Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Stracony zarobek na pracy: Sweepery, zbieranie zanieczyszczeń. Zbieg wydarzeń niestety po raz drugi.

zleww

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, nie mam pojęcia jak w tak krótkim przedziale czasowym się to stało ale od razu zaznaczę, że nigdy na tym serwerze nie miałem żadnych problemów z Networkami czy rozłączaniem z serwera z przyczyn słabego łącza internetowego, a nie raz już na sweeperkach siedziałem po 10h na sesji. Średnio wiem jak się do tego odnieść, bo wiem że jest to tylko gra ale jest to jednak poświęcony długi czas z życia prywatnego i nie ukrywam że naprawdę zależy mi na odzyskaniu zarobku. Z racji tego, że wyrzuciło mnie z serwera postanowiłem od razu wejść na forum i zapytać się graczy czy został ktoś rozłączony z serwerem oraz tą czynność powtórzyłem już na serwerze MTA i głosy były podzielone i wychodzi na to że nie tylko ja dostałem Networka, zarzucam zrzuty ekranu aby zweryfikować stracony zarobek wpisywałem również komendę /time aby zrzuty ekranu były ze sobą spójne. Po tych dwóch nieszczęściach jestem zmuszony przestać grać na tego typu pracy, ponieważ ryzyko idzie wzwyż, a wiem również że dla osoby która się zajmuje tego typu sprawami, nie jest to przyjemne. Dodam, że czas który poświęcam na sweeperach jest spowodowany czekaniem na odpowiedni kurs, aby zarobić jak najwięcej. Pozdrawiam..

Sweepery.png

mta-screen_2021-01-19_23-19-21.png

mta-screen_2021-01-19_23-23-26.png

Niestety to błąd samego launchera od twojej strony, rozumiem twoje zirytowanie, jednak serwer wtedy nie miał problemów, a jeżeli by miał to napewno pojawiło by się X razy więcej takich samych tematów, muszę cię zmartwić ale niestety nie zostaną zwrócone tobie pieniądze najprawdopodobniej, jednak ARCON, może zrozumie sytuację i zwróci tobie pieniądze, teraz trzeba czekać.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.