mi wpierniczyl sie pod koła
[2024-04-09 20:46:17] [Output] : << [238] caesarek: daj vuid, jestes na evenciue
[2024-04-09 20:46:21] [Output] : >> [238] caesarek: jak blokowali
 [2024-04-09 20:46:22] [Output] : << [238] caesarek: stal
[2024-04-09 20:46:33] [Output] : >> [238] caesarek: juz ziomek zabrał
[2024-04-09 20:46:36] [Output] : << [238] caesarek: okej
[2024-04-09 20:46:47] [Output] : >> [238] caesarek: moge zobaczyc dowod?
 [2024-04-09 20:47:09] [Output] : << [238] caesarek: https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/26lBghVNkc4R4s/Dg0ABo6Ws6EI?invite=cr-MSxIeUMsMjAwODEzNDg3LA
 [2024-04-09 20:48:32] [Output] : >> [238] caesarek: jak to czysto widać stali na środku drogi...'
 [2024-04-09 20:48:47] [Output] : << [238] caesarek: ale specjalnie w nich wjechales
   [2024-04-09 20:48:58] [Output] : >> [238] caesarek: nie specjalnie tylko jak blokowali to jak miałem przejechać?
Supporter, po zabraniu prawa jazdy nie wytepał auta o co sie upomniałem do niego na /pm, kolega z organizacji ( @KacperG12 ) był szybszy i zabrał auto, ale i tak nie wytepanie auta po zabraniu prawka jest poprostu olewczym zachowaniem do rangi ponieważ równie dobrze frakcja SARA mogłaby zabrać pojazd i uznać go za "porzucony" jeśli supporter by zapomniał o wytepaniu auta.

Cześć

Rozumiem, że nie jeżeli gracze utrudniają rozgrywkę możesz postąpić w ten sam sposób i VDM'ować go? Myślę, że dobrze wiesz, na czym polega komenda /report i wiesz, jakie są konsekwencje stania na środku drogi. Kara jest jak najbardziej słuszna, bo widac, z jaką intencja w nich wjechałeś, jakbyś naprawdę nie chciał go przejechać byś albo napisał reporta i objechał skrzyżowanie, lub w najgorszym przypadku z małą prędkością przepchał go z drogi byś mógł przejechać. A co do pojazdu, widziałem cię na evencie, więc się spodziewałem, że pojazd został schowany do przechowywalni, a jak byłeś na evencie nie miałem jak tego zweryfikować, bo nie wiedziałem jakie auto ma vuid, jak się upomniałeś o auto, poprosiłem cię o VUID lecz mnie poinformowałeś, że kolega już zabrał.

Teraz, caesarek napisał:

Cześć

Rozumiem, że nie jeżeli gracze utrudniają rozgrywkę możesz postąpić w ten sam sposób i VDM'ować go? Myślę, że dobrze wiesz, na czym polega komenda /report i wiesz, jakie są konsekwencje stania na środku drogi. Kara jest jak najbardziej słuszna, bo widac, z jaką intencja w nich wjechałeś, jakbyś naprawdę nie chciał go przejechać byś albo napisał reporta i objechał skrzyżowanie,

Rozumiem, ale czy to im daje dobry powód do stania na środku ulicy, blokowania, utrudniania rozgrywki w jakikolwiek sposób?
Robili to po to aby utrudnić rozgrywkę frakcji SAPD lecz utrudniali nie jednej osobie,

2 minuty temu, caesarek napisał:

Cześć

Rozumiem, że nie jeżeli gracze utrudniają rozgrywkę możesz postąpić w ten sam sposób i VDM'ować go? 

Powiem tak, czy jakikolwiek podpunkt w regulaminie upoważnia ich do stania na środku ulicy?? Nie wydaje mi się. Jest to poprostu utrudnianie rozgrywki i widać, że robili to z pretekstem.

