Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z EMR III Nerwanek1.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

GNa0EDX.png
mSu4qkK.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Prasowej Project News, dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł, jakim jest wywiad z EMR III @Nerwanek1 
z San Andreas Medical Department. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | N: @Nerwanek1

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
N: Witam, z miłą chęcią mogę udzielić wywiadu.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
N: Jasne, nazywam się Michał i skończę 17 lat w tym roku. Mieszkam w województwie lubuskim. Interesuje się motoryzacją, koszykówką oraz wędkarstwem. Posiadam również hodowle kotów.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG? Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
N: Szczerze nie pamiętam do końca, ponieważ było to ponad 2 lata temu, ale pamiętam, że strasznie długo pracowałem na pracy magazyniera i grzybiarza, żeby zarobić na pierwsze auto.                      Moim pierwszym autem był Previon w benzynie. Potem udało się dostać do mojej pierwszej organizacji i tam poznałem moich kolegów, z którymi dalej utrzymuję 
kontakt, są to między innymi @Krystiano234@Kierownik.Mentos , @kepucz oraz @TurboWojtek.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 2000 godzin. Jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
N: Szczerze nie czuje tego, że mam ponad 2000 godzin. Czasami sam się dziwie, że gra, która ma prawie 20 lat, tak mnie wciągnęła. Przez tyle godzin dużo się nauczyłem i dobrze wspominam cały ten czas. Chociaż było parę mało ciekawych sytuacji, lecz zamierzam dalej grać i tworzyć piękną społeczność serwera ProjectRPG.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
N: Mój majątek nie jest jakiś ciekawy mam w nim Sandkinga 4388 ID i trochę gotówki, lecz mniej więcej mam 3.8 miliona majątku.

V: Chciałbyś kiedyś zasilić szeregi administracji serwera jako Support? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji?
N: Bardzo chciałbym być członkiem administracji serwera i za każdym razem piszę podanie, jak tylko jest taka okazja. Mam nadzieje, że kiedyś nastanie taki dzień, że dostane milion oznaczeń na ProjectRPG, wejdę na forum i zobaczę siebie na liście nowo wybranych Supportów z rekrutacji.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Jesteś we frakcji San Andreas Medical Department na randze EMR III, jakie masz obowiązki we frakcji? Czym zajmujesz się jako członek podjednostki Center Specialized Rescue? Jakie obowiązki masz we frakcji? Czym zajmuje się San Andreas Medical Department na serwerze? Jak wyglądała Twoja droga od akademii po ten stopień?
N: Tak się składa, że jestem, i bardzo się ciesze z tego powodu. Taki główny obowiązek to pomaganie graczom leczenie ich i a takie poboczne to pomaganie mieszkańcom, reagowanie na 112 i zgłoszenia od służb. Od czasu do czasu mamy organizowane również duże akcje Role-Play od biznesu Posorants Group.
W podjednostce Center Specialized Rescue zajmuje się ratowaniem ludzi w wodzie oraz w górach, a do moich obowiązków w Center Specialized Rescue należą patrolowanie gór, jak i wody i reagowanie na 112. Frakcja San Andreas Medical Department zajmuje się pomaganiem ludzi, mieszkańcom w potrzebie i jeżdżeniem na wszelkie pojęte akcje Role-Play.
Moja droga do tego stopnia musiała mnie kosztować dużo czasu i pracy. Bardzo dużo spędzam czasu tygodniowo, ponieważ czasami nawet potrafię spędzić 3000 minut. Mimo wszystko nie żałuje żadnej minuty spędzonej na służbie.

qiMobPT.gif

V: Jeśli musiałbyś zmienić frakcję, to jaka by to była?
N: Jeżeli nie miałbym wyjścia, to spróbowałbym znowu pójść do San Andreas Police Department, ponieważ byłem tam około 2 lata temu i bardzo dobrze wspominam tę frakcję.

V: Chciałem przejść do biznesu, lecz widzę, że nie jesteś w żadnym. Byłeś kiedyś w jakimś? Chciałbyś dołączyć do jakiegoś w przyszłości?
N: Tak byłem kiedyś w biznesie, który na tamten moment nazywał się Night Racing Club, a teraz to po prostu Racing Club i bardzo mi się tam podobało, lecz miałem mało czasu i musiałem odejść. Chciałbym w przyszłości dołączyć do biznesu ProjectFM, nawet napisałem podanie w tej rekrutacji i mam nadzieję, że się dostanę.

