Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Jackpit - oskarżony przez Legon

Legon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Jackpit

Data zdarzenia: 07.04.2024

Opis zdarzenia: Więc tak, gdy wszedłem na serwer zobaczyłem że pojazd znikł z mojego kolegi posesji gdzie mam u niego lokatora. W załączonym ss dam jak auto mniej więcej stało, było przy domku nie utrudniało przejazdu. Blip właściciela mieszkania jest, aczkolwiek liczę na rozwiązanie tej sprawy ponieważ myślę że jako lokator mogę stawiać autko, stało auto gdzie właściciel miał domek. 

Dowody:

mta-screen_2024-04-06_00-37-24.png

mta-screen_2024-04-07_09-53-41.png

mta-screen_2024-04-07_10-02-30.png

bylo zgloszenie na /112 ze auto utrudnia podjazd i ze nie nalezy do niego wstawie ss , skoro wlasciel domku byl bialko , a auto stalo na jego posesji ja nie mam mozliwosci sprawdzenia kto jest lokatorem. Będzie nadal problem uznane że słusznie skarga na mnie wtedy zwróce pieniądze.

26882866_Zrzutekranu(168).thumb.png.45e3e7dd72472cb2f1017eef4ed22589.png550297666_Zrzutekranu(169).thumb.png.b016bf5762ec3cb4d1d65c1714a17ade.png

Dodam tylko że zgłoszenie było od właściciela także prosiłbym o dogadanie się z nim 🙂 pozdrawiam

Owszem lekko stał przy domku krzywo, ależ nie stał na całej drodze by była całkowicie nieprzejezdna. Białko może się wypowiedzieć lub potwierdzić że jestem lokatorem jeśli ss nie wystarczy jako owy dowód że dostęp do opłat mam. Dziękuje za wypowiedź , każdy jest człowiekiem

Mi  chodzi o zgłoszenie  na ten samochód, było ono od  właściciela białko  że stoi na jego posesji ,mógł się on pomylić albo mógł zapomnieć ze wynajmujesz u niego domek. W każdym bądź razie nie zabrałem go z własnej woli a z zgłoszenie /112. Reszte tak jak wstawiłem ss gdybym miał możliwość więcej sprawdzić to bym go nie brał , i uważam że tu  powinieneś wyjaśnić sobie to z właścicielem przyczepy. Jeżeli jednak skarga zostanie przyjęta to zwróce koszt PP.

Wypowiem sie bo chodzi tu o moja posesje... Manana nalezala do mojego wspollokatora "Legon"

Zgloszenie bylo przedawnione poniewaz wzywalem go by odholowano stojacego blokujacego mi wyjazd "cometa" nalezaca do "sternika" innego wspollokatora.

Przez co pracownik mogl pomyslec ze chodzi o owa "mananke" 

Tyle z mojej strony.

Więc tak dogadaliśmy się i zwrot miałby trafić do mnie.

Myślę  że skargę można zamykać wyjaśniło się, każdy jest człowiekiem rozumiem że pomyłka może się zdarzyć. Pracownik poniósł  zwrot pieniędzy za odholowanie pojazdu przez pomyłkę niech to będzie nauka dla niego, każdemu się zdarzyć. Należy mu się szansa.

Wprowadze poprawkę do odpowiedzi Ciebie to nie jest dla mnie żadna nauka , tylko tak jak zostało zgłoszone do systemu też tak byłem na miejscu do wezwania, a że ja nie mam możliwości sprawdzenia kto jest lokatorem danego mieszkania a macie takie osoby dobrze by było podać o jakie auto chodzi w zgłoszeniu . Dziękuję tyle z mojej strony pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.