3 minuty temu, caesarek napisał:

z jaką intencja w nich wjechałeś, jakbyś naprawdę nie chciał go przejechać byś albo napisał reporta i objechał skrzyżowanie, lub w najgorszym przypadku z małą prędkością przepchał go z drogi byś mógł przejechać.

Tak jak wspominałem,

13 minut temu, AxoBlue napisał:

jeden z administratorów interweniował lecz nie dało to żadnych efektów. Przez co zostało zabrane mi prawo jazdy

Interweniował bodajże, supporter lecz nie pamiętam nicku, nic to nie dawało więc po co miałem zaśmiecać wam reporty skoro już jeden administrator interweniował? Nic to nie dawało żadna z jego interwencji, Jeśli spojrzałbyś z jakim pretekstem gracze blokowali ulice, to byś może zmienił zdanie.

Popatrz z tej strony, jesteś dla nas taki hojny, że nie zgłaszasz łamanego regulaminu serwera, dlatego, że sam chciałeś go złamać, celowo czekałeś, aż droga się zwolni, tylko po to, by wjechać w gracza, który również łamał regulamin, lecz były w jego kierunku już wyciągane konsekwencje, naprawdę wystarczyło przepchać gracza tak jak zrobił to na klipie Keicam. lub objechać drogę włącznie z napisaniem na nich reporta, napisanie reporta na to czym ktoś już się zajmować nie jest zaśmiecaniem, tylko pomocą administracji i pokazaniu jak sprawa jest poważna.

23 minuty temu, AxoBlue napisał:

Powiem tak, czy jakikolwiek podpunkt w regulaminie upoważnia ich do stania na środku ulicy??

A czy jakiś punkt upoważnia cię do VDM'owania graczy, którzy łamią regulamin serwera, czyli wymierzania własnej sprawiedliwości wobec innych graczy? Zwalczanie ognia ogniem w tym przypadku ci nie pomogło.

4 minuty temu, caesarek napisał:

Popatrz z tej strony, jesteś dla nas taki Chojny, że nie zgłaszasz łamanego regulaminu serwera, dlatego, że sam chciałeś go złamać, celowo czekałeś, aż droga się zwolni, tylko po to, by wjechać w gracza, który również łamał regulamin, lecz były w jego kierunku już wyciągane konsekwencje, naprawdę wystarczyło przepchać gracza tak jak zrobił to na klipie Keicam.

Dla ciebie może być celowo, czekałem aż przepuszczą ŁASKAWIE żeby normalnie przejechać. Jakbyś chciał wiedzieć lub jakbyś zauważył K0per zszedł na bok keicamowi, lecz jakbyś nie zauważył, ustałem na boku tak jak wspomiałem na początku ŻEBY PRZEJECHAĆ NORMALNIE. Ale się nie dało, ze względu na blokowanie drogi, jechałem po kolege, nic nie upoważnia  graczy do VDM'owania i BLOKOWANIA drogi, dla ciebie to mogło być celowe lecz nie było i nigdy nie będzie, nie będę tłumaczył ciągle GRACZE BLOKOWALI DROGE,  Gracz równie dobrze mógł zejść na chodnik A NIE NA ULICE co go upoważnia do celowego stania na środku ulicy??? Nic!

https://imgur.com/a/UYYp2s9 Gracz celowo wracał na ulicę, zobacz DOKŁADNIE I POWOLI  od 11 do 14 sekundy filmu, widać jak ustawiał się na ulicy.

10 minut temu, caesarek napisał:

I każdy gracz łamiący regulamin w tamtym momencie został ukarany, tak samo jak i ty, 

Fakt, zostali ukarani, OSTRZEŻENIEM które nic nie dało, nie jestem graczem który chce komuś specjalnie i celowo na złość robić, a to że stali na drodze to już nic ci nie robi? Nic? Kompletnie? Gracze C E L O W O blokowali i utrudniali ruch, dostali po ostrzeżeniu, nic nie dało, padłem po prostu ofiarze istnej prowokacji od ich strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.