Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana zebranie na spown

TiGeR3153

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 88874
Login: TiGeR3153
Nick oskarżonego: Kayster. , Majklel*CJ , C18 , K37RAPER , PieceOfArt
Powód skargi: Wszystko widać na nagraniach wjeżdżanie na dach spawnu i puszczanie muzyki na VC 
Data zdarzenia: 04.04.2024
Dowody: 

Opis sytuacji: wszystko widać na nagraniu 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

obraz_2024-04-04_023654290.png

Witam, tak faktycznie wyrządziliśmy tym spotkaniem ogromną krzywdę innym którzy grali na serwerze (bylo 30 osób) i nalezy sie nam za to kara, tbh rozumiem jakbysmy komus przeszkadzali ale zeby dodac skarge na takie cos to XD, chciałbym się jeszcze odnieść do wypowiedzi TiGeR3153 "Wszystko widać na nagraniach wjeżdżanie na dach spawnu" w którym momencie nagrania wjeżdżam na dach? Nie mam pojęcia do kogo należą pojazdy znajdujące się na nagraniu ponieważ byłem losowym przechodniem który zobaczył zgromadzenie osób i postanowił się dołączyć. 

Witam, jako oskarżony w tej sprawie chciałbym nadmienić że zostałem podstępem sprowokowany do użycia wulgarnego słowa na czacie lokalnym czym najwidoczniej uraziłem autora skargi  i do tego się przyznaję, nie mam pojęcia czyje były pojazdy znajdujące się na dachu ponieważ tylko przechodziłem obok. Pozdrawiam.

@: Dodatkowo zauważyłem dziś że w powyższej skardze został złamany punkt 4 punkt regulaminu działu. 

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Wątek został utworzony o godzinie 02:46, a to są logi z czatu informujące o skardze według oskarżającego.

[2024-04-04 02:35:58] [Output] : (9) TiGeR3153: macie skarge 
[2024-04-04 02:36:00] [Output] : (56) Majklel*CJ: i co napisales skarge?
[2024-04-04 02:36:01] [Output] : (26) Kayster.: XDDD

Co za tym idzie żaden z oskarżonych użytkowników nie został poinformowany o tym fakcie. Miłego dnia.

Na podstawie przedstawionych dowodów, jedyne konsekwencje, które mogę wyciągnąć będą wobec gracza @Majklel*CJ, tym samym zostaje on ukarany wyciszeniem na 12 godzin w związku z puszczaniem muzyki.

Co do drugiego dowodu, nie jestem w stanie określić do kogo należą pojazdy, tym samym nie mogę wyciągnąć konsekwencji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.