Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Supportera Bolesny

D4rkNight

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  MonsterYOUTUBE
Nick oskarżonego:  Bolesny
Powód skargi:  Administrator po przyjęciu reporta na gracza ktory napisał do mnie  cytuje "tykurwo"  Administrator po przyjęciu rapsa napisał za prawde nie karamy.
Data zdarzenia:   06.04.2024r. 23:55
Dowody:   [2024-04-06 23:55:43] [Output] : (181) manjo: tykurwo

[2024-04-06 23:55:59] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza manjo zostało wysłane!

[2024-04-06 23:56:08] [Output] : âś” Supporter Bolesny przyjÄ…Ĺ‚ twoje zgĹ‚oszenie! 

[2024-04-06 23:56:33] [Output] : << [75] Bolesny: za prawde nie karamy

[2024-04-06 23:56:40] [Output] : >> [75] Bolesny: co XDD?

[2024-04-06 23:57:08] [Output] : >> [75] Bolesny: co ty napisales ?

[2024-04-06 23:57:28] [Output] : << [75] Bolesny: zle id

[2024-04-06 23:57:33] [Output] : >> [75] Bolesny: tak tak

[2024-04-06 23:57:37] [Output] : >> [75] Bolesny: inforumuje o skardze na forum

[2024-04-06 23:57:51] [Output] : << [75] Bolesny: a tam

[2024-04-06 23:57:56] [Output] : << [75] Bolesny: nie pierwsza i nie ostatnia
Opis sytuacji: Witam serdecznie, a więc tak na samym początku zacznijmy od tego ze to był sobotni wieczór była godzina  23:55:43. Gdy pewien gracz postanowił do mnie napisac cytuje "tykurwo" Po tym napisałem rapsa bo bylem aktualnie na duty SARA  po napisaniu reporta przyjął go  Supporter Bolesny po przyjetym rapsie napisał mi na pm. Uwaga ponownie cytuje "za prawde nie karamy"  Nie spodziewałem sie totalnie takiej odpowiedzi od Supportera i nie powiem troszke mnie zszokowało  pierwszy raz taka sytuację mam więc zależy mi na wyciągnięcie  konsekwencji z owej sytuacji. Supporter został poinformowany o skardze podczas rozgrywki. Mam nadzieję ze  konsekwencje zostaną wyciągnięte. Dziekuje i pozdrawiam - D4rkNight

Ps: Zdjecia z logów moge wysłać na PW 

Witam serdecznie.

Był raport na gracza manjo o treści brak kultury, albo obraza(nie pamiętam już dokładnie). Po przyjęciu raportu od razu sprawdziłem logi i ukarałem gracza.

Faktycznie wysłałem do ciebie wiadomość o treści "za prawdę nie karamy", ale napisałem chwile później że złe id. W tamtym monecie nie wiedziałem czemu chcesz napisać skargę, skoro gracz został ukarany.

Może po prostu nie zauważyłeś, że gracz został ukarany i po mojej wiadomości pomyślałeś, że nie dam mu kary. Jeżeli jednak widziałeś, że ukarałem gracza i skargę napisałeś za tą wiadomość, to ukaranie od razu gracza tylko potwierdza moje słowa że nie były do ciebie.

Szczerze mówiąc nie jestem w stanie przyjąć tłumaczenia jakie przedstawia Supporter. Nie widzę aby do kogokolwiek próbował wysłać tego typu wiadomości przed ani po wysłaniu jej do Oskarżającego. Nie rozumiem skąd takie tłumaczenie i jest ono NIEDOPUSZCZALNE. Do tego olewczy stostunek do skargi w momencie informowania o niej przez Oskarżającego jest nie do przyjęcia. Patrząc na całość sytuacji Supporter zostanie ukarany minusem i ostrzegam że kolejne tego typu zachowanie będzie skutkowało dużo bardziej surowymi karami. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.