Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na nsanee. (spr. 17.04.2024)

Kerion

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5860
Login: Kerionek
Nick oskarżonego: nsanee.
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki
Data zdarzenia: 03.04.2024
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2024-03-24_16-26-29.png.6bb4d06214bf11e5024b8c59340eb9f4.png

Opis sytuacji: No co tu dużo mówić, gracz otrzymał pożyczkę 350k, był zobowiązany spłacić kwotę 370k do 31 marca. Skarga jest pisana teraz, ponieważ postanowiłem przedłużyć termin zapłaty do dziś, jednak nie widzę żadnego zainteresowania ze strony gracza do spłaty. Podsyłam dodatkowo wiadomości z discorda:

Spoiler

Przechwytywanie.thumb.PNG.964eb608fc40bc876267c8b8e1f2921c.PNG

Spoiler

Przechwytywanie2.thumb.PNG.1f528f35642a6fe204127cbc73017bea.PNG

Spoiler

Przechwytywanie4.thumb.PNG.c77b3ee390a99971316ec915ce61a06e.PNG

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

5.PNG.345143b68bdb779f0fb18f2f366c3d35.PNG

Jasno też ci napisałem i przedstawiłem w screenach, że nie byłeś nawet zainteresowany spłatą pożyczki od razu tylko robiłeś trade, a teraz wyskakujesz z jakimś miesiącem. Kłócić dalej sie nie zamierzam i czekam na werdykt administracji. 

Skoro parę dni temu miałeś pieniądze na spłatę pożyczki, to teraz w następne parę dni uda Ci się uzbierać kwotę, na którą się zadłużyłeś. Początkowo otrzymujesz tydzień (tj. 10.04.2024, godz. 23:59) na zebranie oraz przelanie 370.000$ graczowi @Kerion, lecz ostrzegam, że ilość dni, którą otrzymasz na zebranie gotówki na pewno nie dobije 30. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 5860.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

W dniu 3.04.2024 o 20:19, Mixsu napisał:

Skoro parę dni temu miałeś pieniądze na spłatę pożyczki, to teraz w następne parę dni uda Ci się uzbierać kwotę, na którą się zadłużyłeś. Początkowo otrzymujesz tydzień (tj. 10.04.2024, godz. 23:59) na zebranie oraz przelanie 370.000$ graczowi @Kerion, lecz ostrzegam, że ilość dni, którą otrzymasz na zebranie gotówki na pewno nie dobije 30. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 5860.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Ty jakiś tępy jesteś czy co? Ani razu od czasu gdy pożyczyłem pieniądze nie miałem pełnej kwoty na jej spłatę 

Nigdzie nie napisałem, że było to w okresie zapożyczeni. Chodzi o to, że na codzień obracasz takimi kwotami, a chęć otrzymania przez Ciebie 30 dni na spłatę tej kwoty jest celowym pstryczkiem w nos w stronę gracza. Ostrzegam o doborze słownictwa w Twoich kolejnych wypowiedziach. Dodatkowo, warto podkreślić, że ilość dni, którą otrzymałeś na spłatę swojego zadłużenia nie jest ostateczna. Jeżeli będę widzieć, że kwota na Twoim koncie progresywnie się zwiększa, będę w stanie przedłużyć termin spłaty pożyczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.