Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na oski77 oskarżony przez Budowniczy.Axo/Bialko1998*

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @oski77
Data zdarzenia:  dzisiaj
Opis zdarzenia:  Auta z mojej org, moje, kolegi i jak zobaczyłem, Poprostu znikły okazały się że są na pp ale z jakiego powodu skoro były na posesji prywatnej? Posesja jest opłacona na Miesiąc więc auta nie mogą zostać z niej odebrane i wstawione na pp.https://imgur.com/UajpwyL
Tak jak widać na zdjęciu z CZF GRANICE POSIADŁOŚCI, miejsce jest poprostu puste lecz PRZYPISANE do posiadłości, chce żeby sprawa została wyjaśniona przez pracownika frakcji SARA oraz udowodnione że pojazdy zostały "prawidłowo" odholowane
Dowody: https://imgur.com/UajpwyL
https://imgur.com/a/lESzz0Z

Nie wstawiałem na pp twojego pojazdu(nie wstawiłeś screena z pp), a na osiedlu przyczep w las barancas nie posiadasz domku.
Pojazd gracza Bialko1998 został odholowany bo stał przy posesji której nie da się opłacić, a zgodnie z tym co jest podane w CZF:
(W przypadku gdy jesteśmy właścicielami wszystkich posiadłości, cały zaznaczony teren należy do nas. Gdy jesteśmy właścicielami jednej, lub większej ilości przyczep pojazd stawiamy przy przyczepie, nie blokując przy tym przejazdu.)

Więc kolega musi kupić wszystkie posiadłości aby mieć możliwość parkowania na terenie całego osiedla.

mta-screen_2024-04-05_22-43-21.png

Zawsze można spytać RCON czy mają dostęp do tego typu logów, tam gdzie stały pojazdy nie ma przejazdu tylko puste miejsce które jest przypisane do WSZYSTKICH działek, nie widzę problemu żeby nie można było tu parkować, jakby te działki zostały podzielone to nie było by takich problemów, pozatym ten jeden domek to według ciebie całe osiedle?!Tam gdzie stały auta nie blokowały przejazdu, blipów a ta przyczepa przy której stoi bullet nie ma BLIPA więc zapewne te tereny należałyby do tego/tej BLIPA/przyczepy.

Nie wiem o jakich logach mówisz.

Tam gdzie stały pojazdy jest miejsce przypisane do wszystkich działek pod warunkiem że wszystkie posiadasz.(co nawet zaznaczyłem na czerwono...)

Zgadza się, tereny przy przyczepie przy której stały pojazdy, których dotyczy skarga należą do przyczepy bez blipa, a wtedy sytuacja wygląda tak jak w każdym innym przypadku gdy domek nie ma blipa, czyli zgodnie z taryfikatorem:
- Pojazd stojący na opuszczonej posesji (Dotyczy to domków, których nie da się wykupić) - 150$.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.