Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Conversiak613

worsaac

Rekomendowane odpowiedzi

eLLZWQ4.png

34yiMrE.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Z tej strony Pressman @worsaac, Zapraszam was bardzo serdecznie do przeczytania mojego następnego wywiadu z kolejną ciekawą osobą, czyli @Conversiak613
Miłej lektury!
vgC1HDp.png

W: @worsaac |  C: @Conversiak613

W: Cześć, z tej strony Pressman @worsaac z Redakcji Project News, Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
 C: Cześć. Jasne! :D

W: A więc zacznijmy, jak mógłbym prosić, to powiedz parę zdań o sobie.
Jak zapewne większość wie, mam na imię Rafał. W październiku skończę 24 lata. Jestem absolwentem studiów licencjackich o specjalizacji filologia angielska.
Obecnie pracuję i dokładam wszelkich starań, aby zdobyć swój długo wyczekiwany tytuł magistra. Moja pasja do nauki nie zna granic, a wolny czas poświęcam na poszerzanie horyzontów w różnych dziedzinach, szczególnie w kontekście języków obcych i ich przyswajaniu. Jestem osobą, której zasoby cierpliwości są godne podziwu, a prowokacje rzadko są w stanie mnie wytrącić z równowagi. Zawsze obdarzam wszystkich uśmiechem i pełnym zrozumieniem. Mam ogromne poczucie humoru i bardzo często lubię żartować. W gronie znajomych mi osób zawsze utrzymuję luźną atmosferę między innymi dlatego, że nie oceniają mnie i akceptują takim, jakim jestem, w szczególności mój charakte.

W:  Jak rozpoczęła się twoja serwerowa kariera?
CMając długą przerwę od MTA, byłem wielokrotnie zapraszany na serwer przez moje dwie mordki @bencownik i @LastoAkaRudy
W połowie 2022 r. Stworzyłem konto, lecz nie mogłem rozpocząć tak naprawdę gry z powodu braku czasu i chęci. Finalnie, w 2023 r. Utworzyłem nowe konto i i rozpocząłem regularną grę na serwerze.

W: Kiedy i skąd, dowiedziałeś się o grze MTA?
CBędąc administratorem na jednym z serwerów SA:MP pod koniec roku 2013 zaproponowana została mi gra na jednym z serwerów RPG na platformie MTA (przez bardzo wielu graczy znanego serwera). Z powodu utraty przez SA:MP popularności, była to słuszna decyzja w kontekście zmiany. Na platformie MTA goszczę już od 11 lat.

W: Do czego dążysz w swojej serwerowej karierze i co byś chciał osiągnąć?
CNie mam wygórowanych celów, zmieniają się one bardzo często i są zależne od mojego czasu - na ten moment ciężko mi powiedzieć.

W: Na serwerze masz przegrane 450 godzin, jak minął ci ten czas?
CŚwietnie. Szczególnie czas spędzony z rodzinką Fama Et Gloria ❤️ sprawiał, że gra na serwerze była coraz to przyjemniejsza.

W: Jak wygląda twój aktualny majątek i jakie pojazdy masz w swojej kolekcji?
CMój aktualny majątek to może 250-300k. Nigdy mi na nim nie zależało i zależeć nie będzie. To samo tyczy się pojazdów, w których kolekcji znajduje się jedynie Sanchez i Schafter.

W: Z iloma graczami ProjectRPG, spotkałeś się w życiu realnym?
CNie miałem jeszcze takiej okazji.

pzb33ui.png

W: Dobrze, jeśli mogę, to zadam ci teraz parę pytań odnośnie do biznesu Posorants Group, w którym to pełnisz funkcję Zastępca Dyrektora.
CJasne.

W: Jak to się w ogóle zaczęło, skąd pomysł na próbowanie swoich sił w zeszłej rekrutacji na ów posadę?
CNa serwerze RPG, na którym wcześniej grałem, byłem dyrektorem trzech grup, które były odpowiednikami biznesów na ProjectRPG. Byłem tam również członkiem pozorantów. Śmiem dlatego twierdzić, że mam odpowiednie kompetencje i doświadczenie do prowadzenia tego biznesu, stąd też podjęta została próba. Co więcej, znam się z Dyrektorem - @Hubi15 już 10 lat, dlatego wiedziałem, że współpraca będzie owocna i przyniesie same pozytywy dla pozorantów.

