Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gościa który blokuje całe DM

Joygrad

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Joygrad
Nick oskarżonego: (brak)
Powód skargi: Celowe blokowanie DM autami
Data zdarzenia: 20.01.2021
Dowody: https://imgur.com/a/0itUOtg
Opis sytuacji: Całe DM jest zablokowane przez te moonbeamy. Chciałbym prosić o sprawdzenie ostatnich kierowców, i ukaranie ich, gdyż psują rozgrywkę.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: (nie wiem kto to zastawił tak te auta)

Cześć! Auta należą do mnie, oraz do @Tryhard_Z_DM_01 Brama została postawiona celowo, ponieważ mamy ku temu ciekawy pomysł i w żaden sposób nie łamiemy żadnego punktu w regulaminie, pojazdy znajdują się na terenie strefy DeathMatch.
3. Administracja serwera nie teleportuje pojazdów ze strefy DM.

Sorry, że sie wypowiem ale to co pisze @Tryhard_Z_DM_01 to głupota. 

5 godzin temu, Tryhard_Z_DM_01 napisał:

Jedyne co wprowadziłem tymi moonbeamami to to że ludzie przestaną wbiegać na dm tylko po jedną paczkę.

Tymi moonbeami wprowadziłeś tylko tyle, że nikt nie wyjdzie z dm mając na rękach paczkę. A co za tym idzie wszystkie paczki zbierzecie wy, ponieważ macie multum aut na dm'ie. 

5 godzin temu, Tryhard_Z_DM_01 napisał:

Teraz aby zdobyć paczkę będziesz musiał o nią zawalczyć. 

Co z tego, że ktoś będzie walczył o paczkę jak i tak jej nie wyniesie. 

10 godzin temu, tobia$z7cm napisał:

Sorry, że sie wypowiem ale to co pisze @Tryhard_Z_DM_01 to głupota. 

Tymi moonbeami wprowadziłeś tylko tyle, że nikt nie wyjdzie z dm mając na rękach paczkę. A co za tym idzie wszystkie paczki zbierzecie wy, ponieważ macie multum aut na dm'ie. 

Co z tego, że ktoś będzie walczył o paczkę jak i tak jej nie wyniesie. 

Dlatego będzie musiał wjechać na dm tym autem tak jak robią to inni gracze. 

Jest ryzyko, jest zabawa. 

1 godzinę temu, Baleron napisał:

Jak ma wjechać na dm? Chyba nie ma takiego auta który przeskoczy te moonebeamy?

Masz oprócz tego wjazdu jeszcze kilka z czego na dwóch można wjechać bezkolizyjnie (wiem że się da bo w jakiś sposób wjechałem tymi ok. 30 Moonbeamami). 

Główna brama była zastawiona tylko dlatego by wyeliminować wynoszenie paczek tą właśnie drogą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.