V: Jesteś w organizacji The Hunters, co to jest za organizacja? Czym się wyróżnia na tle innych organizacji? Polecasz tę organizację?
N: Tak się składa, że jestem. Jest to organizacja moich kolegów z frakcji, więc dołączyłem. Według mnie na pewno wyróżnia się atmosferą, bo z każdym można pogadać i każdy każdego lubi i szanuje, także polecam bardzo serdecznie tę organizację.

V: Jaka jest Twoja ulubiona praca na serwerze?
N: Moja ulubiona praca to zdecydowanie kopalnia. Bardzo miło mi się tam spędza czas.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
N: Moim takim celem na serwerze ProjectRPG jest kupienie tunera wizualnego i robienie projektów aut dla graczy.

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
N: Co bym dodał? Dodałbym nowe auta. Bo według mnie na serwerze mało różnych aut teraz jest.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
N: Pomysł na nick wziął się od streamera o nicku Nervarien. Kiedyś bardzo go lubiłem oglądać i tak jakoś powstał ten nick.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
N: Wolny czas spędzam z rodziną, kolegami i rozwijaniem swoich pasji.

V: Uprawiasz jakiś sport?
N: Tak, gram w koszykówkę.

URANzpR.gif

V: Grasz w inne gry poza MTA?
N: Jeśli chodzi o gry to gram w Euro Truck Simulator 2, SnowRunner, Minecraft, Forza Horizon 5, Need For Speed Unbound, Farming Simulator 22 i wiele więcej.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
N: Seriali nie oglądam, ale oglądam filmy. Do moich ulubionych filmów należy seria filmów z sagi Szybcy i Wściekli.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
N: Bardzo często słucham muzyki. Słucham zagranicznej i polskiej, a moim ulubionym gatunkiem jest rap. Moim ulubionym wykonawcą jest Juice WRLD.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
N: Moim największym marzeniem jest zamieszkać w Los Santos, jeździć drogimi autami i cieszyć się życiem.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
N: Za 5 lat widzę siebie w swojej firmie, która zajmowała by się sprawami typowo import export, z własnym domem i komputerem.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
N: Nie wyobrażam sobie życia bez rodziny.

V: Jaka jest Twoja ulubiona postać fikcyjna?
N: Moja ulubiona postać fikcyjna to Nemeczek z książki „Chłopcy z placu broni”.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
N: Dużo mam wymarzonych, lecz wymienię parę z nich BMW E30, Infiniti G37 Coupe, i Toyota Supra MK4.

V: Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały?
N: Jak byłem mały, zawsze chciałem zostać kierowcą ciężarówki, ponieważ mój wujek zawsze był i nawet parę razy nawet wziął mnie w trasę, z tego co pamiętam, to bardzo mi się to podobało.

V: Jakbyś miał napisać coś na billboardzie, co by to było?
N: Napisałbym „Stop hybrid, go smoke” albo „Stop pojazdom elektrycznym”.

V: Na co wydałbyś milion złotych?
N: Wydałbym na firmę import export, którą bardzo chciałbym stworzyć w przyszłości.

V: Lubisz podróżować?
N: Bardzo lubię podróżować, nawet co roku wyjeżdżam za granice.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
N: Dla mnie najważniejsza jest rodzina i zdrowie.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
N: Chciałbym zamieszkać w Los Santos a dokładniej to na wzgórzach Vinewood, ponieważ bardzo mi się podoba tamten klimat i krajobraz.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
N: Jeszcze nie poznałem, ale mam nadzieje, że kiedyś się uda spotkać.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
N: Najbardziej co chciałbym wiedzieć, to że magazyn to nie najlepsza praca. Mam ją na 4 poziomie i żałuje czasu, który spędziłem na wbijaniu tego.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
N: Dobrze dziękuje bardzo za wywiad. Chciałbym pozdrowić @wajt, @TurboWojtek@KOBENHAVN*opium, całe San Andreas Medical Department oraz organizację, w której jestem, czyli The Hunters.
KsDF6Sj.png

Dziękuje za pozdrowienia oraz także pozdrawiam. Niestety tutaj ten artykuł się kończy, lecz mam nadzieję, że Wam się spodobał oraz że lepiej poznaliście EMR III @Nerwanek1 
z San Andreas Medical Department. Pisał dla Was Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Prasowej Project News, widzimy się już niedługo, miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

EILBBQX.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.