W: Jako członka zarządu biznesu, co należy do twoich obowiązków?
CTak naprawdę to mnóstwo rzeczy… Ciężko wymienić wszystkie, więc skupię się tutaj na podstawowych takich jak; nadzorowanie pracowników, sprawdzanie normy, nagradzanie, wynagrodzenia, porządek, pomoc pracownikom, egzekwowanie kar itd. Naprawdę, jest tego wiele. Większością dzielimy się razem z @Hubi15, ponieważ obaj mamy napięty grafik.

W: Jakie masz plany odnośnie do biznesu?
CMamy wiele planów, które są i będą w trakcie realizacji. Na ten moment nie chcemy zdradzać szczegółów - zobaczycie je wkrótce.

LqOeQvb.png

W: Dobra to tyle z pytań odnośnie do biznesu. Chciałbym jeszcze zadać ci parę pytań, o frakcję SARA, w której aktualnie przebywasz.
CNo dobrze, pytaj.

W: Mógłbyś nam trochę opowiedzieć, jak wyglądały twoje początki w ów frakcji i co udało, ci się osiągnąć od czasu akademii?
CNa początku było ciężko - nie byłem wcześniej w żadnej frakcji na serwerze, więc to była dla mnie całkowita nowość. Z czasem i pomocą innych nabierałem doświadczenia, przez co praca we frakcji stała się łatwa. Myślę, że dosyć wysokim osiągnięciem jest podwójny awans po akademii.

W: Jaką masz relację z innymi pracownikami i kogo najbardziej lubisz?
C: Relacje z innymi pracownikami są jak najbardziej w porządku, myślę, że nawet bardzo. Mimo wszystko nie możemy jednak zapomnieć, że jestem wciąż nieco nowym pracownikiem, co wiąże się z tym, iż jestem jeszcze na etapie poznawania wielu osób. Na ten moment, bardzo lubię o to tych, pracowników @reezen @rizzgod i @LastoAkaRudy.

W: Jeśli miałbyś możliwość, co zmieniłbyś we frakcji?
C: Nie jestem w stanie ci tego powiedzieć, ponieważ uważam, że aktualny zarząd świetnie sobie radzi z wprowadzaniem zmian a na ten moment wszystko się świetnie sprawdza.

W: Dobra to tyle pytań z frakcji. Zadam ci jeszcze parę pytań odnośnie do serwera.
C: Okej.

W: Przy najbliższej rekrutacji do Administracji, planujesz pisać podanie na Supportera?
CMyślę, że jak u większości graczy, odpowiedź brzmi Tak.

W: Jak długo, planujesz kontynuować swoją serwerową karierę?
CTak długo, jak pozwoli mi na to czas.

W: Skąd wziął się pomysł na twój nick?
CMając 13 lat, brakowało u mnie kreatywności, ale za to był hype na koszykówkę. Obijało mi się o uszy, że wielu wybitnych koszykarzy grało w butach CONVERSE - taki wybór też padł na mój nick. Z czasem jednak zdecydowałem się na zmianę, żeby nie przypominał aż w takim stopniu tej marki.

W: Pogrywasz w jakieś gry oprócz MTA? Jeśli tak, to w jakie?
CLeague of Legends, CS2, sporadycznie GTA V i w moją ulubioną grę singleplayer, czyli Hogwarts Legacy.

W: Jeśli miałbyś możliwość, to co byś zmienił lub dodał na serwerze?
CZdecydowanie poszedłbym w rozwój samolotów i pociągów na serwerze. Co więcej, w rozwój mapy, ciekawych miejsc i większej ilości baz organizacji, gdyż uważam, że takich zdecydowanie tu brakuje, przez co odnoszę ogromne wrażenie, że jest tu nieco pusto. Oczywiście wszystko z umiarem, nie mówię tutaj o 500 mapach jak na innym serwerze. Poza tym usunąłbym bramki:-)

W: Chciałbyś może kogoś pozdrowić?
CCałą rodzinkę Fama Et Gloria, Posorantów jak i @rizzgod
XGwBbve.png
Dziękuje @Conversiak613 za udzielenie wywiadu a wszystkim czytelnikom, dziękuje za jego przeczytanie!
Już niedługo, widzimy się w kolejnym wywiadzie!

NFAS945.png

Dla Redakcji Project News:
eSLrBNP.pngrX9Encx.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.