Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na preston.liczi555

sateo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 43024
Login: Mooka
Nick oskarżonego: @preston.liczi555
Powód skargi: Nie oddanie pożyczonych pieniędzy.
Data zdarzenia:  03.03.2024r.
Dowody: https://imgur.com/a/pn0zdLL
Opis sytuacji: Gracz...kiedyś dobry dawny kolega wziął ode mnie pożyczkę dn. 3 marca na kwotę 250.000$ i miał ją spłacić mi 262.000$ do dnia 17 marca. Przedłużyłem mu termin do 23 marca ale nadal nie posiadał i przedłużyłem mu znów do 29 marca, jednakże do tej pory nadal nie otrzymałem wymaganej kwoty. Nie mam nic do Ciebie, ale jestem bardzo zawiedziony twoim postępowaniem, ignorując moje próśby, gdyż potrzebuję tych pieniędzy na spłatę własnego długu, którego kwota jest znaczna. Gracz nie wywiązał się z zobowiązań, mimo wielokrotnie wydłużonego terminu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Spoiler

image.png.914764176594ee789c06fad8e331ae8f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.