Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szakal_

czarnuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: czarnuszek
Nick oskarżonego: Szakal_
Powód skargi: bezpodstawne odrzucenie apelacji
Data zdarzenia: 31.03.2024
Dowody: 

Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, że napisałem apelację od bana permanentnego z użyciem w pełni prawdziwych oraz poprawnych argumentów, a Szakal_ zupełnie bez wyjaśnienia mi ją odrzucił. Uważam, że argumenty użyte w moim wyjaśnieniu były bardzo dobre, a Szakal_ (co warto podkreślić) bez żadnego wyjaśnienia (co myślę że było jego obowiązkiem przedstawić powód odrzucenia apelacji) odrzucił moją apelację. Wiem że w hierarchii serwerowej stoi on wyżej, gdyż jest administratorem i ma większą władzę, ale mam prawo do zapoznania się z jego kontrargumentami, a on nie ma prawa odrzucać bezpodstawnie apelacji. Myślę że mógłby on chociaż raz schować dumę do kieszeni i wykazać się empatią. Proszę Szakala_ o przedstawienie swoich kontrargumentów, wyjaśnienie mi powodu odrzucenia mojej apelacji i zablokowania możliwości apelowania przez 6 miesięcy oraz o rozpatrzenie skargi przez osobę bezstronną. (moja skarga nie jest znakiem niechęci do administratora a jedynie chęcią poznania powodu odrzucenia apelacji bez wyjaśnień, można powiedzieć że bezpodstawnie, gdyż druga strona nie przedstawiła kontrargumentów, co myślę że powinna zrobić)

Przeprosiny przeprosinami, ciężko uwierzyć w te słowa, że przeszedłeś nagle metamorfoze o 180 stopni, takie bany nie są zazwyczaj sciągane po tak krótkim okresie czasu, szczególnie z tak bogatą historią jak twoja i w sumie to tyle na ten temat z mojej strony. Otrzymałeś adekwatny czas na napisanie kolejnej apelacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.